Şimdi Ara

2007 model fiat doblo premio alacağız lütfen yardımm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • millet neyin kafanısını yaşıyor anlamadım, kullanmasını bilmiyorsanız ya da aracınızda bi sıkıntı varsa yürümez de rampada da kalkmaz.

Doblo babmın oğlunun ürettiği bi araba değil, iş amaçlı kullandığım aracın markasının ne olduğunun da hiç önemi yok, önemli olan yürütme maliyetleri ve beni yormaması

On yıldır da d2 kasa ile bunu çözüyorum, arkada 600 kilo kağıtla ne rmpalarda kalktı, ne rampaları çıktı...

ammaaa, 2010 sonrası ğıkan d3 lerden uzak dur. aynı marka ama atik değil. Sahibi bile kabul ediyor d2 ye göre hantal kaldığını, sözde 15beygir de fazlası var.

sözün kısası d2 kasa olmak kaydıyla doblo 200lirayı geçmeyen bakımı, yakıtı, işinizi görmesi, bakım dışında bi şey olursa ucuz parçası ile o bütçeye en iyi denk gelen araç

malum siteler yerine etraftan bulmaya bakın ama, bu aracın en büyük sorunu, alanın keyfi olarak elden çıkarmamasıdır. mesela ekonomik durumum elverdiği halde ben elimdekini şutlayıp yeni doblodan almıyorum, asla böyle bi hata yapmam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2009 doblo 1.3 safeline sahibiyiz. Arkadaşlar da demiş 100 ü geçmemeye bak onun dışında pek bir sorunu yok. Fiyatları pahalanmış herhalde biz 2 ay önce 2009 hatta 2010 sayılır neyse 2009 diyelim 70 binde bir sürü şey var araçta ek olarak 25 e veremedik
  • Bir ek yapayım: 1,3 şehir içinde, düşük hızlarda az yakar ama basarsan mazotu içer. Örneğin 20km altı ortalama çok kötüdür, araçlar çok yakar, hele kısa mesafelerde motor ısınmadan yol biterse zaten ortalama fırlar gider. Bu şartlarda altımdaki doblo 7-8 arası yakarken, otobana çıkıp basınca kafadan 8'i görüyor. Bunu da ekleyeyim Ha 90'ı geçmem, sakin kullanırım dersen yüke göre değişmekle birlikte 5 civarı oluyor ortalama.
  • fiyatlar artmış tüh :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: O BİR HONDA SEVER

DOBLO KISACA ÖZET GEÇEYİM + - OLARAK
    ARTI+
    YAKIT AZ
    MOTOR SAĞLAM(FAZLASIYLA 350 BİNİ DEVİRMİŞ SAPASAĞLAM DOBLOLAR VAR)
    PARÇA NORMAL
    SERVİS ÇOK İYİ (KAZIK SOKMUYOR)
    MOTOR SESİ AZ DİZEL OLDUĞUNU ANLAMAZSIN

EKSİ-
    VİRAJDA ARAÇ ESNEMİYOR. BU YÜZDEN İNSANI TEHDİT EDİYOR.
    YOL TUTUŞ 120 DEN SONRA YOK
    FRENİ KASAYA GÖRE BİRAZ ZAYIF
    1.3 MJ YOKUŞTA YÜKLÜ İKEN BİRAZ ZOR KALDIRIRSIN.
    ARKALAR MAKASLI STABİLİZE YOLLARDA HİSSETTİRİR,BUZLU YOLDA ARKAYI SABİT TUTAMAZSIN.

GENEL OLARAK İYİ

Tehdit mi tedirgin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.