Şimdi Ara

2008-2010 C180 mi Captiva mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BeRaT_chevy

Chine de uretilen iPhone larda dandik ozaman kore fabrikasinda uretilmesi o malin kotu oldugu anlamina gelmez Chevrolet gamma 2 platform kullaniyor yeni aveo larda yepyeni bi platform tamamen amerikali muhendisler tarafindan gelistirildi tr de...volvo da chine de uretiliyor chine Mali mi daevoo fabrikasini satin almis gm orda imal editor bizim turk halki camur atmayi sever AMA uretemez anca konusur binmedigi sahip olmadigi markalar hakkinda atip tutar

niye o zaman lacettiler daewoo amblemi altinda satıldı chevrolet diye mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_500

quote:

quote:

quote:

quote:

Chevrolet yok artık iste hâlâ niye düşünüyorsunuz

Camaro lar corvette getirtenler var Chevrolet dunya markasi birds olmamasi onemli degil artik herparcasi getiriliyor global dunyada ..ve 10 yil GM Opel garantisi altinda

camaroyla bindiginiz arabayi ayni kefeye koymayin
    adı farklı gm motorlu daewoo işte, bunu direksyondan bile anlarsiniz
    ben, belli süre destek sağlıyacak tam anlamiyla destwk vermeyen firmayı tercih etmem

Yeni aveo captiva cruze direksiyonu ile Camaro nun direksiyonu ayni amerika da en cok Satan modeller gamma 2 platfromunda uretildi yeni aveo lar cruzelar captivalar daewo ile alakasi kalmadi kaloslarla karistirmayin lutfen euroncap tan son butun arclari 5 yildiz ...binmediginiz arabalar hakkinda atip tutmayin

sıkıntı yapma kardeşim captivayada bindim bol bol bilmeden yorum yapmam
    bence sen marka fanatikligi yapma altindaki araba Camaro değil bunun 5 yıldız la da alakası yok çok elzem bisey değil 5 yıldız almak bu zamanda

Ben memnunum kardeş neyse zaten turkiyeden çekilmiş bı marka alan alır almayanda kendi bilir iyiki çekilmiş diyorum albea lara devam turk halkına albea bile cok!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.