Şimdi Ara

2005 Fiat STILO mu? 2005 Fiat Punto Dynamic mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005 Fiat Stilo 1.6 Dynamic ile 2005 Fiat Punto M.Jet Dynamic arasında kaldım.

İkiside çok güzel araçlar.

Stilo Benzin+LPG

Punto Dizel...

İkisinin fiyatıda aynı diyebilirim 200 tl fark var.. Kullanan arkadaş varsa sizce hangisi neden alınmalı.

Teşekkürler..

• daha iyi araçlar alınabilir o paralara. Sizin aractan beklentileriniz onemli
  • stilo c punto b sınıfı tabiiki stilo yani ancak lpg varsa çünkü o motor gider evet yakarda unutmayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

stilo c punto b sınıfı tabiiki stilo yani ancak lpg varsa çünkü o motor gider evet yakarda unutmayın..

peki punto multijet yakıt tüketimi hakkında çok daha iyi ama donanım olarak stilo çok ağır basıyor gibi.. sen olsan yakıt harici diğer kriterleri göz önünde bulundurduğunda hangisini seçerdin?? mesela satarken stilonun baya zor olduğu söyleniyor her tarafta..
  • Bumu?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiat-punto-1.3-m.jet-dynamic-111211104/detay/

yoksa bumu?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-2005-model-lpg-li-full-stilo-son-fiyat-110799115/detay/

ikiside aynı fiyata ama aması var işte.. Kuzenim punto kullandı işi gereği 400000 km yol yaptı arabayla yakıttan ettiğim tasarruf arabanın parasını çıkarmıştır gibide iddalı konuştu yani..

• quote:

Orijinalden alıntı: exoo

Bumu?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiat-punto-1.3-m.jet-dynamic-111211104/detay/

yoksa bumu?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-2005-model-lpg-li-full-stilo-son-fiyat-110799115/detay/

ikiside aynı fiyata ama aması var işte.. Kuzenim punto kullandı işi gereği 400000 km yol yaptı arabayla yakıttan ettiğim tasarruf arabanın parasını çıkarmıştır gibide iddalı konuştu yani..

Mümkünse 2 sindende uzak durulmalı derim ben o fiyatlara daha eko araçlar alınabilir.Stilo aracını 1 hafta kullanmak nasip oldu 1.5 haftada 100 tl lik benzin yaktım şehiriçinde haberin olsun.Bu arada yiğidi öldürüp hakkını vermek gerekir özellik bakımından çok zengin bir araçtır STİLO....

• dizel puntolara dikkat et 100k yı geçmiş çoğu o paralara sana tavsiyem,
    100k yı geçmiş benzinli/lpgli stilo daha makbuldür dizelden temiz bir dynamic stilo bul lpg li ve keyfini çıkar
    bu arada iki aracıda kullandım işim gereği stilo yol tutuş olarak çok çok iyi puntodan ,punto ise inan bana paliodan farksız bir araç zayıf yapısı pekde güven vermiyor
    ancak,her iki aracında malesef ikinci el piyasasında tutulmuyor olduğunu da unutma..
    buda bize türk milleti olarak tutulmayan araçların genelde iyi olduğunu gösterir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

dizel puntolara dikkat et 100k yı geçmiş çoğu o paralara sana tavsiyem,
    100k yı geçmiş benzinli/lpgli stilo daha makbuldür dizelden temiz bir dynamic stilo bul lpg li ve keyfini çıkar
    bu arada iki aracıda kullandım işim gereği stilo yol tutuş olarak çok çok iyi puntodan ,punto ise inan bana paliodan farksız bir araç zayıf yapısı pekde güven vermiyor
    ancak,her iki aracında malesef ikinci el piyasasında tutulmuyor olduğunu da unutma..
    buda bize türk milleti olarak tutulmayan araçların genelde iyi olduğunu gösterir

eyvallah anladım stilo için desen anlıycam sonuçta lpg li ve lpg den dolayı motorun zamanla etkilenmesi söz konusu. Fakat multijet motorların en az 350k - 400k arası hiç müdahale edilmeden kullanıldığını duydum serviste çalışan arkadaşta aynı şeyi söyledi bana. Multijet olduğu için böyleymiş pek anlamadığım konular bu yüzden soruyorum. Yanlış bir karar vermeyelim yani..Ben hemen satmayı düşünmüyorum dostum. en az 7-8 sene biniciyim.. en azından planım bu nasip yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exoo -- 13 Ocak 2013; 10:06:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfun_aslan

quote:

Bumu?

yoksa bumu?

Mümkünse 2 sindende uzak durulmalı derim ben o fiyatlara daha eko araçlar alınabilir.Stilo aracını 1 hafta kullanmak nasip oldu 1.5 haftada 100 tl lik benzin yaktım şehiriçinde haberin olsun.Bu arada yiğidi öldürüp hakkını vermek gerekir özellik bakımından çok zengin bir araçtır STİLO....

Dostum 15000-16000 arası segmentte çok fazla araç bulamadım ben . Nissan micra, Ford Fiesta, Fiat albea, palio, Citroen C2 ve C3 var ama kimse tavsiye etmiyor. hyundai getz, accent (Allah yazdıysa bozsun :) sonra clio sembol var. seat ibiza 1.4 var yani bu paraya alınabilecek eli yüzü düzgün araç sınıfı bunlar. Benim kuzen puntoyu kullandı hemde tabir-i caize eşek gibi çok memnundu. Oyüzden punto düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exoo -- 13 Ocak 2013; 10:48:09 >

• s.a stilo c punto b sinifidir. sanirim garande degil bahsettiginiz punto 2004 2006 arasi cikan punto 1 dir. abimde var ama ful olani abs digital klima 2 cam otimatik yagmur sensoru radyo, cd calar hiz sabitleyici var. hatta bazi puntolarda 6li cd calarve sanrufta var. puntolarda 1,4 95 hplik ve 1,2 60 hplik 2 model var 1,2lik motorda sader triptonik vites var 1,4 te yok.

stilo pek ekonomik degildir. abs digital klima 4 cam otomatik yagmur park far sensoru hiz sabitleyici var. yalniz stilolar pek ekronomik degildir bira zevk arabasi diyebiliriz. az bineceksen stili cok bineceksen punto mantikli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım acısından stılo derımm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 is honda al fiata bulaşma derim adamlar arabaya city mod diye bir nane koymuş kullandığın an yandın direksiyon pompasımı dersin bilmem ne bilyelerimi dersin sorun veriyor adamlar bu özellik var ama kullanmayın masraf açar başınıza diyor ne anladım bu işten
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

s.a stilo c punto b sinifidir. sanirim garande degil bahsettiginiz punto 2004 2006 arasi cikan punto 1 dir. abimde var ama ful olani abs digital klima 2 cam otimatik yagmur sensoru radyo, cd calar hiz sabitleyici var. hatta bazi puntolarda 6li cd calarve sanrufta var. puntolarda 1,4 95 hplik ve 1,2 60 hplik 2 model var 1,2lik motorda sader triptonik vites var 1,4 te yok.

stilo pek ekonomik degildir. abs digital klima 4 cam otomatik yagmur park far sensoru hiz sabitleyici var. yalniz stilolar pek ekronomik degildir bira zevk arabasi diyebiliriz. az bineceksen stili cok bineceksen punto mantikli.

A.slm dostum. Dediğin herşeye katılıyorum. ben çok binicem. Yakıtı ekonomik olması beni cezbediyor. Lüks istesem stilo diycem ama hala kesin bir karar veremedim vallahi ne zor şeymiş yani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: jackalwile

1.4 is honda al fiata bulaşma derim adamlar arabaya city mod diye bir nane koymuş kullandığın an yandın direksiyon pompasımı dersin bilmem ne bilyelerimi dersin sorun veriyor adamlar bu özellik var ama kullanmayın masraf açar başınıza diyor ne anladım bu işten

cidden varmı böyle bir sorun... servo motorda sorun olduğunu söyleyenleri okudum ama direkt olarak bu özellik var ama kullanmayın dendiğini ilk defa duydum. pekte önemli değil city modu :D düne kadar city mod mu varmışki :D
  • Arkadaşlar peki size şunu sorim. Palio 1,3 Mulijet, Albea 1,3 Multijet ve C3 bu segmentte ve fiyatlar nerdeyse aynı hatta palionun çok daha yüksek modeli alınabiliyor 16000 tl ye sizce bu 3 araba nasıldır?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jackalwile

1.4 is honda al fiata bulaşma derim adamlar arabaya city mod diye bir nane koymuş kullandığın an yandın direksiyon pompasımı dersin bilmem ne bilyelerimi dersin sorun veriyor adamlar bu özellik var ama kullanmayın masraf açar başınıza diyor ne anladım bu işten

cidden varmı böyle bir sorun... servo motorda sorun olduğunu söyleyenleri okudum ama direkt olarak bu özellik var ama kullanmayın dendiğini ilk defa duydum. pekte önemli değil city modu :D düne kadar city mod mu varmışki :D

ya lazımlı birşey değil olmasada olur ama koymuşssun direksiyon pompasını bozacak diye kullanamıyoruz ne işe yaradı onun yerine mp3 çalan bir teyp koyaydın daha makbuldü :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.