Bildirim
2008 1.6 fsi comfortline tiptronik passat arıyorum
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bana kalırsa manuel tercih edin
Çünkü benzinli 1.6 fsi dsg şehiriçinde 12-13 litre yakar benzinin 4.90 olduğunu düşünürsek
Şehiriçi km ye 55 kuruş yakar
Bence Alacaksanız Lpgli alın dsg konusundada net bir şey söyleyemem bariz sorunlu bir şanzıman
O fiyata rahatlıkla çok rahat temiz bir 1.6 fsi bulursunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2007 model 1.6 FSI Comfortline paketli otomobilimizi, B7 ile değiştirmek üzere satmayı düşünüyoruz. İkinci sahibiyiz ve Ankaralı bir memurdan satın aldık. 20.000 km. eşim kullandı. Bizde de üniversite-ev-üniversitedede kullanıldı. Mekanik-elektronik bir problem yaşamadık. Kazası da olmadı çok şükür. Fiyat/performansından memnun kaldığımız için B7 kasasından devam etmeye karar verdik. Şikayet edeceğiniz bir otomobil değildir. Aldığımızda üzerinde uzun-kısa sonradan takılmış Xenon farlar vardı. Performans alamadığımız için (eşim, karanlıkta yeteri görüş desteği alamadığını söylüyordu) orijinalleri ile değiştirdik. Uzun-kısa dört Xenon farını ve mekanizmasını (1.000 TL.'ye yakın), 2.000-3.000 km. kullanılmış ön iki kış lastiğini de otomobillle birlikte vereceğiz. Bir de pencere otomatiklerinin düğmelerini ve mekanizmalarını, orijinalleri ile Doğuş'un fiyat ve hizmet politikalarının kullanıcı odaklı olmaması ve sıfır olması isteğiyle özel serviste yenilettirdim. Otomobilin yaşı ve kilometresi gereği tüm disk ve balataları da, Alman üretici garantisi ile özel serviste sıfırlandı. Sonuç olarak son derece güvenilir ve bir o kadar da temiz otomobilimizi, güncellemek için satmayı düşünüyoruz. Otomobili aldığımız fiyata satarsak, yaptığımız masraf hem bizi tatmin edecektir hem de satın alacak kişiyi, mutlu edecek bir otomobil olacaktır. Fiyatı, satın aldığımız fiyat olan 35.950 TL.'dir. Pazarlıksızdır. Düşünürseniz, özel mesaj ile dönüş yapabilirsiniz. İstanbul/Bostancı veya Ankara/Kavaklıdere'de otomobili görebilir, istediğiniz yetkili servise gösterebilir, şehir içinde olmak koşulu ile kendi ustanıza gösterebilirsiniz.
İyi günler dilerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: maloney
Çünkü benzinli 1.6 fsi dsg şehiriçinde 12-13 litre yakar benzinin 4.90 olduğunu düşünürsek
Bence Alacaksanız Lpgli alın dsg konusundada net bir şey söyleyemem bariz sorunlu bir şanzıman
lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim..fsi motorlu passatlarda dsg şanzıman YOKTUR! 6 ileri tork konvektörlü triptronik şanzıman vardır ve sorunsuzdur. -
ayrıca şehiriçi 7-8 lt arası yogun olmayan trafikte, çok yoğun trafiktede 10-11 lt yakıt yakmaktadır... -
Arkadaşlar 2.0 tdi modellerinin dsg si var lokal boyalı olanları çok ama çoğu temizdir.
sahibinden.com'a bir bak istersen -
İstersen araba.com-sahibinden.com-ikinciel.com'a bir bak -
5 daha koy tsi al bence
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: akorkmaz11
quote:
Orijinalden alıntı: maloney
lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim..fsi motorlu passatlarda dsg şanzıman YOKTUR! 6 ileri tork konvektörlü triptronik şanzıman vardır ve sorunsuzdur.
kusura bakmayın 2004 model sonrasını dsg diye biliyordum her ay açılan geleneksek dsg konuları bilinç altıma yerleşmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X