Şimdi Ara

2008 Aralık Celbi Sınav Hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
8.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_16530714/mpage_583/key_/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_16530714/mpage_584/key_/tm.htm
    ne gün çıktıklarına burdan bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görkem_85 -- 19 Kasım 2008; 13:25:04 >
  • arkadaşlar herkeslere hayırlı teskereler öncelikle. bu aralar yeni birşey duydum. er/erbaşların celpleri bayram dolayısıyla aralıga kaymış durumda gözüküyor. acaba bizlerin teslim tarihlerinde bi kayma olurmu :)

onlara tanınan bu ayrıcalık bizleride içermesi gerek bence o kadar okuduk dimi yani :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: atnger

arkadaşlar herkeslere hayırlı teskereler öncelikle. bu aralar yeni birşey duydum. er/erbaşların celpleri bayram dolayısıyla aralıga kaymış durumda gözüküyor. acaba bizlerin teslim tarihlerinde bi kayma olurmu :)

onlara tanınan bu ayrıcalık bizleride içermesi gerek bence o kadar okuduk dimi yani :))

Keşke dediğin gibi olsa ama pek sanmıyorum ...

o zaman bizleride ocak ayına mı kaydıracaklar umutsuzum...
  • bitti hoca nisana
    quote:

Orjinalden alıntı: siptorfatih

mrb arkadaslar...
    benım bi sorum olacak
    ben gecen cuma gunü 4 yıllık bi üniden mezun oldum ve bu aralık döneminde askere gitmek istiyorum. acaba boyle bişey mumkunmu?? bilgisi olan arkadaslar bana yardımcı olabilirse çok sevinicem.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: liberti

Artık imkansız en erken Nisan 2009'da gidebilirsin. Aralık 1'den sonra erken sevk dilekçesi verirsen.
    quote:

mrb arkadaslar...
    benım bi sorum olacak
    ben gecen cuma gunü 4 yıllık bi üniden mezun oldum ve bu aralık döneminde askere gitmek istiyorum. acaba boyle bişey mumkunmu?? bilgisi olan arkadaslar bana yardımcı olabilirse çok sevinicem.

nisanda garanti değil yani ölemi???

doğru tarihlerde veririsen dilekçeni %99

• quote:

mrb arkadaslar...
    benım bi sorum olacak

Dönemler, Celp tarihleri, Dilekçenin nasıl ne zaman ve nereye verileceğini ...

Asal ın internet sitesinden bakabilirsin ....
  • arkadaşlar, sınav saati var mı? yoksa gittiğimiz saate göre sırayla mı alınıyoruz?
    kalem-silgi v.s. kendimiz mi getireceğiz, yoksa nedir olay?
    bilgisi olan arkadaşlar anlatırsa, bizde daha ilk gün çavuştan fırça yemeyelim...
  • ne kadar erken gidersen o kadar erken girersin sınava gidince sıra numarası alıcaksın ve ona göre giriceksin

siyah tükenmez,kurşun ve silgi al yanına mutlaka
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.