Şimdi Ara

2008 Aralık Celbi Sınav Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
8.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: blade14

aralık ayı sınavı kaç soru sorulyor

kaç soru sorulduğunu bilmem ama sınavın çok da önemli olmadığını biliyorum.
  • quote:

aralık ayı sınavı kaç soru sorulyor

50 soru. 25 Türkçe, 25 matematik.
  • mrb arkadaslar...
    benım bi sorum olacak
    ben gecen cuma gunü 4 yıllık bi üniden mezun oldum ve bu aralık döneminde askere gitmek istiyorum. acaba boyle bişey mumkunmu?? bilgisi olan arkadaslar bana yardımcı olabilirse çok sevinicem.
  • Artık imkansız en erken Nisan 2009'da gidebilirsin. Aralık 1'den sonra erken sevk dilekçesi verirsen.
    quote:

Orjinalden alıntı: siptorfatih

mrb arkadaslar...
    benım bi sorum olacak
    ben gecen cuma gunü 4 yıllık bi üniden mezun oldum ve bu aralık döneminde askere gitmek istiyorum. acaba boyle bişey mumkunmu?? bilgisi olan arkadaslar bana yardımcı olabilirse çok sevinicem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: liberti

Artık imkansız en erken Nisan 2009'da gidebilirsin. Aralık 1'den sonra erken sevk dilekçesi verirsen.
    quote:

mrb arkadaslar...
    benım bi sorum olacak

nisanda garanti değil yani ölemi???
  • garanti değil ama neredeyse %95 gibi yüksek bir ihtimal
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: liberti

Artık imkansız en erken Nisan 2009'da gidebilirsin. Aralık 1'den sonra erken sevk dilekçesi verirsen.
    quote:

mrb arkadaslar...
    benım bi sorum olacak

nisanda garanti değil yani ölemi???

Garanti değil ama sen erken sevk dilekçelerinin tarihlerini felan takip et mutlaka geç verirsen dilekçeni almazlar ama bütün işlemleri zamanında yaparsan 90% gidersin. Ama tabi en başta hayırlısı demek lazım.

• ya işin ilginci ben de 02 aralıkta gitmeyi düşünüodum. sizinle aynı mantıkta yığılma olmasın.daha baslamadan sıkıntısı basladı....
  • herkese merhaba,

bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
    y.lisans mezunuyum. 1 senelik tecil hakkımı kullandım ve aralıkta sevke tabiyim.
    Ancak doktoraya devam etmek istiyorum ve başvurularımın sonuçları ocak-subat gibi belli olacak ve ben de bu aralık dönemini en hasarsız bi şekilde atlatmak istiyorum. acaba 26 gunluk bir rapor alirsam ve rapor bitiminde bunu subeye verirsem, ocak-subat gibi yurtdışında bir yere kabul olursam herhangi bi sorun çıkar mı? ya da bakaya kalacağım için aralık ayının başında ya da rapor bitiminde yılbaşında mesela tatil için yurtdışına çıkmamda bir sorun olur mu?
  • ben maliye mezunuyum uzun dönem çıkar mı
  • sınav olduktan sonra ne zaman belli olur 12 aralıkta mı gidicez
  • quote:

sınav olduktan sonra ne zaman belli olur 12 aralıkta mı gidicez

10 aralık sonuçların açıklanma tarihi 12 aralık teslim
  • quote:

Orjinalden alıntı: discomisco

herkese merhaba,

bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
    y.lisans mezunuyum. 1 senelik tecil hakkımı kullandım ve aralıkta sevke tabiyim.
    Ancak doktoraya devam etmek istiyorum ve başvurularımın sonuçları ocak-subat gibi belli olacak ve ben de bu aralık dönemini en hasarsız bi şekilde atlatmak istiyorum. acaba 26 gunluk bir rapor alirsam ve rapor bitiminde bunu subeye verirsem, ocak-subat gibi yurtdışında bir yere kabul olursam herhangi bi sorun çıkar mı? ya da bakaya kalacağım için aralık ayının başında ya da rapor bitiminde yılbaşında mesela tatil için yurtdışına çıkmamda bir sorun olur mu?

senin sorunu burada hiç kimsenin tam doğru olarak cevaplayabileceğini sanmıyorum çnkü karışık bir durum askerlik şubelerinden birine başvurup bilgi alman daha sağlıklı olur

• Bende gideceğim bu dönemde, tam olarak izinsiz kısa dönem yaparsam hangi gün teskere alacağım bilen varmı ? 12 nisan mıydı ki ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Acemi_Uyducu

Bende gideceğim bu dönemde, tam olarak izinsiz kısa dönem yaparsam hangi gün teskere alacağım bilen varmı ? 12 nisan mıydı ki ?

tam tarih veriyim aralıkta gidip kısa olursan izinsiz mayısın 6sında gelirsin..bu şekil yapan arkadaşım var kısa olarak..uzun çıkarda izinsiz yaparsan 25 ekimde gelirsin yine aynen bunu yapan arkadaşım var....ben de aralıkta gidecem ..hayırlı teskereler kardeş..
  • çok saol hocam.
  • aralık kısa giden yol iznine göre 16-17-18 mayıs tarihlerinden birinde çıkar 6 mayıs değil
  • Arkadaslar bende aralıkta sevke tabiyim küçükyalıda görüşmek üzere :) sınavın 1. gunu gideyimde kurtulayım biranonce :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ~ İmhotep ~

aralık kısa giden yol iznine göre 16-17-18 mayıs tarihlerinden birinde çıkar 6 mayıs değil

yaw kardeşim ben olmuş birşeyden bahsediyorum senin amacın kafa karıştırmak mı yoksa yardımcı olmak mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aetiusflavius

quote:

Orjinalden alıntı: ~ İmhotep ~

aralık kısa giden yol iznine göre 16-17-18 mayıs tarihlerinden birinde çıkar 6 mayıs değil

yaw kardeşim ben olmuş birşeyden bahsediyorum senin amacın kafa karıştırmak mı yoksa yardımcı olmak mı ?

sende bende aralıkta gidiyoruz bakalım hangi tarihte çıkıcaz

12 aralık üstüne 5 ay 5 gün ekle bakalım noluyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.