Şimdi Ara

2007 model ybr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2007 model ybr mız var bu motora tellı jant takılırmı ılk cıkan ybrler gıbı

• Tabiki takılır ama tavsiye etmem şöyle bir durum var telli jant hafiftir ama sürekli sorun çıkarır ya tel kopar ya teller gevşer jant ayarı gerektirir
  • ybr bu bızım tellı jantın malıyetı asagı yukarı ne kadar olur

2007 model ybr
  • insanlar tel ayarindan vs. sıkılıp bu tur jant taktirmak istiyorlar genelde. tam tersine ilk defa sahid oluyorum sanirim. neden memnun degilsin acaba bu jantlardan?
  • ybr nın orjın jantları bıraz agır performansı dusuyor ama ve lastıgın yanındakı beyaz panterı kolayca yırtıyor tellı jantlarda bu olay muyor
  • bilgiler icin tesekkurler. ybr'deki jantlarin agir oldugunu bilmiyordum, yirtilma olayi da kotuymus.

otosanayi sitelerindeki cikmacilarda motor parcalari da satiyorlar, oralardan da bakabilirsin belki.

quote:

Orjinalden alıntı: alanya10

ybr nın orjın jantları bıraz agır performansı dusuyor ama ve lastıgın yanındakı beyaz panterı kolayca yırtıyor tellı jantlarda bu olay muyor
  • Servisine sordum şu an fiyat bekliyorum cevap gelince yazarım

Edit:Sordum şu an fiyat çıkarmam uzun zaman alır dedi nedeni ise komple herşey degişecekmiş göbeginden tut dişlisine bilyalarına kampanasına kadar herşey degişecek diyor ayrıca piyasada ybr için üretilen tel jant yokmuş başka motosikletlerin parçalarından toplanıp yapılabilir diyor ayrıcada fiyat epey tuzlu olur hiç ugrasmasın diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin.K -- 19 Eylül 2008; 18:04:34 >
  • Jant çabuk yamulur , düzeltilmesi falan ömür iş..
  • Yukarıda yazdım yarın sabahtan ara bilgi vereyim dedi istersen numarasını vereyim sana
  • bende yamaha ya sordum takılır dedı ama on dısk fren kalkıcak dedı 2003 model ybr jant olcak
  • numarayıda alabılırım sız kıme sormustunuz
  • Ne gerek var macera aramaya arkadaşlar?..
  • quote:

numarayıda alabılırım sız kıme sormustunuz

Ben servisine sordum balıkesirde ikamet ediyorum sadece fiyat sormak açısından lazım olabilir pm atıyorum arayın isterseniz ama bana sorarsanız hiç ugrasmayın boşuna masraf çok tuzluya patlar bu arada
  • 2003 model böyle olmasını ıstıyoruz

• quote:

2003 model böyle olmasını ıstıyoruz

2007 model ybr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.