Şimdi Ara

2008 CIVIC SAHİPLERİ BURAYA (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
2.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o değilde her 6 ayda bir amortisör yada her neredense tıkır tıkır ses gelmesinden bıktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasha_canakkale

o değilde her 6 ayda bir amortisör yada her neredense tıkır tıkır ses gelmesinden bıktım.

patlama durumu anlaşılıyor
  • 2008 civic premium sahibiyim direksiyonu çevirince gelen ses ile uzun süre uğraştım amartisörde değiştim ama direksiyon kutusu olduğu anlaşıldı ve üzgünüm kronik bir arıza yenisi serviste 3500 tl dediler tamir ettirdim 700 tlye mal oldu şimdilik iyi
  • pegasus33 kullanıcısına yanıt
    bendeki ses sol amartisör bilyasınsan çıktı işçilik dahil 120 tlye hallettirdim.
  • 2008 CİVİC Dream Otomatik vites 50 binde lpg aracımdan genel olarak memnunum, sonuçta bu paralara binilecek bir clio dan kat kat daha iyidir diye düşünüyorum
  • nissan qashqaiden bile çok daha iyi bence
  • caucass kullanıcısına yanıt
    qashqai iyi bende beğenmedim. çok donanımsız geldi.
  • 9000 tl indirim yapmış qashqai
  • pasha_canakkale kullanıcısına yanıt
    2008 honda civic premium sahibiyim . arabam sürekli saga dogru çekiyor. rot balans lastik bilmem ne hepsini yaptırdım. servise götürdüm elektrikli direksiyondan dolayı diyolar. çok can sıkıcı bi durum . düz yolda giderken hafif hafif saga dogru kaymaya başlıyor arac. özllikle gaza bastgımda saga atması tavan yapıyor. anlamadım gitti baya bi ugraştım düzelmiyor . serviste başından atar gibi abi bu modeller boyle de şöylede diyor. koskoca honda saga çekmesi normalmi yani. bir bilen varsa yardımcı olsun lütfen .
  • hiç kaza geçirmişmi araba
  • kadiraxu K kullanıcısına yanıt
    ilk sahibi misiniz?
  • arkadaşlar 2008 elegance direksiyon kutusu ses yapıyor tamir ettirenler var mı varsa sesli hali mi daha iyi yoksa tamir görmüş halimi tavsiyelerinizi bekliyorum.
    hayır kaza sı değişeni boyası yok. defalarca rot balansa soktum yeni lastik bile aldım. pirelli marka . bi onbin km sonra rot balansa soktum. ustası senin arabada hiçbirişey yok . lastik dışa dogru yavaş yavaş kendini yemiş dedi. Bridgestone marka lastik al hiçbir sorunun kalmaz dedi . Kendisi petlas bayisi oldugu halde. tavsiyeleriniz nelerdir.
  • Ne yaptın be Kadir, Hondaya pirelli lastik takılırmı hiç
    pirelli kamyonetlere falan gider, hondaya yakışmaz
    keşke michelin falan alsaydın... ama senin sağa çekme olayı lastikle alakalı değil bence
    hala kaza geçirmiş olmasından şüpheleniyorum, kimden aldın iyice araştırdınmı
    kaza sonrası olur böyle arazlar genellikle
  • Elegance var sağa çekme bende de oluyor[sm=s20.gif]
    Halledebilirseniz banada yol gosteriniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008 premium düz vites 54 bin km aracımı satıyorum. 4 adet yeni lastik kaza değişen yok...
     2008 CIVIC SAHİPLERİ BURAYA
  • 2008 Premium Civic sahibiyim.
    Aracımdan genel anlamda memnunum. Ufak tefek sevmediğim özellikleri var. Aldığım yılda dışarıdan kumandadan kapatamadığım camlar beni üzmüştü.
    Kumandadan bagaj kapağını açamamam beni üzmüştü. Yağmur sensörünün olmaması beni üzmüştü. Buna benzer şeyler sıraladığımda,
    " Bu özellikleri ve fazlasını arıyorsan git Honda Accord al" diye galeriden komik cevaplar aldım.

Aracı almamdan sonra geçen 3. yılda direksiyon kutusu komple garanti kapsamında değiştirildi. Direksiyon biliyorsunuz ki elektrikli ve zamanla çok sert olması beni uyuz ediyordu.
    Aldığımda böyle değildi dedim. İlk başta servis direksiyon kutusunda bir şey yok demesine rağmen biraz uğraştım Honda Türkiye 'den gelen güzel haber ile komple değiştirdiler.
    (Not: Aracı alırken 6. yıla garanti süresini uzatmam beni kurtardı. O yıllar yoksa mekanik garanti süresi 3 yıl diyip üste çıkmaya çalıştılar. Direksiyon kutusu için benden yaklaşık
    3000 TL para istemişlerdi.Tabi yersen. Ben yemem bunları dedim. Bu araca fiyat farkı vererek garanti süresini 6 yıla çıkardık. Bu durum kendim bozabileceğim veya sarf malzeme
    olmadığı için bunu garanti kapsamında mağdur edilmeden aracımı normale getirmeniz gerekiyor dedim. )
    Aracın yol tutuş ve ani frenlerde güvensizlik hissi dışında aracımı seviyorum. ve ideea ediyorum 2007-2008-2009 model kasalar civic serisinin en güzel tasarımlarıdır.
    Şuan ki civic dış tasarımı bence bir facia.Zaten satış rakamlarından da durum açıkça ortada.
    Not2: Bu zamana kadar tekerlerim bir kere bile patlamadı. Ancak tekerlerimi değiştirme zamanım geldi sanırım.
    :)))

Yakın çevremde 3 kişide ayn kasa civic ten daha var. Memnunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrehanci -- 12 Eylül 2014; 16:18:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: efhendyman

2008 premium düz vites 54 bin km aracımı satıyorum. 4 adet yeni lastik kaza değişen yok...
     2008 CIVIC SAHİPLERİ BURAYA

Kardeş, istediğin Ücretide yazaydın da insanları yormasaydın?
    :)
  • pazarlığa tabi dir belki
    40 bin TL @caucass istiyorum. Bu tamamen diğer satılık ilanlarından derleme bir fiyat. Tabi aracımın temiz ve 4 lastiğinin yeni olması da bir faktör.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.