Şimdi Ara

Bmw e90 320d Lastik Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba benim e90 320d aracım var bundan 1 yıl önce rft lerden normale geçtim dunlop sport 9000 taktım ön 225/40/18 arkalar 255/35/18 şöyle demeliyim ayrıca araç stock değil chip li 225 beygir ve yağmur yağdıktan 15 20 dk sonra yerler hafif ıslakken araba 100 120 ile bile verince gazı sağa sola gidiyo kendiliğinden bende arktık yeter diyip kendime yeni ve iyi lastik takımı almak istiyorum . Önerileriniz nelerdir ? Fiyat konusunda çok veya çok pahalı istemiyorum ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• esasında lastiklerin o kadarda kötü değil 1 yılda diş derinliği çok mu azaldı yoksa ilk taktırdığınızda da böylemiydi?
  • PİRELLİ PZERO ISLAK ZEMİN BAYA BAŞARILI KULLANDIKLARIM ARASINDA... LASTİK EBATLARI BENİM ARAÇLA AYNI
  • Geç olsa da arkadaşlar diş derinliği çok azalmadı hatta 1.5 yılda 30000 km. yapmadım ki arkalar 15000 anca önler 30000 de diş derinliği azalmadı yani kötü değil. Ama bende anlamıyorum araba mı aşırı iyi :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben E90 184 hp M Sportta 17'' 255 Bridgestone S001 RunFlat kullandım.
    Memnundum. Ancak PZero daha yumuşaktır.

Bana kalırsa, ayak gaz pedalı tepkilerini iyi ayarla. Lastik tutunana kadar gaza fazla yüklenme.
    Kontrollü kalk, lastik tutunsun, kontrollü ivmelen. Daha iyi. Fizik kurallarına uymak gerek.

Yoksa fazla tork hangi lastik olursa olsun illa ki kaydırıyor. Hele ki ıslak zemin, hele ki dönerken :)
    Kontrolsüz güç, güç değildir ; diye de bir söz vardı ya..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw F30 serisi 316i mi 320d mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.