Şimdi Ara

2007 (sıfır) honda civic sedan elegance mi yoksa 2006 VOLKSWAGEN PASSAT 1.6 FSI 115 HP COMFORTLINE? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
9.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hey Allah'im yav.birisi kocum der birisi aslanim der masallah ne kadar duzeyli bir topik olmus.
    passatla civic karislastirilmis.karsilastirilmasi dogal tabi.passat nere civic nere.vw nin tum araclarini toplasan biraz civic i bir city kadar olamaz.en azindan onun kadar bagaj hacmi olmaz degil mi?

6 yil garanti denilmis.tamamen goz boyamak.Allah askina kim ne zamanm garantiden yararlanmis bugune kadar.%1 bile degildir belki.her cikan sorunu kullanici hatasi diye buraya sizler yazmadiniz mi?servislerin halinden sikayetci olan sizler bizler degilmiydik?
    6 yil degil 100 yil olsa yine bi ise yaramaz.

sifir km nin tadi tabi ki bambaska olur orasi tartsilmaz.zaten butce yeterli ise sifir passat alinmasi daha makul.sifiri 48000 ytl civarinda olmasi lazim.

biriside kocum bilmem ne yazmis passat 2.0 tdi yurumuyor yazmis.anlasilan forumdaki adam gibi adamlar azalmaya baslamis...
    yazik.

• quote:

Orjinalden alıntı: SuPeRBoY911

quote:

Orjinalden alıntı: CX2

quote:

Orjinalden alıntı: mafya babası

quote:

E YUH!!CIVIC'IN YANINDA PASSATI BATIRDINIZ YA..BRAVO!!BU KADAR MARKA FANATİKLİĞİ OLUR..Bİ KERE FSI MOTORLU JETTA İLE CIVICIN(JETTA 100 KG DAHA AĞIR VE 10 BG DAHA CILIZ BU ARADA) TEST VERİLERİNDE AŞAĞI YUKARI AYNI SONUÇLAR ELDE ETTİĞİNİ İNTERNET ADRESLERİNDEN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ..PASSAT GİTMİYOR DİYENLERİN KAÇI PASSAT KULLANMIŞTIR O DA AYRI..BİRİSİ DE KALKMIŞ DAHA HIGHLINE YAZMAYI BİLMİYOR,2.0 TDI KALKMIYOR DEMİŞ..YUHHHHH!!!!!
    BU ARADA 6 YIL SERVİSE MAHKUM KALMAKTAN BAŞKA BİŞEY DEĞİLDİR BU 6 YIL GARANTİ OLAYI..BİR MÜŞTERİYİ 0 ALDIĞI BİR ARACI ORTALAMA OLARAK ORTAYA ÇIKAN(6 YIL SÜRE OLARAK BİR ORTALAMA UYGUN GÖRMÜŞLER) KULLANIM SÜRELERİNE BAKARAK SATINCAYA KADAR SERVİSE MAHKUM ETMEKTİR..MESALA ÇOŞKUN BEY BU KONUDA GÜZEL BİR TECRÜBEYE SAHİP..ORJİNAL SERVİSİNDE Kİ TAMİR MALİYETİNİN YARISINA ARACINI DIŞARIDA YAPTIRDI.VE HONDA'NIN PARÇASININ VW'DEN HİÇ Mİ HİÇ AŞAĞI KALIR YANI YOK..BUNU HERKES BİLİR..
    PASSAT'IN KALİTESİNİ DONANIMINI VE SAĞLAMLIĞINI BİR ÇIRPIDA SİLMEYİN..PASSAT'TA DÜNYA KADAR ÖZELLİK VAR..VE KUSURA BAKMAYIN AMA(ASLINDA BUNU HONDA FANATİKLERİ DE BİLİYOR AMA) CIVIC PASSATIN YANINDA ZAYIF KALIR..KALLAVİ VE MARKA BİR ARAÇTIR PASSAT..KALİTE,SAĞLAMLIK,YOL TUTUŞ GİBİ GENLERE SAHİPTİR..
    CIVIC C SINIFI BİR ARAÇ ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM ZAMAN İLGİLENECEĞİM VEYA TERCİH BİLE EDEBİLECEĞİM BİR ARAÇ AMA,YİĞİDİ ÖLDÜRÜN HAKKINI YEMEYİN..

EDIT: BU YAZDIKLARIM CIVIC'İ ÖNERENLERE DEĞİL..LÜTFEN YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN..LAF DALAŞI DEĞİL BUNLARI YAZMAKTAKİ AMACIM.. CIVIC'İ PASSATA .OK ATMA BOYUTUNA GETİRİP ÖNEREN MARKA FANATİKLERİNE..

koçum yanlış yazamazmıyız ne var bunda?her insan hata yapabilir..bizde biliyoruz highline diye yazıldığını..hayatında passat kullanmamış adamlar yorum yazmasın! araba kalkışta çok kötü fakat hızlandıktan sonra toparlıyor..bu araç yüzünden 1 yıl boyunca servislerde uğraştık kaç kere turbosunu söktüler kaç kere mazot pompasını deiştiler ama sonuç hep aynı..

PASSAT 2.0 TDI HIGLINE DSG KULLANDIM..YAKLAŞIK 500 KM KADAR..ŞEHİR İÇİ AĞIRLIKTA..320 TORK GİBİ BİR KUVVET PASSATI KALDIRAMIYORSA Kİ BENİ RESMEN KOLTUĞA GÖMÜYORDU SİZİN ARACINIZDA BİR PROBLEM VAR DEMEKTİR..AYRICA HER ARACA PLAKA TAKTIĞINIZ ZAMAN YAKLAŞIK %20 DEĞER KAYBI YAŞANIR..BU DA 88.000X%20=70.000 YTL YAPAR Kİ BU ARACA DA ZATEN GALERİCİ 65-66 VERİR..GAYET NORMAL VE SENİ ZARAR ETTİRMEMİŞ OLUYOR..Kİ BU ARACIN BU RAKAMLARA ÇIKILDIĞINDA TUTULAN VERSİYONU DSG'DİR..SÖYLE DÜŞÜNÜN 70 MİLYAR PARA VERECEKSİNİZ,VE ARACINIZ MANUEL OLACAK MANTIĞIYLA BAKILIR..260 YKR YAKIYOSA ONDA GERÇEKTEN Bİ ANORMALLİK VAR..ARKADAŞIMIN DSG Sİ (YİNE AYNI ARAÇ) ŞEHİR İÇİNDE EĞER ÇOK KASARSA 21-22 YKR YAKIYOR..BU DA DÜZ VİTES NORMAL BİR 1.6 BENZİNLİDEN DAHA EKONOMİK DEMEK..UZUN YOLDA İSE 15 YKR CİVARI YAKIYORUZ..

Hocam boşuna uğraşma çoğu hayatında Passat kullanmamış kişiler sadece VW ye çamur atmayı bilirler..

Dayımın oğluna Passat 2.0 TDI DSG / Highline 2006 model 0 araç aldık şu anda 74.000 km de sürekli uzun yol yapıyor 65.000 i nini uzun yolda yapmıştır diyebilirim geçen haftalarda Kayseriye gittik gidişde full ben kullandım 800 km kadar yol yaptık performansı bazı arkadaşların söylediği gibi yerden yere vurulacak bir performans değil aksine gayet başarılı,ara hızlanmaları v.s fena değil yolculuk boyunca 120 nin altına hemen hemen hiç düşmedik bazı bozuk yollarda 80-90 km/h gibi değerlerle gittik yani 120 - 170 km/h arası gittik km de 140-450 ykr civarında tüketim oldu.. Araç rutin bakımları dışında kesinlikle servisin kapısından bile geçmedi.Turbo arızası v.s bahsi geçen arızalar kesinlikle olmadı 74 binde problemsiz çalışıyor bozuk yollarda kapılardan çok hafif gıcırtılar duyuluyor sanırım yağsız olduğundan onun dışında konsoldan falan ses gelmiyor..

Arkadaşlar ben burada Civic' i kötülemeye çalışmıyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın sadece Passat hakkında atılıp tutulmasına kızdım yiğidi öldür ama hakkını yeme..

Konuyu açan arkadaşa gelince bi 6-7 sene binerim diyorsan 0 Civic de alabilirsin ama uzun süre binmeyeceksen değer kaybına uğrarsın ikinci el araç alman daha mantıklı..

arkadaşım sen dsg otomatik şanzumanlı passat kullanıp öle yorum yapıyorsun. tam düşündüğüm gibi otomatik passat iyi bir tercih diyorsun.

benim eleştirim daha genel dizel kullanmayı bilip bilmemekle alakası yok. ben dizel aracın kullanım dinamiğine eleştirim var. İnfiniti arkadaşımla da söylediklerimiz paralell sayılır.
    passat passattır bunu kimse inkar edenez. ancak 1.6 passat mı 1.6 civic mi dendiği zaman insan fiyatını düşünüyor performansı düşünüyor fiyat performans karşılaştırması yapıyor ve civic diyor. civic al derken de 1.6 fsi kullanmamış biri olarak 2.0 tdi dan passatla ilgili referans çıkarıyorum.
    son olarak duyduklarımdan hareketle şunu da belirteyim 1.6 alıpta memnun olan kimse duymadım passatta. kişisel fikrimde 1.6 nın o aracı kesmeyeceği.

• Yok kardeşim kimseyle tartışmıcam..tartışmakla hiçbir yere varamadımız aşikar..dönüp dolaşıyoruz ama hep aynı yere varıyoruz..

@_codelinker_ sen hiç konuşma! koçum yazınca adamlıktanmı çıkıyoruz? ne alakası var?

birileride kalkmış manuel ile DSG şanzımanı karşılaştırmış.. falan filan..sizin gibilerle cedelleşmeye hiç vaktim yok!

@bhe çok teşekkür ederim..dediklerinin hepsi noktasına varana kadar çok doğru..demekki kullananlar biliyormuş..kullanmayanlar dengesiz dengesiz yorum yazmasınlar..canımı sıkmayın benim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bhe

quote:

Orjinalden alıntı: SuPeRBoY911

quote:

quote:

quote:

E YUH!!CIVIC'IN YANINDA PASSATI BATIRDINIZ YA..BRAVO!!BU KADAR MARKA FANATİKLİĞİ OLUR..Bİ KERE FSI MOTORLU JETTA İLE CIVICIN(JETTA 100 KG DAHA AĞIR VE 10 BG DAHA CILIZ BU ARADA) TEST VERİLERİNDE AŞAĞI YUKARI AYNI SONUÇLAR ELDE ETTİĞİNİ İNTERNET ADRESLERİNDEN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ..PASSAT GİTMİYOR DİYENLERİN KAÇI PASSAT KULLANMIŞTIR O DA AYRI..BİRİSİ DE KALKMIŞ DAHA HIGHLINE YAZMAYI BİLMİYOR,2.0 TDI KALKMIYOR DEMİŞ..YUHHHHH!!!!!
    BU ARADA 6 YIL SERVİSE MAHKUM KALMAKTAN BAŞKA BİŞEY DEĞİLDİR BU 6 YIL GARANTİ OLAYI..BİR MÜŞTERİYİ 0 ALDIĞI BİR ARACI ORTALAMA OLARAK ORTAYA ÇIKAN(6 YIL SÜRE OLARAK BİR ORTALAMA UYGUN GÖRMÜŞLER) KULLANIM SÜRELERİNE BAKARAK SATINCAYA KADAR SERVİSE MAHKUM ETMEKTİR..MESALA ÇOŞKUN BEY BU KONUDA GÜZEL BİR TECRÜBEYE SAHİP..ORJİNAL SERVİSİNDE Kİ TAMİR MALİYETİNİN YARISINA ARACINI DIŞARIDA YAPTIRDI.VE HONDA'NIN PARÇASININ VW'DEN HİÇ Mİ HİÇ AŞAĞI KALIR YANI YOK..BUNU HERKES BİLİR..
    PASSAT'IN KALİTESİNİ DONANIMINI VE SAĞLAMLIĞINI BİR ÇIRPIDA SİLMEYİN..PASSAT'TA DÜNYA KADAR ÖZELLİK VAR..VE KUSURA BAKMAYIN AMA(ASLINDA BUNU HONDA FANATİKLERİ DE BİLİYOR AMA) CIVIC PASSATIN YANINDA ZAYIF KALIR..KALLAVİ VE MARKA BİR ARAÇTIR PASSAT..KALİTE,SAĞLAMLIK,YOL TUTUŞ GİBİ GENLERE SAHİPTİR..
    CIVIC C SINIFI BİR ARAÇ ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM ZAMAN İLGİLENECEĞİM VEYA TERCİH BİLE EDEBİLECEĞİM BİR ARAÇ AMA,YİĞİDİ ÖLDÜRÜN HAKKINI YEMEYİN..

EDIT: BU YAZDIKLARIM CIVIC'İ ÖNERENLERE DEĞİL..LÜTFEN YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN..LAF DALAŞI DEĞİL BUNLARI YAZMAKTAKİ AMACIM.. CIVIC'İ PASSATA .OK ATMA BOYUTUNA GETİRİP ÖNEREN MARKA FANATİKLERİNE..

koçum yanlış yazamazmıyız ne var bunda?her insan hata yapabilir..bizde biliyoruz highline diye yazıldığını..hayatında passat kullanmamış adamlar yorum yazmasın! araba kalkışta çok kötü fakat hızlandıktan sonra toparlıyor..bu araç yüzünden 1 yıl boyunca servislerde uğraştık kaç kere turbosunu söktüler kaç kere mazot pompasını deiştiler ama sonuç hep aynı..

PASSAT 2.0 TDI HIGLINE DSG KULLANDIM..YAKLAŞIK 500 KM KADAR..ŞEHİR İÇİ AĞIRLIKTA..320 TORK GİBİ BİR KUVVET PASSATI KALDIRAMIYORSA Kİ BENİ RESMEN KOLTUĞA GÖMÜYORDU SİZİN ARACINIZDA BİR PROBLEM VAR DEMEKTİR..AYRICA HER ARACA PLAKA TAKTIĞINIZ ZAMAN YAKLAŞIK %20 DEĞER KAYBI YAŞANIR..BU DA 88.000X%20=70.000 YTL YAPAR Kİ BU ARACA DA ZATEN GALERİCİ 65-66 VERİR..GAYET NORMAL VE SENİ ZARAR ETTİRMEMİŞ OLUYOR..Kİ BU ARACIN BU RAKAMLARA ÇIKILDIĞINDA TUTULAN VERSİYONU DSG'DİR..SÖYLE DÜŞÜNÜN 70 MİLYAR PARA VERECEKSİNİZ,VE ARACINIZ MANUEL OLACAK MANTIĞIYLA BAKILIR..260 YKR YAKIYOSA ONDA GERÇEKTEN Bİ ANORMALLİK VAR..ARKADAŞIMIN DSG Sİ (YİNE AYNI ARAÇ) ŞEHİR İÇİNDE EĞER ÇOK KASARSA 21-22 YKR YAKIYOR..BU DA DÜZ VİTES NORMAL BİR 1.6 BENZİNLİDEN DAHA EKONOMİK DEMEK..UZUN YOLDA İSE 15 YKR CİVARI YAKIYORUZ..

Hocam boşuna uğraşma çoğu hayatında Passat kullanmamış kişiler sadece VW ye çamur atmayı bilirler..

Dayımın oğluna Passat 2.0 TDI DSG / Highline 2006 model 0 araç aldık şu anda 74.000 km de sürekli uzun yol yapıyor 65.000 i nini uzun yolda yapmıştır diyebilirim geçen haftalarda Kayseriye gittik gidişde full ben kullandım 800 km kadar yol yaptık performansı bazı arkadaşların söylediği gibi yerden yere vurulacak bir performans değil aksine gayet başarılı,ara hızlanmaları v.s fena değil yolculuk boyunca 120 nin altına hemen hemen hiç düşmedik bazı bozuk yollarda 80-90 km/h gibi değerlerle gittik yani 120 - 170 km/h arası gittik km de 140-450 ykr civarında tüketim oldu.. Araç rutin bakımları dışında kesinlikle servisin kapısından bile geçmedi.Turbo arızası v.s bahsi geçen arızalar kesinlikle olmadı 74 binde problemsiz çalışıyor bozuk yollarda kapılardan çok hafif gıcırtılar duyuluyor sanırım yağsız olduğundan onun dışında konsoldan falan ses gelmiyor..

Arkadaşlar ben burada Civic' i kötülemeye çalışmıyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın sadece Passat hakkında atılıp tutulmasına kızdım yiğidi öldür ama hakkını yeme..

Konuyu açan arkadaşa gelince bi 6-7 sene binerim diyorsan 0 Civic de alabilirsin ama uzun süre binmeyeceksen değer kaybına uğrarsın ikinci el araç alman daha mantıklı..

arkadaşım sen dsg otomatik şanzumanlı passat kullanıp öle yorum yapıyorsun. tam düşündüğüm gibi otomatik passat iyi bir tercih diyorsun.

benim eleştirim daha genel dizel kullanmayı bilip bilmemekle alakası yok. ben dizel aracın kullanım dinamiğine eleştirim var. İnfiniti arkadaşımla da söylediklerimiz paralell sayılır.
    passat passattır bunu kimse inkar edenez. ancak 1.6 passat mı 1.6 civic mi dendiği zaman insan fiyatını düşünüyor performansı düşünüyor fiyat performans karşılaştırması yapıyor ve civic diyor. civic al derken de 1.6 fsi kullanmamış biri olarak 2.0 tdi dan passatla ilgili referans çıkarıyorum.
    son olarak duyduklarımdan hareketle şunu da belirteyim 1.6 alıpta memnun olan kimse duymadım passatta. kişisel fikrimde 1.6 nın o aracı kesmeyeceği.

BAŞKA BİR ÖRNEK VEREBİLİRİM..C5 2.0 HDI YENİ KASA KULLANDIM..OTOMATİK VİTESİ YOK..DÜZ VİTES..136 BG,320 TORK..O ARACI DA 60 KM KADAR KULLANDIM..BİR KERE BİR İLÇEYE GİDİP GELDİM,Bİ KERE DE ŞEHİR İÇİNDE KULLANDIM..320 TORK 6. VİTESDE(ARAÇ 6 İLERİDİR) BİLE DELİ GİBİ HIZLANIYOR..160 DA 6 YA ÇEKTİM VE TAM GAZ İLE BENİ RESMEN KOLTUĞA GÖMDÜ VE 6 VİTESTE 210'A KADAR TIRMANDIM..ŞEHİR İÇİNDE İSE KALKIŞI GAYET SERİ İDİ..HATTA İLK KALKIŞIMDA ARABAYA HAKİM BİLE OLAMADIM..ASR OLMASA O ARABAYA ALIŞMAM ZAMAN ALIRDI..BU ARADA ARAÇ 1540 KG..300 LÜ TORKLARDAN BAHSEDİYORUZ FARKINDAYSANIZ..2.0 TDI'I BU ŞEKİLDE KÖTÜ PERFORMANS REFERANSI OLARAK ALMAK DA ŞAŞIRTICI..

1.6 FSI PASSAT İLE CIVIC'İN ARASINDA DAĞLAR YOKTUR..NE PERFORMANSTA NE DE TÜKETİMDE..

CIVIC 1.6 PASSAT 1.6
    MAX. GÜÇ 125HP/6500RPM 115HP/6000RPM
    MAX. TORK 152Nm/4200RPM 155Nm/400RPM
    ORTALAMA YAKIT TÜKETİMİ 6,7 LT 7,5LT
    0-100 HIZLANMA 10,3SN 11,4SN
    SON HIZ 197KM/H 200KM/H
    AĞIRLIK 1174KG 1348 KG

BU ARADA ARKADAŞI DAHA FAZLA KIZDIRMAYALIM..TEHDİTLER SAVURMAYA BAŞLADI,BEN KORKTUM...
    SAYGILARIMLA..

• quote:

Orjinalden alıntı: K@lken

Bence Passat bak hem kaliteli hemde genel anlamda iyi bir araç satarkende zararın daha az olur karizmasıda daha iyidir civicden sonuçta bence bir avukata Passat daha çok yakışır

• Adamların 2.0 tdi passatı var ama turbo lagdan haberleri yok. Sonra da yürümüyor bu araba diyorlar. İnfiniti gayet güzel açıklamış olayı...
  • 2.0 tdi motor passatı nasıl çekmiyormuş anlamadım gitti.
    almanya'da 2.0 tdi ford c-max kiralamıştık, motor özellikleri passatla benzer. deli hızlanması vardı aracın,otobanda çok sakin bir şekilde 200km ile ilerleyebiliyordunuz,hemde düşük yakıt tüketimide cabası.

yalnız dizel araçlar, turbo devreye girene kadar ağır kalırlar,turbo devreye girdikten sonrada tutabilene aşkolsun :)
    vw'nin 2.0 lt lik dizelinin ilk kalkışının, turbonun geç devreye girmesinden dolayı ağır olduğunu auto-show dergisinden de duymuştum. ama devir arttıkça 320nm torkda kendini gösterdikçe bu durum ortadan kalkacaktır.
  • quote:

Şimdi şöle bişe var tsı motorlar geldi fsı devri kapandı..
    honda sivik güzel bir araçtır..hemde sıfır alıyosun bir de 10 bey gir fark var..
    bizde 2006 hıglıne 2.0 tdı var beş para etmez araba kalkmıyor..tank gibi..1.6 motorlar zaten hiç çekmiyır o arabayı sen en ii si honda al..

ya arkadaşım allah aşkına bak allahın adını veriyorum lütfen saçmalama bilmeden marka övecem diye kenidin komik duruma düşürme daha civic yazmasını bilmiyorsun gelmiş Passat a laf ediyorsun allah için söyle hiç Passat a bindinmi sen o araca kalkmıyor diyorsun ben kusura bakma ben sizde Passat olduğna ben inanmıyorum ayrıca ben tek şunu söylüyeceğim topikle ilgili olarak Civic ve Passat aynı sınıf değillerdir iila Honda yı övmek istiyorsanız bari Accord la karşılaştırın Passat ı artık iyice japonları öveceksiniz diye şaşırdınız oldu olacak Jazz lada Golf ü karşılaştırın bari

• quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Adamların 2.0 tdi passatı var ama turbo lagdan haberleri yok. Sonra da yürümüyor bu araba diyorlar. İnfiniti gayet güzel açıklamış olayı...

turbo lagı bilmeyen yorum yazmasın zaten..
    lafa bak araba yürümüyor..araba kalkışta zorlanıyor diyoruz kardeşim sen nerenden anlıyosun?..hızlandığı zaman mermi gibi gidiyor..eyvallah..vw caravelle'da kullanıyorum 130bg lik vallahi passatdan daha seri değil ise ben adam değilim..başka bişe demiyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sharkemre

quote:

honda sivik güzel bir araçtır..hemde sıfır alıyosun bir de 10 bey gir fark var..
    bizde 2006 hıglıne 2.0 tdı var beş para etmez araba kalkmıyor..tank gibi..1.6 motorlar zaten hiç çekmiyır o arabayı sen en ii si honda al..

ya arkadaşım allah aşkına bak allahın adını veriyorum lütfen saçmalama bilmeden marka övecem diye kenidin komik duruma düşürme daha civic yazmasını bilmiyorsun gelmiş Passat a laf ediyorsun allah için söyle hiç Passat a bindinmi sen o araca kalkmıyor diyorsun ben kusura bakma ben sizde Passat olduğna ben inanmıyorum ayrıca ben tek şunu söylüyeceğim topikle ilgili olarak Civic ve Passat aynı sınıf değillerdir iila Honda yı övmek istiyorsanız bari Accord la karşılaştırın Passat ı artık iyice japonları öveceksiniz diye şaşırdınız oldu olacak Jazz lada Golf ü karşılaştırın bari

arkadaşım söyle bana nasıl ispatlıyayım sana bizde passat olduğunu?ne istiyosun? söyle bakalım..nedir bu ya ne biçim insansınız..sen kimsin bana yalancı diyosun? ..zaten senin inanıp inanmaman bana bişe kazandırmaz ama gelipte beni burda yalancı çıkarman benim çok ağırıma gidiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafya babası -- 7 Ağustos 2007; 11:42:45 >

• mafya babası bn sna inanıyorum..zaten bilinmeyen bişi sölemiyosun ki..ilk kalkışta gitmiyo anca hızını aldıktan sonra gidiyo diosn..herkes aynı şeyi söylüyor ama passatı övmeye çalışanlar bunu duyunca kızıyorlar..arkadaşlar birbirimizi anlamaya çalışalım ve topiği kirletmeyelim lütfen..bu arada mafya babası da kendisi arabadayken bi resim çekip koysun..bu arada 0arabanın tadı hiç bir şeyde yoktur..saygılar..
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sharkemre

quote:

arkadaşım söyle bana nasıl ispatlıyayım sana bizde passat olduğunu?ne istiyosun? söyle bakalım..nedir bu ya ne biçim insansınız..sen kimsin bana yalancı diyosun? ..zaten senin inanıp inanmaman bana bişe kazandırmaz ama gelipte beni burda yalancı çıkarman benim çok ağırıma gidiyor..

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafya babası -- 14 Ağustos 2007; 12:16:04 >
  • bence ikinci el passat okadar para etmez.git sıfır 2008 1.6 102 hp passat al 48 e alırsınız.ikinci ele okadar para verilmez.2006 passat taş çatlasa 32 civarı eder.veren olsa da hemen satıyor.o fiyatlara da veren yok.passat civic e gore cok iyi bi araba ama sıfır al.ikinci eller cok pahalı değerinde bulamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otosever -- 7 Ağustos 2007; 14:43:53 >
  • advocat siyah bi honda sana yakışır , sıfır araba kullanmanın o araca ilk sahip olanın sen olamanın tadını çıkar, honda civic iyidir istersen sen bi de onun hatchback ine bak o biraz daha sportif ama bize sportif biraz hızlı kalır diyorsan sedan'nı da çok güzel. Ben honda'nın yeni sıfır modellerindeki tasarımalrını seviyorum bi honda hayranlığım yok bunu da dile getirmek istedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horozerk -- 7 Ağustos 2007; 12:57:59 >
  • öncelikle 40 000 ytlyi gözden çıkardın d segmenti bir araç tavsiye ederim vergi konusunda avantajlı olmak içinde 1600cc araç olmalı en iyi 1.6 araç toyota avensis passat 1.6 102 ve 1.6 fsi 115 den daha az yakıt yakar ve dah iyi hızlanır serviste adamı yormaz sorunsuz bir araçtır
  • arkadas kendi arabasinin resmini koymus cidden o ic malzeme kalitesi civicte yok bi defa sinif farkı var ikisi arasinda

bu arada arkadaslar size bir soru sormak istiyorum siz araclarinizdan ne istiyorsunuz 1.6fsi passata neden yetmesin amac rahat konforlu bir yolculuk yapmak deilmi yoksa amac otobanda giderken kimse sizi sollamasin diye allah ne verdiyse basmakmı

sadece daha ust sinifin sahip oldugu donanımlar ve bagaji yuzunden passati secerim..ama seneye vw seneye fsi motorlari uretimden kaldiriyor buda bir handikap

not:bu arada iki aracıda kullanmadim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Adamların 2.0 tdi passatı var ama turbo lagdan haberleri yok. Sonra da yürümüyor bu araba diyorlar. İnfiniti gayet güzel açıklamış olayı...

turbo lagı bilmeyen yorum yazmasın zaten..
    lafa bak araba yürümüyor..araba kalkışta zorlanıyor diyoruz kardeşim sen nerenden anlıyosun?..hızlandığı zaman mermi gibi gidiyor..eyvallah..vw caravelle'da kullanıyorum 130bg lik vallahi passatdan daha seri değil ise ben adam değilim..başka bişe demiyorum..

Ne de çok anlıyorsunuz arabalardan

http://forum.donanimhaber.com/m_16055921/tm.htm

• ohaa adamı o kadar zorlamışızki, arabanın resimlerini koymuş artık.

bu arada mafya babasıhttp://forum.donanimhaber.com/m_16055921/tm.htm forumu okudum..baya matrak adamsın.. çok sewdim seni
  • durun tartışmayın :) aklımı karıştırdınız iyice arkadaşlar.. bugün bi arkadaşımın 2006 passatını deneyeceğim.. hosuma giderse passat aklıma yatıyor gibi.. yahu ne kadar zor işmiş bu! dün birileri de internetten şu ilanıhttp://www.araba.com/647795.html gösterip, aklına şaşayım senin full+full golf alsana dedi :)) sapıttım vallahi..
  • yok artık pes doğrusu... mafya babasını passatı olmamakla suçlayanlara bir sorum olacak. sizin passattınız var mı? kaç kere passata bindiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.