Şimdi Ara

2008 650i bmw lastik ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler 2008 model 650i bmw var ön lastiklerini degiştirmek istesem kaça değiştirrim piyasa fiyatını bılen varmı ?

• 2 yıl önce coğrafyadan ödevin var, şuan 6.50i'in varsa şanslı adamsın vesselam ne diyeyim.

http://forum.donanimhaber.com/m_59509989/f_//tm.htm#59509989
  • quote:

Orijinalden alıntı: Full#Throttle

2 yıl önce coğrafyadan ödevin var, şuan 6.50i'in varsa şanslı adamsın vesselam ne diyeyim.

Headshot

Diğer konulara bakınca da Fake oldugu belli
  • Burdan bilgi toplayin, o bilgiler ışığında ildeki tüm lastikçileri dolaşın... Sonra fiyatları değerlendirin, uygun gelmesse çıkma lastiklere yönelin. Hesapli belki denk gelir. En kötü ihtimal ebatlari söyleyin, benim 50bin liralik arabamdaki michelinleri veriyim ücretsiz. 50bin km yapti ama daha gider.
  • quote:

2 yıl önce coğrafyadan ödevin var, şuan 6.50i'in varsa şanslı adamsın vesselam ne diyeyim.

kusura bakmada senin baban sana almadıysa ben napıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AbruzziCK -- 11 Temmuz 2014; 21:48:10 >
  • Full#Throttle F kullanıcısına yanıt
    Haşırt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Combalac

Burdan bilgi toplayin, o bilgiler ışığında ildeki tüm lastikçileri dolaşın... Sonra fiyatları değerlendirin, uygun gelmesse çıkma lastiklere yönelin. Hesapli belki denk gelir. En kötü ihtimal ebatlari söyleyin, benim 50bin liralik arabamdaki michelinleri veriyim ücretsiz. 50bin km yapti ama daha gider.

hocam çok pahalı diye duydum kulaktan dolma gidip bi yerede sormadım daha bi araştırma yapıyım dedm netten ama nettekiler 18 inch icin hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Headshot

Diğer konulara bakınca da Fake oldugu belli

seni inandırmaya uraşma gibi bi durumum olmaz zatende sadece insan gibi bişey bilen varsa paylaşılsın diye sorduk senın gibilerde boş muhabbet yapar anca

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: AbruzziCK

beyler 2008 model 650i bmw var ön lastiklerini degiştirmek istesem kaça değiştirrim piyasa fiyatını bılen varmı ?

Lastiği boşverde coğrafya ödevine yardım edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntiFANBOY

quote:

beyler 2008 model 650i bmw var ön lastiklerini degiştirmek istesem kaça değiştirrim piyasa fiyatını bılen varmı ?

Lastiği boşverde coğrafya ödevine yardım edebilirim.

kaynatma :D :D
  • Resimdeki aracın lastikler yeni gibi yanlış anlamayın eski resim heralde.
  • Babana söyle degistiriversin. 650 alan adam lastiktenmi kacacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Will Burn You

Resimdeki aracın lastikler yeni gibi yanlış anlamayın eski resim heralde.

hocam önler yıpranmış ya şimdi öbür ay uzun yola falan çıkıcaz sıkıntı çıkarmasın bakıma sokmayı düşünüyorum lastikleride değiştircemde işte bi fiyat araştırması yapıyorum netten daha sonra dışardan bire bir gidip soruşturcam zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Combalac

Burdan bilgi toplayin, o bilgiler ışığında ildeki tüm lastikçileri dolaşın... Sonra fiyatları değerlendirin, uygun gelmesse çıkma lastiklere yönelin. Hesapli belki denk gelir. En kötü ihtimal ebatlari söyleyin, benim 50bin liralik arabamdaki michelinleri veriyim ücretsiz. 50bin km yapti ama daha gider.

Katılıyorum.
  • İyiki bi okul tatil oldu çoluk çocuk bastı gene
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim336

İyiki bi okul tatil oldu çoluk çocuk bastı gene
    sen hele bir resim koy bakalım şu arabaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

koymuştum kaldırdım hocam buyur bu bilgin varmı fiyatlarla ilgili ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AbruzziCK -- 14 Temmuz 2014; 4:20:54 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

koymuştum kaldırdım hocam buyur bu bilgin varmı fiyatlarla ilgili ?
     2008 650i bmw lastik ?

Lastik jant boyutları ile ilgili bilgi verirsen yardimci olabilirim

• Eger cografya odevinden 100 alirsan sana araban icin 12 adet sarj edilebilir pil ve sarj aleti alacagim istedigin gibi oyna canin sklmasin yaz tatilinde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.