Şimdi Ara

2008 650i bmw lastik ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3.20d cabrio 3800 tl dediler performans lastikleri ordan hesapla (borusan)
  • önler 245 40 18/19 ise tahminen 200 TL (teki) petlas - kumho

Ayrıca 160 milyarlık arabaya lastik mi soruyorsun ?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsm -- 12 Temmuz 2014; 3:42:58 >
  • Bir şey sorucam da 6 serisi var şimdi sende bakımını kaskosunu ödüyor baban.

Lastik almaya gelince mi para vermiyor babanız yoksa siz en iyisi hangisi mi diyorsunuz?

Bu arada ciddi iseniz F10 M5 üstünde gelen lastikler güzel diye biliyorum.Çünkü testlerde iyi tutuyor gibi duruyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Bir şey sorucam da 6 serisi var şimdi sende bakımını kaskosunu ödüyor baban.

Lastik almaya gelince mi para vermiyor babanız yoksa siz en iyisi hangisi mi diyorsunuz?

Bu arada ciddi iseniz F10 M5 üstünde gelen lastikler güzel diye biliyorum.Çünkü testlerde iyi tutuyor gibi duruyordu.

en iyisini arıyorum hocam ben michelin diyo çogu kişi ama emin değilim hemde piyasa araştırması yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KayseriSpor

önler 245 40 18/19 ise tahminen 200 TL (teki) petlas - kumho

Ayrıca 160 milyarlık arabaya lastik mi soruyorsun ?!

160 milyarmı galerici falanmısın :D
  • araba babasının abisinindir sen aç ulen konuyu demişlerdir bu da coğrafya konusundan taklaya geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

araba babasının abisinindir sen aç ulen konuyu demişlerdir bu da coğrafya konusundan taklaya geldi

hayal dünyana hayran kaldım ulan bi konu açtık adam akıllı bişeyler soralım bilgi alalım dedik nerde çoluk çocuk var doluştu adam akıllı bilgi veren 2-3 kişi sadece
  • Full#Throttle F kullanıcısına yanıt
    Oyyyy fena kanırtmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

Oyyyy fena kanırtmış

tozunu attırdı valla
  • Arkadaş lise arkadaşım ve şahidim yalan yoktur Hatta o coğrafya ödevlerini birlikte yapmıştık
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.