Şimdi Ara

2007 NBA All-Star Game (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
94
Cevap
0
Favori
3.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • memo,randolp, carmelo , r.allen , j.howard bu 5inden 2si seçilicek bence ama bakalım

bence melo ve randolp u seçerler .
  • ama bakarsın ulusal oyuncu seçmek ister gider pau gasol u seçer
  • memo yine seçilemez..
  • maç ne zaman?

bu maç western'ın yazık olcak eastern e

Ama şahsen LeBron James den çok dehşet bi smaç bekliyorum
  • MEMO yu istemiyenler bir yerlerinize kına yakın...
  • caron ve rip demek...

parker'a laf yok ne de olsa bizim takımdan şaka bi tarafa ondan daha çok baron davis hak ediyordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

memo,randolp, carmelo , r.allen , j.howard bu 5inden 2si seçilicek bence ama bakalım

bence melo ve randolp u seçerler .

bence kesinlikle melo ve ray allen seçilmeli
  • howard, melo ve memo dan 2si seçilcek gibi görünüyo ming le boozerın yerine
  • beyler harbi ayıp ya.mehmet okur gibi bir oyuncumuz var ve 70milyonluk türkiye memoyu seçtiremio.yazık...spurs sunus maçında kaan kural dedi çok şaşırdım ve sizinlede paylaşıyım dedim.tim duncan lige girdiinden beri(10 senedr) bu adama karşı oynayıpta 30 sayı 10 reboundun üzerine çıkan sadece iki oyuncu olmuş.biri shaq biri memo.ve böle bi oyuncuyu all star seçmiorz üztelik bizim kanımızdan.çin allstarla alakası olmayan bi odunu her sene birinci seçtirio.tamam çin kadar kalabalık olamayabilriz ama elimizdende daha fazlası gelebilir...
  • hala memo diyosunuz arkadaşlar alemsiniz ya
    su konuyu mille mesele haline getirmeyin yok 70 milyon nüfusumuz varmışta oy kullanmamışız yok bilmem ne
    bi kere memo Türk diye illa oy vermek zorunda mıyız?hayır
    memoyu izlemek çok sıkıcı,yaptığı güzel birşey yok ki,varsa yoksa farklı olan bi tek üçlüğü var
    dedim yine diyorum memo ne rebound alabiliyor ne blok koyabiliyor
    vurduğu smaçlarda olağan düz smaçlar(o boylada kazma değilse smaç vurur zaten)
  • quote:

Orjinalden alıntı: lifeisanoutlaw

beyler harbi ayıp ya.mehmet okur gibi bir oyuncumuz var ve 70milyonluk türkiye memoyu seçtiremio.yazık...spurs sunus maçında kaan kural dedi çok şaşırdım ve sizinlede paylaşıyım dedim.tim duncan lige girdiinden beri(10 senedr) bu adama karşı oynayıpta 30 sayı 10 reboundun üzerine çıkan sadece iki oyuncu olmuş.biri shaq biri memo.ve böle bi oyuncuyu all star seçmiorz üztelik bizim kanımızdan.çin allstarla alakası olmayan bi odunu her sene birinci seçtirio.tamam çin kadar kalabalık olamayabilriz ama elimizdende daha fazlası gelebilir...

bizim 70 milyon nüfus varda sen bi de çini düşün bakalım

• quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

hala memo diyosunuz arkadaşlar alemsiniz ya
    su konuyu mille mesele haline getirmeyin yok 70 milyon nüfusumuz varmışta oy kullanmamışız yok bilmem ne
    memoyu izlemek çok sıkıcı,yaptığı güzel birşey yok ki,varsa yoksa farklı olan bi tek üçlüğü var

abi bi kere de karşı gelme herşeye ya milletin milliyetçi duygularını kabartçan ortalık karışacak
    all-star illa şova yönelik oyuncuları barındırmıyo bakınız. şu anki kadrolar

lifeisanoutlaw , bravo kardeşim yürü be zaten 3 tane oyuncumuz var nba'de... bunlardan birinin all-star için adı geçiyosa ne mutlu türkiye ye belki bir ilk ve son olacak bu olay hala karşı gelenler var anlamıorum

utah dan biri seçilecekse illaki emin olun bu MEMO olacaktır

• hayırlısı.
    öyle veya böyle memoyu görmek isterdim şahsen.
  • bu sene harbiden western ezcekmiş gibi geliyo eğer öyle olursa çok üzülürüm jason kidd'e yazık olur
    richard hamilton çok gereksiz ya chaunsey billips'da öyle özellikle tony parker
    parker yerine deron williams'ı görmek isterdim
    melo da olsa fena olmazdı
    gelelim memo konusuna
    arkadaşlar bir kere kavga bir oyuncu için hiç yakışmıyor isteyen memo'yu tutar isteyen tutmaz
    şahsen ben girmesini istemem çünkü bir şov maçına şov yapamayan biri yakışmıyor

• quote:

MEMONUN YAPTII GÜZEL BİŞİ YOKMUŞ.Sen bide rip hamiltonu düşün yada parker.çok atletik oyuncular dimi.son derece zor SMAÇLARI VE EL Üstü 3lülkleri var dimi.bu adamlar oluoda ndn memo olmuo.milli mesELE HALİNE GTİRMEYİNMİŞ.sen türkSEN TÜRKÜ KORICAKSın yokSA NE ANLADIM BEN senin türklüğünden.diğer SÜNEPE MİLLETLERDEN NE FARKIN KALIR.Sanki carter gibi türk oyuncumuz varda onu SEÇME DİORZ Kİ MEMO NBA İN ŞU ANDA ÜSt SINIF OYUNCULARINDAN.TAKIMININ Skor yükünü Sırtlıo AYRICA 8 REBOUND ORTALAMAsı vaR.DUNCAN GARNETT shaq gibi adamlara karşı oynadıını ki takımında krilenko boozer gibi iki reboundçununda bulunduunu gözönüne alırsAK GAYET İYİ Bİ ORTALAMA.BU RADA 18 Sayı ortalamaSILA OYNUO.BİLMEYENLERE DUYRULUR

• quote:

quote:

MEMONUN YAPTII GÜZEL BİŞİ YOKMUŞ.Sen bide rip hamiltonu düşün yada parker.çok atletik oyuncular dimi.son derece zor SMAÇLARI VE EL Üstü 3lülkleri var dimi.bu adamlar oluoda ndn memo olmuo.milli mesELE HALİNE GTİRMEYİNMİŞ.sen türkSEN TÜRKÜ KORICAKSın yokSA NE ANLADIM BEN senin türklüğünden.diğer SÜNEPE MİLLETLERDEN NE FARKIN KALIR.Sanki carter gibi türk oyuncumuz varda onu SEÇME DİORZ Kİ MEMO NBA İN ŞU ANDA ÜSt SINIF OYUNCULARINDAN.TAKIMININ Skor yükünü Sırtlıo AYRICA 8 REBOUND ORTALAMAsı vaR.DUNCAN GARNETT shaq gibi adamlara karşı oynadıını ki takımında krilenko boozer gibi iki reboundçununda bulunduunu gözönüne alırsAK GAYET İYİ Bİ ORTALAMA.BU RADA 18 Sayı ortalamaSILA OYNUO.BİLMEYENLERE DUYRULUR

@Sanctus Diavolos
    Rip, Parker, Duncan, Butler bunları izlerken çokmu keyif alıyosun! İnanılmaz smaç basan varmı bunlar arasından yada inanılmaz bloklar koyan?O senin hiçbir şey yapmıyo dediğin adam olmasa Utah sürünürdü bunu biliyomusun? Boozer olmadan bir şekilde idare ediyolar, Kirilenko desen ayrı bir dünyada adam. Tamam Deron Williams iyi bu sene ama takımın bel kemiği değil peki kim? Memo! Bunu Türk olduğundan dolayı demiyorum adamın oynadığı oyun belli ediyo zaten. Sana haketmeyen birine oy ver diyen yok memo gerçekten hak ediyo orda olmayı.

@lifeisanoutlaw
    Gelip burda milliyetçilik taslıyana kadar Türk kelimesini büyük t(T) ile yazmasını öğren

• Her kafadan bir ses çıkmış..kimi show için kimi bilmem ne vs..

İlk beş oylar halk tarafından seçilir ve genelde ucanı kacani basan adina ayakkabi ürün tasarlanana süperstarlar cok rahat secilir..

bench ise coachlar yazarlar tarafından seçilir.Bu seçim ise oyuncuları onore etmek içindir..kimse güzel smaç basıyor oo bu iyi alley-hoop yapar bunuda alalım diye all-star olmaz..all-star olduktan sonra bir oyuncu ligde baska bir konumda olur..artik o üst seviyede takımın etkili isminden ligde saygı duyulan iyi kontratları kapacak oyuncu olur..

memoya gelirsek..siz istediginiz kadar kendinizi kandırın..amare kg dirk td yao hatta shawn oldugu bir konferansta memo all-star seçilmesi cok zor..bu yılda hakedecek kadar oynamadı..degil 70 700milyon oy alsa yine secilemezdi..haketmiyor hala all-star olmayı..c.boozer istatistige oynadi ve all-star oldu..kimse bu yılki boozer varken onu es geçip memoyu seçmez..

ancak sakatlık sebebiyle bir sans dogdu..ama yine secmeyecekler..Nba stdyodakiler sisiriyor sonra aa tüh tüh yine all-star değil memo bu nasil iş..

Bel kemigiymiş takımın eyvallah..takımı için onemli bir oyuncu olabilir..istatistiklerde gorunmeyen katkı yapıyorda olabilir..ama bundan önceki 2 yıl kidd seçilmedi..memo utahin herseyise kidd doguya yön veren adam..0sayı 0 reb yapsa bile takımı oynatır 3-5basamak üste çıkartır..

sözün özü memo yine all-starı hak etmedi..şişirdi yine medya..gerçi çok çok iyi olması lazım çünkü batı uzunları arasinda all-star olmak çok zor..

• lifeisanoutlaw;benim Türklüğüme laf edeceğine önce Türkçe nasıl konuşulur nasıl yazılır onu öğren sonra bana laf yetiştirmeye çalış
    basketboldan zerre kadar anlamadığın ortada zaten
    ße®k;tamam rip ve parker ın seçilmesi benimde hoşuma gitmedi dediğinde haklısın ama bari Duncan için söyleme bunları.dalga mı geçiyosun ya şaka gibi tim duncan bu ya bak büyük yazıyorum TIM DUNCAN,tamam tim duncan hayvani smaçlar basmıyo olabilir(ki istediği zaman çok güzel smaçlar basabildiğini çoğu kez gösterdi) ama tim duncan hiçbir uzunun yapamadığı şeyleri yapabiliyor,memo avrupa basketboluyla büyüdüğü halde fundemantal'i tim duncanınkinin yarısı bile değil(40 memo bi tim duncan etmez)
    butler konusuna gelirsem hem çok iyi şut atıyor hemde çok iyi smaçlar yapabiliyor ayrıca bu senede çok iyi oynuyor
    parkerı ve rip i hiç beğenmem zaten rip in en iyi yaptığı şey screen den çıkıp şut atmak
    tamam memo utahın çok önemli bi oyuncusu ama abartmayın kiminiz boozer dan daha çok hakediyo demiş bi de tutmuş boozer gibi reboundcu varken 8 ortalama çok iyi diyosunuz,saçmalıyosunuz ya madem o kadar iyi bi oyuncu boozerdan daha çok rebound toplasın
    berk;boozer olmadan idare ediyolar demişsinde geçen sene boozer yokken takım ne haldeydi bi de bu sene ne durumda bi bak istersen,tamam williams ın iyi oynamasınında çok etkisi var ama bozeer olmasa utah dökülür
    Rccp;"all-star olduktan sonra bir oyuncu ligde baska bir konumda olur..artik o üst seviyede takımın etkili isminden ligde saygı duyulan iyi kontratları kapacak oyuncu olur.. " demişsin evet haklısın ama unutma zamanında glen rice da all star olmuş hatta jordan'a ithafen "nbain yeni yıldızlara ihtiyacı var" demişti ama sonra noldu silindi gitti,all star olmak demek nbain en iyileri arasına girmek demek değil keza chris webber de iyi bi örnek;zamanında aranan all starlardan biriyken şimdi takasların serbest bırakılanların önde giden oyuncusu oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 4 Şubat 2007; 0:48:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ße®k

quote:

quote:

@Sanctus Diavolos
    Rip, Parker, Duncan, Butler bunları izlerken çokmu keyif alıyosun! İnanılmaz smaç basan varmı bunlar arasından yada inanılmaz bloklar koyan?O senin hiçbir şey yapmıyo dediğin adam olmasa Utah sürünürdü bunu biliyomusun? Boozer olmadan bir şekilde idare ediyolar, Kirilenko desen ayrı bir dünyada adam. Tamam Deron Williams iyi bu sene ama takımın bel kemiği değil peki kim? Memo! Bunu Türk olduğundan dolayı demiyorum adamın oynadığı oyun belli ediyo zaten. Sana haketmeyen birine oy ver diyen yok memo gerçekten hak ediyo orda olmayı.

@lifeisanoutlaw
    Gelip burda milliyetçilik taslıyana kadar Türk kelimesini büyük t(T) ile yazmasını öğren

OLM BERK ORDA NE YAZDIINA İYİ BAK BEN MEMONUN ORDA OLMAsı gerekitini SAVUNUYORUM.BİLİP BİLMEDEN BURDA ARTİSlik yapıım millete bulaşıım diye mSJ YAZMA.BEN MEMONUN ÇOK İYİ OLDUĞUNU savunuorm ama bana gelipte memo duncandan iyi dersEN İŞTE O ZAMAN NEREMLE GÜLÜCEEM BELLİ OLMAZ.DUNCANI İZLEMEDİĞİN BELLİ.GEÇEN GÜN 9 BLOKLA KARİYER REKORUNU KIRDI.9. ALL stra maçı olacak.biri final biri allSTAR İKİsi normal SEZON OLMAK ÜZERE 4 TANE MVP ÖLDÜLÜ OLANBİRİ BU ADAM.İKİ sezon üsTÜste mvp olan SADECE 8 OYUNCUDAN BİRİ nba tarihinde. ayrıca bir SEZONDA Sayı rebound blok ortalamalırnın tamamında ilk beşte olabilen 5 oyuncudan biri yine nba tarihinde ayrıca kariyr SAYI ORTALAMAsı 22 rebound ortalamaSI 12 BLOCK ORTALAMAsı 2.4!!!!sadece bilmeden konuşma diye söledm.hiç bişe bilmeden atıp tuttuğun ne kadr belliki bu adama sıaradan diebilioSN.NBAİN GÖRDÜĞÜ EN iyi ve İStikrarlı oyunuclardan biri....

• beyler ayriyetten klavyem bozuk kuSURA BAKMAYIN
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.