Şimdi Ara

2008 CIVIC SAHİPLERİ BURAYA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
2.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR 2008 HONDA CIVIC SAHİBİ OLANLAR BURAYA TÜM ŞİKAYET VE MEMNUNİYETLERİNİ YAZARSA SEVİNİRİM...BELKİ BİRİLERİNE FAYDASI OLUR.

• BEN 2008 CIVIC PREMİUM SAHİBİYİM. SON 1-2 AYDIR MOTOR SESİNİ DAHA YOĞUN HİSSEDİYORUM. AMA HIZ DÜŞMEDİ. SİZCE NEDENDİR.
  • 2012 CIVIC Mİ? 2012 PEUGEOT 508 Mİ?
  • GİRENLER LÜTFEN BİR TAVSİYE?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasha_canakkale

2012 CIVIC Mİ? 2012 PEUGEOT 508 Mİ?

Karşılaştırmak çok saçma tabi kide 508.
  • Kaporta çok zayıf, boyası rezil bir boya, süspansiyon sert, ses yalıtımı yetersiz,
    1.75 gibi kısa sayılabilecek bir boyda olduğum halde koltuğu en alçak konumda tutmak zorundayım, yükseltirsem kafam tavana çarpıyor
    arka koltuk diz mesafesi çok az, bagaj yetersiz, yakıt fazla, yol tutuş zayıf, fren dozajı hiç iyi değil, frenleri güven vermiyor
    çok alçak, her kasiste altı vuruyor, sert süspansiyonuna rağmen...
    elektrikli camlar tam otomatik değil, dışardan cam kapatma özelliği yok, kapanır ayna yok, gözlük cebi yok, torpidoda soğutma yok
    aküsü çok çok zayıf, fren diskleri kronik sorunlu, iç malzeme kalitesi eeehhhhh işte....liste daha uzarda neyse artık.....

Memnun olduğum yönlerine gelince:
    dinamik ve sessiz motor, muazzam kaliteli triptronic vites, tatminkar müzik sistemi,
    ultra modern dizaynı (Efsane oldu diyebilirim), mavi ağırlıklı kokpit aydınlatması... başka da bir şey gelmiyor aklıma

ama Hondayı özellikle fd6 kasyı seviyorum, bunu satarsam ya accord (ki artı yok) ya da avensis yani bir üst sınıf..

• quote:

Orijinalden alıntı: caucass

Kaporta çok zayıf, boyası rezil bir boya, süspansiyon sert, ses yalıtımı yetersiz,
    1.75 gibi kısa sayılabilecek bir boyda olduğum halde koltuğu en alçak konumda tutmak zorundayım, yükseltirsem kafam tavana çarpıyor
    arka koltuk diz mesafesi çok az, bagaj yetersiz, yakıt fazla, yol tutuş zayıf, fren dozajı hiç iyi değil, frenleri güven vermiyor
    çok alçak, her kasiste altı vuruyor, sert süspansiyonuna rağmen...
    elektrikli camlar tam otomatik değil, dışardan cam kapatma özelliği yok, kapanır ayna yok, gözlük cebi yok, torpidoda soğutma yok
    aküsü çok çok zayıf, fren diskleri kronik sorunlu, iç malzeme kalitesi eeehhhhh işte....liste daha uzarda neyse artık.....

Memnun olduğum yönlerine gelince:
    dinamik ve sessiz motor, muazzam kaliteli triptronic vites, tatminkar müzik sistemi,
    ultra modern dizaynı (Efsane oldu diyebilirim), mavi ağırlıklı kokpit aydınlatması... başka da bir şey gelmiyor aklıma

ama Hondayı özellikle fd6 kasyı seviyorum, bunu satarsam ya accord (ki artı yok) ya da avensis yani bir üst sınıf..

hocam zaten fd6 var bende fakat 2008 artık model yükseltsemmi diyorum :))

• bende aynı düşüncedeyim ama fb7 ler tutmadı gibi gibi
  • direksiyonu çevirince tıkır tıkır sesler gelıyor inceden.2009 model öncesi civiclerde bu ses kronikmiş.
  • kronik olduğunu hiç sanmıyorum
    bende yok
    çevremdeki arkadaşlarda da yok
  • sanayide servisi olan bir usta tanıdığım demişti...ordan duydum.
  • caucass kullanıcısına yanıt
    var ama ara sıra oluyor. her zaman değil
  • sallamış senin usta
    abi honda cıvıc'in arka koltukları çok ferah ve rahat,üç yetişkin rahatlıkla yolculuk yapabilir, (arka koltuklarda)
    hangi c segmenti cıvıc'ten ferahtır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 110 kilo olduğum için koltuğu en sona dayıyorum
    simetrisi bozulmasın diye ön yolcu koltuğuda en geride
    bu durumda arkada oturanlara diz mesafesi kalmadığı gibi
    biraz kilolu tipler binemiyor bile

boyum 1.72 yani uzun değilim , ama yinede koltuğu en aşağıda tutmak zorundayım,
    yükseltirsem başım tavana çarpıyor
    içerdeki ferahlık duygusu açık renk döşemelerden bence...
    arka koltukların orta alt yer zeminine 4kasa hamsi istiflenir bunu görmezden geliyorsunuz.
    bu forumlarda boyu 1.72 olan ikimiz varmışız, genelde boy 1.95cm karate,kungfu,yada boksör
    abi 22kg fazlan var,keklik avına devam
  • keklikler genelde kiloya değil altındaki arabaya ve cebindeki paraya bakıyor
  • THE ZAMPARA👙

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne zımparası
    onlara bakma sen fb7 kasalar patladı gitti :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.