Şimdi Ara

2007 (sıfır) honda civic sedan elegance mi yoksa 2006 VOLKSWAGEN PASSAT 1.6 FSI 115 HP COMFORTLINE? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
9.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: mafya babası

bunlarda resimler..burda benim olup olmamam bir şey ifade etmez zaten..sonuçta beni kimse tanımıyo..

2007 (sıfır) honda civic sedan elegance mi yoksa 2006 VOLKSWAGEN PASSAT 1.6 FSI 115 HP COMFORTLINE?

2007 (sıfır) honda civic sedan elegance mi yoksa 2006 VOLKSWAGEN PASSAT 1.6 FSI 115 HP COMFORTLINE?

mafya babası bu resimler senin aracınmı cidden yanlış anlama aynı resimleri geçen araba.com yada sahibinden de ilanlara bakarken görmüştüm yoksa satıyormusunz

• çok komik yaww bura..gittikçe renklenio
  • Orjinalden alıntı: sharkemre

bunlarda resimler..burda benim olup olmamam bir şey ifade etmez zaten..sonuçta beni kimse tanımıyo..

mafya babası bu resimler senin aracınmı cidden yanlış anlama aynı resimleri geçen araba.com yada sahibinden de ilanlara bakarken görmüştüm yoksa satıyormusunz

olamazmı kardeşim..sanki türkiyede bir tane mi metalık fırtına grisi var..arabayı sattığımız falanda yok..nasip kısmet olursa 2 sene sonra bunu satıp audi a6 almaya niyetimiz var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafya babası -- 7 Ağustos 2007; 21:46:54 >
  • Hakikaten burası çok renklenmiş. İnsanların başkaları adına müşteri memnuniyeti testine kalkışması gülünç ötesi.

Sanki şöyle bir ilahi kaide var: "Passat alan herkes arabasından memnun olmak zorundadır kardeşim, memnun olmayanı çarparız alimallah!.."

Bir de Passatı olmayanların Passatı böyle cansiparene savunması daha da komik.

Yahu bu yazıları okuyan da VW, Passat satışlarından size komisyon veriyor sanır.

Kimse kimsenin keyfinin kahyası değildir. Birisi aracından memnun değilse değildir, ne yani sizden izin mi alacak memnun kalmamak için?

Adamı yalancılıkla suçlamalar, had ve terbiye sınırlarını zorlamalar...

Bayağı renklenmiş burası.

Ha, Passat ile Civic karşılaştırılır mı?

Elbette hayır. Tabii ki Passat Civic'den 1-2 gömlek daha üstün bir araçtır. Ama bu, Passat satın alan herkesin ondan memnun kalacağı anlamına gelmez.

Bu tür kıyaslamalar da bana göre anlamsızıdr çünkü objektif temellerde kıyas yapmanın imkanı yoktur. Elmayla armudu kıyaslıyorsunuz.

Elmayla armudu kıyasladığınız sürece de bu lüzumsuz ve bıktırıcı, bir sonuç üretmeyen tartışmalar bitmez. Konu hemen mecrasından sapar, üriner sıvı yarışına dönüşür.

Passat da Civic de iyi araçlardır. AMA KENDİ SEGMENTLERİNDE!..

quote:

Orjinalden alıntı: sharkemre

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: bhe

quote:

Orjinalden alıntı: SuPeRBoY911

quote:

Orjinalden alıntı: CX2

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CX2

E YUH!!CIVIC'IN YANINDA PASSATI BATIRDINIZ YA..BRAVO!!BU KADAR MARKA FANATİKLİĞİ OLUR..Bİ KERE FSI MOTORLU JETTA İLE CIVICIN(JETTA 100 KG DAHA AĞIR VE 10 BG DAHA CILIZ BU ARADA) TEST VERİLERİNDE AŞAĞI YUKARI AYNI SONUÇLAR ELDE ETTİĞİNİ İNTERNET ADRESLERİNDEN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ..PASSAT GİTMİYOR DİYENLERİN KAÇI PASSAT KULLANMIŞTIR O DA AYRI..BİRİSİ DE KALKMIŞ DAHA HIGHLINE YAZMAYI BİLMİYOR,2.0 TDI KALKMIYOR DEMİŞ..YUHHHHH!!!!!
    BU ARADA 6 YIL SERVİSE MAHKUM KALMAKTAN BAŞKA BİŞEY DEĞİLDİR BU 6 YIL GARANTİ OLAYI..BİR MÜŞTERİYİ 0 ALDIĞI BİR ARACI ORTALAMA OLARAK ORTAYA ÇIKAN(6 YIL SÜRE OLARAK BİR ORTALAMA UYGUN GÖRMÜŞLER) KULLANIM SÜRELERİNE BAKARAK SATINCAYA KADAR SERVİSE MAHKUM ETMEKTİR..MESALA ÇOŞKUN BEY BU KONUDA GÜZEL BİR TECRÜBEYE SAHİP..ORJİNAL SERVİSİNDE Kİ TAMİR MALİYETİNİN YARISINA ARACINI DIŞARIDA YAPTIRDI.VE HONDA'NIN PARÇASININ VW'DEN HİÇ Mİ HİÇ AŞAĞI KALIR YANI YOK..BUNU HERKES BİLİR..
    PASSAT'IN KALİTESİNİ DONANIMINI VE SAĞLAMLIĞINI BİR ÇIRPIDA SİLMEYİN..PASSAT'TA DÜNYA KADAR ÖZELLİK VAR..VE KUSURA BAKMAYIN AMA(ASLINDA BUNU HONDA FANATİKLERİ DE BİLİYOR AMA) CIVIC PASSATIN YANINDA ZAYIF KALIR..KALLAVİ VE MARKA BİR ARAÇTIR PASSAT..KALİTE,SAĞLAMLIK,YOL TUTUŞ GİBİ GENLERE SAHİPTİR..
    CIVIC C SINIFI BİR ARAÇ ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM ZAMAN İLGİLENECEĞİM VEYA TERCİH BİLE EDEBİLECEĞİM BİR ARAÇ AMA,YİĞİDİ ÖLDÜRÜN HAKKINI YEMEYİN..

EDIT: BU YAZDIKLARIM CIVIC'İ ÖNERENLERE DEĞİL..LÜTFEN YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN..LAF DALAŞI DEĞİL BUNLARI YAZMAKTAKİ AMACIM.. CIVIC'İ PASSATA .OK ATMA BOYUTUNA GETİRİP ÖNEREN MARKA FANATİKLERİNE..

koçum yanlış yazamazmıyız ne var bunda?her insan hata yapabilir..bizde biliyoruz highline diye yazıldığını..hayatında passat kullanmamış adamlar yorum yazmasın! araba kalkışta çok kötü fakat hızlandıktan sonra toparlıyor..bu araç yüzünden 1 yıl boyunca servislerde uğraştık kaç kere turbosunu söktüler kaç kere mazot pompasını deiştiler ama sonuç hep aynı..

PASSAT 2.0 TDI HIGLINE DSG KULLANDIM..YAKLAŞIK 500 KM KADAR..ŞEHİR İÇİ AĞIRLIKTA..320 TORK GİBİ BİR KUVVET PASSATI KALDIRAMIYORSA Kİ BENİ RESMEN KOLTUĞA GÖMÜYORDU SİZİN ARACINIZDA BİR PROBLEM VAR DEMEKTİR..AYRICA HER ARACA PLAKA TAKTIĞINIZ ZAMAN YAKLAŞIK %20 DEĞER KAYBI YAŞANIR..BU DA 88.000X%20=70.000 YTL YAPAR Kİ BU ARACA DA ZATEN GALERİCİ 65-66 VERİR..GAYET NORMAL VE SENİ ZARAR ETTİRMEMİŞ OLUYOR..Kİ BU ARACIN BU RAKAMLARA ÇIKILDIĞINDA TUTULAN VERSİYONU DSG'DİR..SÖYLE DÜŞÜNÜN 70 MİLYAR PARA VERECEKSİNİZ,VE ARACINIZ MANUEL OLACAK MANTIĞIYLA BAKILIR..260 YKR YAKIYOSA ONDA GERÇEKTEN Bİ ANORMALLİK VAR..ARKADAŞIMIN DSG Sİ (YİNE AYNI ARAÇ) ŞEHİR İÇİNDE EĞER ÇOK KASARSA 21-22 YKR YAKIYOR..BU DA DÜZ VİTES NORMAL BİR 1.6 BENZİNLİDEN DAHA EKONOMİK DEMEK..UZUN YOLDA İSE 15 YKR CİVARI YAKIYORUZ..

Hocam boşuna uğraşma çoğu hayatında Passat kullanmamış kişiler sadece VW ye çamur atmayı bilirler..

Dayımın oğluna Passat 2.0 TDI DSG / Highline 2006 model 0 araç aldık şu anda 74.000 km de sürekli uzun yol yapıyor 65.000 i nini uzun yolda yapmıştır diyebilirim geçen haftalarda Kayseriye gittik gidişde full ben kullandım 800 km kadar yol yaptık performansı bazı arkadaşların söylediği gibi yerden yere vurulacak bir performans değil aksine gayet başarılı,ara hızlanmaları v.s fena değil yolculuk boyunca 120 nin altına hemen hemen hiç düşmedik bazı bozuk yollarda 80-90 km/h gibi değerlerle gittik yani 120 - 170 km/h arası gittik km de 140-450 ykr civarında tüketim oldu.. Araç rutin bakımları dışında kesinlikle servisin kapısından bile geçmedi.Turbo arızası v.s bahsi geçen arızalar kesinlikle olmadı 74 binde problemsiz çalışıyor bozuk yollarda kapılardan çok hafif gıcırtılar duyuluyor sanırım yağsız olduğundan onun dışında konsoldan falan ses gelmiyor..

Arkadaşlar ben burada Civic' i kötülemeye çalışmıyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın sadece Passat hakkında atılıp tutulmasına kızdım yiğidi öldür ama hakkını yeme..

Konuyu açan arkadaşa gelince bi 6-7 sene binerim diyorsan 0 Civic de alabilirsin ama uzun süre binmeyeceksen değer kaybına uğrarsın ikinci el araç alman daha mantıklı..

arkadaşım sen dsg otomatik şanzumanlı passat kullanıp öle yorum yapıyorsun. tam düşündüğüm gibi otomatik passat iyi bir tercih diyorsun.

benim eleştirim daha genel dizel kullanmayı bilip bilmemekle alakası yok. ben dizel aracın kullanım dinamiğine eleştirim var. İnfiniti arkadaşımla da söylediklerimiz paralell sayılır.
    passat passattır bunu kimse inkar edenez. ancak 1.6 passat mı 1.6 civic mi dendiği zaman insan fiyatını düşünüyor performansı düşünüyor fiyat performans karşılaştırması yapıyor ve civic diyor. civic al derken de 1.6 fsi kullanmamış biri olarak 2.0 tdi dan passatla ilgili referans çıkarıyorum.
    son olarak duyduklarımdan hareketle şunu da belirteyim 1.6 alıpta memnun olan kimse duymadım passatta. kişisel fikrimde 1.6 nın o aracı kesmeyeceği.

Hocam özür diliyorum biraz sinirli anıma geldi patlayıverdim

Ben zaten 1.6 moturu övmedim iyi güzel ama Passatı yeterince kaldırmaz adamın 1.9 - 2.0 motora parası yetmez yinede Passat'a binmek ister konfor ister ama performans beklemeyecekse 1.6 Fsi idealdir ama fazla performans beklememek lazım o motoru Leon da da kullandım abartıldığı kadar değil rakipleriyle arada dağlar kadar fark yok ..Benim kızdığım nokta @infitne arkadaşında dediği gibi dizel kullanmayı bilmeyen arkadaşlar aracın performansı iyi değil v.s diyor manuelinide kullandım ( 1.9 ) çok kötü değildi ama aynı vergi diliminde oldıuğundan 2.0 tercih ederdim şahsen.

İyi forumlar bir önceki mesajımda sert üslubum için özür diliyorum tekrar..

• Passat 1.6 FSI 115 beygir metalik renk comfortline 2008 sıfır fiyatı için 48.000 YTL diyenler varsa bulsunlar 5 tane alıcam
  • Honda bana göre, sıfır araç 6 yıl 150000 km garantisi var.Passat bence mükemmel bir araç ama o kadar para vermişken sıfır araç olsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
  • DEGIL 10 HP 100 HP OLSA SASMA WV DEN DERIM HELE PASSAT GIBI BIR ARABADAN ASLA..SONUCTA ALMAN ARABASI ADAMLAR BU ISI BILIYOLAR...DERIM KI SEN PASSAT DUSUN HEM KALITE HEM KARIZMA....:)
  • Bence ikinci el araba ile 0 arasında karşılaştırma yaparsanız yanılgıya düşersiniz her zaman, çünkü 0 grande punto fiyatına 2. el volkswagen bora alınabilinir ve bora her zaman daha iyi bi arabadır her koşulda ama burda kaçan bi ayrıntı war ki oda şu; Kızla dul asla aynı olmaz , dul olan ne kadar güsel olsada
  • quote:

Orjinalden alıntı: serty23

Bence ikinci el araba ile 0 arasında karşılaştırma yaparsanız yanılgıya düşersiniz her zaman, çünkü 0 grande punto fiyatına 2. el volkswagen bora alınabilinir ve bora her zaman daha iyi bi arabadır her koşulda ama burda kaçan bi ayrıntı war ki oda şu; Kızla dul asla aynı olmaz , dul olan ne kadar güsel olsada

süper yorum yaw

• eh fena araba diğil
    quote:

Orjinalden alıntı: emread

passatın donanımı cok iyi ve d segmentinde bir araç ama
    1.6 fsi motor passata yakışmıyo kaldırmıyo hele otomatik vitesi anca kasayı kaldırıyo
    civicte yeni dizayn sıfır, donanımda bence cok eksik ama fiyatıda cok uygun motoru güzel
    sunroof artısı var tek
    v-tec motoru passata taksak 180 kilo fark var acaba ne olur v-tec v-tec 180 kilo farkla
    aynı performansı gösteririmi acaba sanmıyorum
  • sınıfları farklı ama sıfır olması avantaj hondayı tavsiye ederim,ama sıfır passatı alabilecek bütçeniz varsa passatı alın.yani hangisinin sıfırına paran yetiyorsa onu al.her iki araçta lider araçlar.!
  • 1.6 passat d sınıfı bi arac bana hiç mantıklı gelmedi dizel olsa hade 1.6 cc hade nyse ama honda 125 hp canavar ve tasarım cok şık hem daha az yakcan hem daha hızlı hemde daha karizmatik passat vali arabası abi:) honda al bence 1.6 passat olmaz 4 kişi binsen yanından palio zırt die gecer
  • iki ayrı sınıftaki aracı karşılaştırman biraz garip olmuş ama civic 0 olacağı için böyle bir karşılaitıma yaptın heralde. Ben bu son kasa passat değilde bir önceki kasa passat olsaydı onu seçerdim ama bu 2 si arasından bence de civic
  • quote:

Orjinalden alıntı: serty23

Bence ikinci el araba ile 0 arasında karşılaştırma yaparsanız yanılgıya düşersiniz her zaman, çünkü 0 grande punto fiyatına 2. el volkswagen bora alınabilinir ve bora her zaman daha iyi bi arabadır her koşulda ama burda kaçan bi ayrıntı war ki oda şu; Kızla dul asla aynı olmaz , dul olan ne kadar güsel olsada

bu sözün üstüne söz zor olur...
  • merhaba arkadaslar...

yaklasık 1 ay süren, bana kafayı yedirtecek süreci dün tamamladım.. 52.000 YTL'ye 2008 model passat 1.6 fsi comfortline (bugday beji renkte) satın aldım.. cok zormus bu iş be yav :) aracımı bugün teslim edecekler.. ancak birşey cok canımı sıktı vw bayii takasa verdiğim opel vectramı öldüm fiata saydı.. 2.600 YTL ucuza o km 2007 model vardı, son anda 2008 aldım.. heyecanla aracımı teslim alacagım anı bekliyorum.. hepinize görüş ve önerileriniz için teşekkür ediyorum.. becerebilirsem fotolarını yayınlıyacagım.. selamlar..
  • bayağı matrak bir topik olmuş

1.6 passatı çekmiyor

genelde 2.0 motor alıp tüp taktırıyorlar passata
  • quote:

Orjinalden alıntı: advocat

merhaba arkadaslar...

yaklasık 1 ay süren, bana kafayı yedirtecek süreci dün tamamladım.. 52.000 YTL'ye 2008 model passat 1.6 fsi comfortline (bugday beji renkte) satın aldım.. cok zormus bu iş be yav :) aracımı bugün teslim edecekler.. ancak birşey cok canımı sıktı vw bayii takasa verdiğim opel vectramı öldüm fiata saydı.. 2.600 YTL ucuza o km 2007 model vardı, son anda 2008 aldım.. heyecanla aracımı teslim alacagım anı bekliyorum.. hepinize görüş ve önerileriniz için teşekkür ediyorum.. becerebilirsem fotolarını yayınlıyacagım.. selamlar..

dostum hayırlı olsun allah kazasız belasız güvenli sürüşler nasip etsin
    umarım memnun kalırsın aracından foto ve resimlerini bir an önce bekliyoruz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.