Şimdi Ara

2008 astra hb ses sistemi profesörleri :) yardım plz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende 2008 astra hb aracım var ona cyclone un dvd navigasyon tv gerigörüş kamerası vb orjinal görünümlühttp://www.akillifiyat.com/Product/arac_ici_navigasyon/cyclone/en-ucuz-841105-fiyati/224-4329-117542

Bu yüzden kuru kuru gitmez :) ses sistemide taktırmak istiyorum fakat pek bi bilgim yok bagajı kapatmadan subwoofer takılabilirmi bagajda bi yere gömülebilirmi bilmiyorum yada kapılara küçük subwoofer lar takılabilr mi fiyatları ne olur sizce ? hoş görünümlü bir şeyler yaptırmak istiyorum bagaja takıyorlar kutunun içine woofer ları hiç güzel durmuyor o yüzden bu konuda bilgisi olan arkadaslar cevap yazarlarsa resimde koyarlarsa sevinirim.

Saygılarımla ...

• arkadaşım bu konuyu çözüme kavuiturduğunda bizlerle de payşaşırsan çok sevinirim. zira bende ses sisteminden çok mesuut değilim..
    benim aracım sedan, arka camın önündeki kısmın bagajdan altına baktığımda (eski şahin doğanlarda olduğu gibi) 2 adet yuvarlak hopörlör yuvası var.(en azından ben öyle düşünüyorum)
    bunları değerlendirebilirmiyiz ilk merak ettiğim konu bu. Önüzmüdeki cumartesi işin uzmanına da bi sorucam bu konuyu
  • peki bilgilendiririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.