Şimdi Ara

2008-2010 C180 mi Captiva mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ikisi arasında kararsız kaldık sizce hangisi daha iyi

• Merso tabi de
    Captivada da konfor var abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok alakasız 2 araba,önce arabadan ne beklediğini belirle sonra al
  • Chevrolet yok artık iste hâlâ niye düşünüyorsunuz

• mercedes c180 le kıyaslanacak araç değil captiva 7 kişilik olması dışında bir artısı yok. ancak makyajsız kasa c180lerde bazı kronik sorunlar var mesela süspansiyon patlatma mercedes daha sonra hepsini ücretsiz değiştirdi ancak bu sürede değiştirmeyenler oldu bu yüzden mutlaka alt takımı kontrol ettirin artı klima klipsleri çok hassastır. ve mutlaka fashination ya da amg alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_500

Chevrolet yok artık iste hâlâ niye düşünüyorsunuz

Camaro lar corvette getirtenler var Chevrolet dunya markasi birds olmamasi onemli degil artik herparcasi getiriliyor global dunyada ..ve 10 yil GM Opel garantisi altinda

• quote:

Orijinalden alıntı: BeRaT_chevy

quote:

Camaro lar corvette getirtenler var Chevrolet dunya markasi birds olmamasi onemli degil artik herparcasi getiriliyor global dunyada ..ve 10 yil GM Opel garantisi altinda

O chevroletler farklı, sizin baktıklarınız daewoo tesislerinde üretilen kore malı araç.

Not:Cruze'dan yola çıkarak yazdım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bi arkadaş captivada konfor var demiş..6 ay kullandım...Captiva için konfor, kaf dağının adında bir köy..
  • Captiva ile C180 çok ters 2 sınıf ama c180 alırdım ben .
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

quote:

O chevroletler farklı, sizin baktıklarınız daewoo tesislerinde üretilen kore malı araç.

Tommy urunlerinn bir kisminii yesim tekstil uretiyor tommy alip armasini basiyor. Ozaman tommy bizim mi?

Ekleme: en fazla iscilikte fark olabilir fakat amerika da ki Cruze'lara da bindim iscilik adina fark yoktu.

Konu icin bende c180 facination veya amg paket diyorum. Bulunabilirse makyajli bakin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum01 -- 11 Ocak 2015; 11:30:34 >

• elmayla armutu kıyaslamak gibi olmuş bu, biraz daha açarsanız ( ne amaçla kullanılacak, bütçe ne kadar, vs.) yardımcı olalım.
  • Yakıttan yana sıkıntım var c180 captivaya göre ne kadar fazla yakar. Bilen varsa cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
  • Fiyata gelince captiva alırsam 55-65 arası alırım. C180 düşünürsem zaten 75 i gözden cıkarıcam
  • quote:

quote:

camaroyla bindiginiz arabayi ayni kefeye koymayin
    adı farklı gm motorlu daewoo işte, bunu direksyondan bile anlarsiniz
    ben, belli süre destek sağlıyacak tam anlamiyla destwk vermeyen firmayı tercih etmem

• quote:

Orijinalden alıntı: Kletsron61

Fiyata gelince captiva alırsam 55-65 arası alırım. C180 düşünürsem zaten 75 i gözden cıkarıcam

75 makyajsız kasa bulunur dediğim noktalara dikkat edin ve dedğim gibi sadece fashination ve amg bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

quote:

Tommy urunlerinn bir kisminii yesim tekstil uretiyor tommy alip armasini basiyor. Ozaman tommy bizim mi?

Ekleme: en fazla iscilikte fark olabilir fakat amerika da ki Cruze'lara da bindim iscilik adina fark yoktu.

Konu icin bende c180 facination veya amg paket diyorum. Bulunabilirse makyajli bakin.

İkisini karıştırmayın lütfen, polo da burada üretiliyor ona bakarsanız.

Nasıl ki Amerikada farklı kalitede Fordlar var ise Chevrolet de öyle. Chevrolet tabi ki her yerde belirli bir kalitede olsa da pazarlama stratejisi gereği farklı kalitelerde üretiliyor. Camaroya falan bakarak Cruze ve Captiva modellerinin kalitesi ile ilgili direkt yorum yapılması bence yanlış.Jettaya da meksika malı diye bir takım iddialar da bulunuyor forum geneli ki tamamen haksız diyemeyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

ben, belli süre destek sağlıyacak tam anlamiyla destwk vermeyen firmayı tercih etmem

Yeni aveo captiva cruze direksiyonu ile Camaro nun direksiyonu ayni amerika da en cok Satan modeller gamma 2 platfromunda uretildi yeni aveo lar cruzelar captivalar daewo ile alakasi kalmadi kaloslarla karistirmayin lutfen euroncap tan son butun arclari 5 yildiz ...binmediginiz arabalar hakkinda atip tutmayin

• Chine de uretilen iPhone larda dandik ozaman kore fabrikasinda uretilmesi o malin kotu oldugu anlamina gelmez Chevrolet gamma 2 platform kullaniyor yeni aveo larda yepyeni bi platform tamamen amerikali muhendisler tarafindan gelistirildi tr de...volvo da chine de uretiliyor chine Mali mi daevoo fabrikasini satin almis gm orda imal editor bizim turk halki camur atmayi sever AMA uretemez anca konusur binmedigi sahip olmadigi markalar hakkinda atip tutar

• cruze a kaliteli diyen arkadaşlar için bir cevap vermek isterim, ülkemizde neden impala ve malibu modellerinin getirilip satmadığını birazcık düşünürseniz çok fazla uğraşmazsınız çakma chevrolet 'lerle.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yeni aveo captiva cruze direksiyonu ile Camaro nun direksiyonu ayni amerika da en cok Satan modeller gamma 2 platfromunda uretildi yeni aveo lar cruzelar captivalar daewo ile alakasi kalmadi kaloslarla karistirmayin lutfen euroncap tan son butun arclari 5 yildiz ...binmediginiz arabalar hakkinda atip tutmayin

sıkıntı yapma kardeşim captivayada bindim bol bol bilmeden yorum yapmam
    bence sen marka fanatikligi yapma altindaki araba Camaro değil bunun 5 yıldız la da alakası yok çok elzem bisey değil 5 yıldız almak bu zamanda

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.