iyi günler arkadaşlar. aklıma takılan bir konu var. bundan 2.5 ay önce 2012 modelhyundai elantra araç aldım. aracı aldığım yerde bir takım sorularım oldu. en önemlisi lpg konusu aracım 1.6 motor otomatik vites. gerçekten şuana kadar uzun yol yapan araçlarda gördüğüm en fazla yakıt tasarrufu bu araçta fakat istanbulda yaşadığım için şehir içi kullanımlarda biraz fazla tüketim yapıyoruz. serviste sorduğumda lpg taktıramayacağımı arabanın motoru ile senkronize çalışabilecek bir lpg sisteminin daha olmadığını söylediler. fakat geçen gün aracı benimle aynı olan birinin taktırdığını ve çok memnun kaldığını duydum. sizce ne yapmalıyım. bir bilgisi olan var mı?
şimdiden çok teşekkür ederim. kolay gelsin.
ayrıca bu lpg taktıran arkadaş taktırdığı sistemin elantra araçlara tam uyumlu olduğunu söylemişti.
O motor GDI olmadığı için takılabilir. Motor garantisi düşer bunu göze alıyorsanız taktırabilirsiniz. Etrafta taktıran çok var görünürde bir problem yok.
doch motor olduğu için sıkıntı yaşayabileceğimi söylemişlerdi ama taktırmam gerektiğini düşünüyorum. daha önce taktıran arkadaşın söylediği firmaya gideceğim sanırım.
Ayrıca lpg sorunsuz takılıyor ve performans kaybı olmuyor
teşekkür ederim
rica ederim
ben de herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum. her ne kadar eski kasa olsa da benim aracım da doch motor. doch motorun lpg sistemiyle bir alakası yok. sallamış o eleman bence..
Aracın lpg'ye uyumluysa götür ustasına danış sana en faydalı bilgiyi o verecektir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme