Şimdi Ara

2007 model fiat doblo premio alacağız lütfen yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar biz fiat doblo 1.3 multijet alıcaz nasıl bir araçtır bazıları 1.5 kangoo öneriyor malum bütçemiz kısıtlı yardım ederseniz seviniriz hangısını alırsak bizi üzmez ?

• arkadaşlar yokmu 1.3 doblo kullanan bir dostumuz
  • Bizim var Bana yavaş geliyor bayırlarda zor kalkıyor araba durma süresi uzun belki frenlerde sıkıntı oldu.Onun dışında araba ile herşeyi yaptık.Taş çimento kum buzdolabı herşey taşıdık.Araba tertemiz.Parçası ucuz.Eğer sormak istediğin birşey varsa cevaplarım.
  • Fiyat iyiyse üzmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • var kardeşim yakıtı nasıldır ve aile için idealmidir parça fiyatları nedir aydınlatırsanız sevinirim :)
  • kangoo alırsak ucuza alırız ama kapıların tanesini 2.500 milyar diye duydum birden renaulttan soğudum bizimde r9 son kasa broadway var allah izin verirse satıcaz onuda kontağa 130 tl verdik +20işçilik 150 çok pahalı geldi
  • Fiyat ne kadar kac kmde ?
    Hafid ticariye geciyorsaniz fiatta 2009 ve ustu 1.6 motor
    fordda zaten sabit 1.8 var onun da en az 90bg olani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Elantra 2012 Yardım.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fiat dizel motorları genelde ekonomik =) aile için kullanacaksanız ticari veya yük taşımadan araç ruhsatına dikkat edin ne olarak geçiyor.
  • kardeşim km max 150 bin olucak fiyat 24 bin tl felan model 2006-2008 1.3 multijet
  • benim bildiğim genellikle kamyonet oluyor ama 200 küsür tl vergisi var tek kötü tarafı senede bir muayne
  • Kangoonun parcasi falan ucuz değil, kullanicisi olarak bunu soyleyebilirim, biraz daha binege yakindir suspansiyon karakteristigi..

Diger yandan doblo ile rampada kalkis falan ugrastirir ama yurur aksami(ön takimi bozmak yetenek ister), motoru tas gibidir(taksilerde 500bin km yapan var), kangoodan daha saglamdir. Tek sorun arkalarda makas yani yaprak yayli suspansiyon olmasindan mutevellit biraz ziplama-konforsuzluk mevcuttur kangooya gore..

• quote:

Orijinalden alıntı: 28giresun29

var kardeşim yakıtı nasıldır ve aile için idealmidir parça fiyatları nedir aydınlatırsanız sevinirim :)

Büyük aileler için çok uygundur.Mesela biz 7 kişilik aileyiz dedem falan.Yazın Bulgaristana gideriz araba ile.Üstüne birde eşya falan var.Uzun yolda ben 5 Litre yaktırıyorum arabayı.Şehir içi fazla fark olmuyor.Uzun süredir kullanmadığım için de takip edemiyorum.Yetkili serviste bakımını falan yaptırırız.100.000 e dayandı araba.Küçük sıkıntıları oldu ama yolda bırakmadı.Parça fiyatları uygun.Temizini bulursanız kaçırmayın.
  • zaten kangoonun tipini beğenmiyordum :)
  • Uzun yolda 5 llitre civarı yakar. Şehir içinde 6 litrenin altına düşmez. Konfor azdır ama sağlamdır. En sevmediğim yanı 1.3 olduğu için 100 ü geçince motor devri yükseldiği için çok gürültü oluyor.5. vites 3000 devirde 110 falan yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Frenleri kontrol edin alırken özellikle arka frenleri.
  • DOBLO KISACA ÖZET GEÇEYİM + - OLARAK
    ARTI+
    YAKIT AZ
    MOTOR SAĞLAM(FAZLASIYLA 350 BİNİ DEVİRMİŞ SAPASAĞLAM DOBLOLAR VAR)
    PARÇA NORMAL
    SERVİS ÇOK İYİ (KAZIK SOKMUYOR)
    MOTOR SESİ AZ DİZEL OLDUĞUNU ANLAMAZSIN

EKSİ-
    VİRAJDA ARAÇ ESNEMİYOR. BU YÜZDEN İNSANI TEHDİT EDİYOR.
    YOL TUTUŞ 120 DEN SONRA YOK
    FRENİ KASAYA GÖRE BİRAZ ZAYIF
    1.3 MJ YOKUŞTA YÜKLÜ İKEN BİRAZ ZOR KALDIRIRSIN.
    ARKALAR MAKASLI STABİLİZE YOLLARDA HİSSETTİRİR,BUZLU YOLDA ARKAYI SABİT TUTAMAZSIN.

GENEL OLARAK İYİ
  • 28giresun29 2 kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.3 multijet motor iyidir zaten multijetler kendini kanıtlamış motorlar ondan yana sıkıntın olmasın. Araça gelirsek Premio su göze güzel hitap eden araç şahsen benimde hep hoşumu gitmiştir.1.3 doblo ne yakıtta nede servisde seni üzmez aksine mutlu eder 1.9 multijetler gibi gitmez ama yoldada üzmez kafanı karıştırmasın o. Alınıp eşşek niyetinede aile aracı olarakda çok güzel binilir. Kango asla tavsiye etmem bu arada.
  • frenleri baktırırım alırken kangoo nun frenlerini bilen bilir yinede ondan iyidir
  • Mümkünse arkasında tuğra olmayanları seçin
  • sebebi ney ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.