Şimdi Ara

2007 NBA All-Star Game (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
3.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bileniniz var mı maçı hangi kanal yayınlayacak biliyormusunuz eskisi gibi ntv mi yoksa nba tv mi yoksa başka bi tv mi çünkü şuana kadar hiç bir reklam yok ntvde sanki yayınlamayacaklarmış gibi geliyo yoksa bangır bangır bağırırılardı bilen warsa yazsın
  • batı her türlü alır bnce ama önmli olan show dimi ama
  • Carmelo ceza aldı ve 15 maç oynamadı.Eğer sakin olup karışmasaydı kavgaya bence rahat rahat seçilirdi All-Star'a.Chris Paul da harika oynuyordu.Ama baya maç kaçırınca seçilmedi All-Star'a.

Kidd kesinlikle hakediyor.Shaq'ı da seyirciler seçti.nedeni Shaq'la All-Star'ın çok eğlenceli olduğu bence.Performans değil.zaten çoğu maçı sakat geçirdi....

Bu arada All-Star'ın 3 gününü de NTV canlı yayınlayacak diye biliyorum.Reklamını da gördüm sanki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidfb -- 9 Şubat 2007; 19:50:32 >
  • Evet DS J.Howard ve Melo'yu seçti Memo yok...

Nba Stüdyo'dada dedikleri gibi çok düşük bir ihtimalde olsa AI sakatlığından dolayı eğer oynamazsa oynama ihtimali var ama Murat M. dediği gibi Daron Williams'ın oynama ihtimali daha fazla olur mevki bakımından...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguroz89 -- 9 Şubat 2007; 21:28:19 >
  • bu adam finali de alsa seçmezler yine deli ediyolar adamı

Neyse olan olmuş bravo Stern
  • beklenen zaten howard ve carmeloydu..

memo son hafta iyi oynayarak biras çerceveye girdi..ama dedigim gibi o uzunların oldugu oldugu bir yakada memo bu oyunla all-star olamaz..
  • Ben Melo'yu beklemiyodum çünkü Memo şu anda ondan kat kat iyi oynuyo. Melo yaklaşık 15 maç ceza almış bi adam ve sadece işin şov kısmı için çağrıldı. Memo gözden ırak bi yerde Salt Lake Citynin Utah Jazz takımında oynadığı için ne basın yoluyola nede başka yollarla kendini gösteremedi. Sadece oyunuyla kritik anlarda ki basketleriyle kendini gösterdi fakat bu All-Star olmak için yetmiyomuş anlaşılan. Ben Gordon bile Memo şu anda NBAin en başarılı kritik an oyuncusu dedi. Keza Arenasta öyle. Bence haksızlık var. David Stern yanlış yaptı. AI oynayamaybilir fakat onun yerine büyük ihtimalle Deron Williams alınıcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pseudonym -- 10 Şubat 2007; 0:14:43 >
  • Arkadaşlar umutsuz ve memoyu All starda görmek iştemeyen arkadaşlar bu hafta sonu bara gitsinler veya gece çıksınlar David Stern memonun hakkettiği konusunda bizimle hemfikir.
    nba in ilk all star türk oyuncusunu izlemek isteyenler kimseye söz vermeyin bu hafta full kapalıyız :PPPPP
  • şimdi düşünüyorum da emeka okafor'a yazık oldu bu sene.. 15 sayı, 11.3 ribaund, 1.1 asist, 2.8 blok, %54 şut yüzdesi ve 22 efficiency rating'e sahip ama allstar seçilemedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

şimdi düşünüyorum da emeka okafor'a yazık oldu bu sene.. 15 sayı, 11.3 ribaund, 1.1 asist, 2.8 blok, %54 şut yüzdesi ve 22 efficiency rating'e sahip ama allstar seçilemedi

sonuçta birilerine yazık olcaktı okafor oynasa bu sefer belki dwight ı izleyemecektik bence bu seneki dogu uzunları seçimleri mükemmel.bende shaq ın oynamasını istemiyorum muhtemelen oylarla seçilmeseydi giremezdi kadroya okafar olurdu o zaman.okafor un bosh-dwight-jermaine gibi uzunalrı geçmesi çok zor.
  • Jermaine O'neal ve Dwight Howard kesinlikle seçilecekti.Belki Butler ve Okafor arasında seçim olabilirdi.Ama Butler da harika oynadı bu sene....
  • maç pek bişeye benzemiyo
    yok mu bu gece kimse
  • Memo faul'leri atarken heyecanlı idi büyük ihtimal.Gözlerinden okunuyor valla.2.yarıda oyuna girer ama 4-5 dk 'dan fazla oynamaz..İnşallah top gelir bu sefer..
    Maça gelince de Kıdd ve Nash aranıyor bence..
  • MVP KOBE BRYANT

2007 NBA All-Star Game

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 19 Şubat 2007; 6:29:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: r7brtpires

maç pek bişeye benzemiyo
    yok mu bu gece kimse

pek değil hiç benzemiyo...adamlarda sıkıldı oynamıyolar

memo yu kutluyoruz bu arada
  • Viva LAs Vegas!Ne maçtı ulan.Yanlız memo hiç koşmadı be.Ne diyelim Viva LAs Vegas! :D
  • tracy üzülme senin adamında 11 asist yaptı.

quote:

Orjinalden alıntı: tracy
    quote:

maç pek bişeye benzemiyo
    yok mu bu gece kimse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 19 Şubat 2007; 6:31:32 >

• Kobe nin son smacı müthişti yanlız sevindim mvp olmasına.Ben batının kazanmasına ihtimal vermesemde dağıttılar doğuyu.Kobe-T Mac ikilisi süperdi birde Amare.NAsh çok olmasada ben kidd i çok aradım.
  • o da var tabi..alıştı hou dan asist yapıp duruyo..git basketini at

ama genel olarka zevkli değildi...bitse de gitsek havası vardı herkesde...
    quote:

Orjinalden alıntı: Manero

tracy üzülme senin adamında 11 asist yaptı.

quote:

Orjinalden alıntı: tracy
    quote:

maç pek bişeye benzemiyo
    yok mu bu gece kimse

• quote:

maç pek bişeye benzemiyo
    yok mu bu gece kimse

abi sorma walla.. memo olmasaydı ilk çeyrek sonunda yatardım..

devre arası olunca bi ara dalmışım.. maçın kalan kısmını uyku-uyanıklık arası izledim.. ama memo'nun 2 basketi de uyanık olduğum ana denk geldi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.