Şimdi Ara

boya nerden alabilirim lutfn yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merba arkadaşlar ben boya almak istiyorm kasanın iskeletini boyucam fakat nerden bulacagımı bilmiyorum ist anadolu yakasında oturuyorm lutfen yardım edermisiz

• istersen adresi yaz evine postalayalım bu ne ya yokmu oralarda hırdavatçılar kırtasiyeler yapı marketler boyacılar filan hepsinde satılıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt40_ditroit

istersen adresi yaz evine postalayalım bu ne ya yokmu oralarda hırdavatçılar kırtasiyeler yapı marketler boyacılar filan hepsinde satılıyo

Hayatında evden 1 kere bile çıkmamış adam bile bilir boyanın nerde olduğunu. Boş boş konular açılıyo.
  • istanbulda kadiköy diye bi yer var
    kadiköydede yazıcıoğlu diye bi pasaj
    oraya gelmeden hemen yan sokağında nalburlar var
    nalburlar boya fln satar orda hertürlü boya bulabilirsin
    fosforlu fln fiyatıda 7milyon

• boya boyacıdan alınır

güven bana
  • arkadaşım karaköy var perpa var kadıköy var mahallelerde nalbur var hırdavatcı var çok mu zor sprey boya bulmak
  • yok okdarını bnde biliyorum ama gttigm her yerde ismi belli olmayan boyaları buldum istegim marka bulduysamda rengini bulamdm
    teşkkrler arkdşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acill sorun nerde ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • karaköyde haliç sahiline bakan kısımda boya hammaddeleri satan dükkanlar sıralı şekilde bulunuyor. orada istediğini büyük ihtimalle bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 13 Nisan 2007; 16:12:36 >
  • koçtaş tan alabilirsin
  • teşşkler arkadaşlar çok saoln
  • arkdaslar bu uv boyası yerıne sıprey boyalar olsa olur mu acaba dıger adıda motorsıklet boyası olarak gecıyot metalık bır ozellıdı var hem ucuz hemde renk fazlalıgı var ne derısnız yardımcı olursanız sevınırım ............
  • quote:

Orjinalden alıntı: co_maxis

arkdaslar bu uv boyası yerıne sıprey boyalar olsa olur mu acaba dıger adıda motorsıklet boyası olarak gecıyot metalık bır ozellıdı var hem ucuz hemde renk fazlalıgı var ne derısnız yardımcı olursanız sevınırım ............

Biraz saçma konuşmamışmısın.

Üzerinde fışkırtma tüpü olan boyaların hepsi sprey boyadır.
    Uv (ultraviyole) boyaların çeşitli isimleri vardır burda veriyorum daha değişik isimleri bulunmamaktadır.
    Uv boyanın piyasadaki isimleri. Uv,Neon,Florucent.
  • ben daha önce hiç böyle bişi yapmadım.mouse umu yapıp denicem.ne tür boya kullanmalıyım?bide mesela önceki boyasını zımparalicammı?şimdiden saolun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: @rd@

ben daha önce hiç böyle bişi yapmadım.mouse umu yapıp denicem.ne tür boya kullanmalıyım?bide mesela önceki boyasını zımparalicammı?şimdiden saolun...

Mousenin üzerinde boya varsa (ki var) zımparalamak zorundasın ama çok dikkatli olman lazım derine inmemek ve çizmemek için ;)
  • çok saol.bide mouse u uv,neon veya florucent boyalarıylamı boyicam?
  • quote:

Orjinalden alıntı: @rd@

çok saol.bide mouse u uv,neon veya florucent boyalarıylamı boyicam?

Şimdi arkadaşım uv,florucent,neon demişsin bunların hepsi aynı ama mouse bu boyalar yakışmaz.
    Kaliteli parlak (marshall,duck) gibi boyalar mouse yakışır.Marshall colorworks önerebilirim.
  • SIZIN ORDA HICMI NALBUR KIRKTASIYE YOKMU
  • quote:

Orjinalden alıntı: trnkzc

SIZIN ORDA HICMI NALBUR KIRKTASIYE YOKMU

Harika bir türkçen var,eleştiri yaparken bile eleştirilmeye fırsat tanımışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: MyR!sTaTe

quote:

Orjinalden alıntı: co_maxis

arkdaslar bu uv boyası yerıne sıprey boyalar olsa olur mu acaba dıger adıda motorsıklet boyası olarak gecıyot metalık bır ozellıdı var hem ucuz hemde renk fazlalıgı var ne derısnız yardımcı olursanız sevınırım ............

Biraz saçma konuşmamışmısın.

Üzerinde fışkırtma tüpü olan boyaların hepsi sprey boyadır.
    Uv (ultraviyole) boyaların çeşitli isimleri vardır burda veriyorum daha değişik isimleri bulunmamaktadır.
    Uv boyanın piyasadaki isimleri. Uv,Neon,Florucent.

• Her nalburda satılıyor.3-4 ytl fıyatı var.Bir kasa içşin 2 kutu sprey alman lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.