Şimdi Ara

Yeni Honda CR-V ciler Buraya!!!!(2007-2008) Herkes görüşlerini yazsın!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
4
Favori
112.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Honda CR-V Sahibi olun veya olmayın büyük aşkı burada yaşayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarkan_70 -- 23 Aralık 2007; 12:49:24 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

2007-2008 Honda CR-V: Kapsamlı Bir İnceleme

2007-2008 Honda CR-V, kompakt SUV segmentinde popüler bir seçim olmuştur. İşte bu araçlar hakkında kapsamlı bir inceleme:

Özellikler ve Donanım

2007-2008 CR-V, geniş bir iç mekan, bolca kargo alanı ve standart olarak dört tekerlekten çekiş sunmaktadır. LX, EX ve EX-L olmak üzere üç donanım seviyesi mevcuttur. EX ve EX-L donanımlarında deri döşeme, sunroof ve navigasyon sistemi gibi premium özellikler bulunur.

Performans ve Yakıt Verimliliği

CR-V, 166 beygir gücü üreten 2,4 litrelik bir dört silindirli motordan güç almaktadır. İsteğe bağlı olarak beş vitesli otomatik şanzıman veya altı vitesli manuel şanzıman ile sunulur. Aracın yakıt verimliliği, otomatik şanzıman ile şehir içinde 22 mpg ve otoyolda 28 mpg'dir.

Kullanım Kolaylığı ve Güvenlik

CR-V, dengeli bir sürüşe ve geniş görüş alanına sahip, kullanımı kolay bir araçtır. Standart güvenlik özellikleri arasında sürücü ve yolcu hava yastıkları, çekiş kontrolü ve elektronik denge kontrolü bulunur.

Yaygın Sorunlar

Her araçta olduğu gibi, 2007-2008 CR-V'lerde de bazı bilinen sorunlar vardır. Bunlar arasında:

• Otomatik Şanzıman Sorunları (2008 Modelleri): Bazı 2008 modellerinde otomatik şanzıman sorunları yaşanmıştır.
    • AFS Sensörü Arızası: Adaptif Ön Aydınlatma Sistemi (AFS) sensörü arızası, farların düzgün çalışmamasına neden olabilir.
    • Kronik Sorunlar: Diğer bilinen sorunlar arasında bagaj masası arızası ve kronik motor sorunları yer alır.

Bu sorunların hepsi her CR-V'de görülmez, ancak bunların farkında olmak ve gerekirse bir tamirciye danışmak önemlidir.

Sonuç

2007-2008 Honda CR-V, pratiklik, güvenilirlik ve değer arayanlar için sağlam bir seçimdir. Bununla birlikte, araçlara özgü bazı bilinen sorunları göz önünde bulundurmak ve satın almadan önce kapsamlı bir inceleme yaptırmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bendeki

2007 HONDA CR-V İ-CDTİ 140HP 340NM KOYU GRİ (AKSESUAR)

Kardeşim senin o şehir paketi ve ayrı jant nedir onu anlamadım anlaşılan jantı değiştirmişin ama şu şehir paketi'ni açıklarsan sevinirim bu arada resim açılmadı senin

selamlar
  • Arkadaşım öncelikle merhaba... Şehir paketi içeriğinde aerodinamik ön tampon, bagaj spoileri, nikelajlı egsoz ve yan basamak koruma barı var bi de jantımı hondadan aldım CR-V'nin tescilli jantı ayrıca bu jantı sadece mutluhan getiriyor. JANTIM: 19inch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarkan_70 -- 23 Aralık 2007; 12:46:54 >
  • Güvenlik testlerinden 4 yıldız almış ama fiyat fayda oranında iyi yere sahip olan bir CRV
  • O zaman benimkide şehir paketli oluyor ama ben jantı değiştirmedim
  • bu aracın içinde gelen amfi +woofer performansı nasıldır?
    kia sorento dizel olduğu için tercih ediyoruz almak için ancak kendime civic type-s yada hb alıcağım için indirime bağlı belki babayı kandırırsam alıcaz da yakıtı nasıldır bu aracın 10.9 gösteriyor şehir içinde kullanan arkadaşlar ne der otomatik vites için
  • CRV YAKITI; 11-12 lt ŞEHİR İÇİ , 7-8 lt ŞEHİRLER ARASI (ABARTILI SÜRATLERDE DEĞİL, 110-120km/h)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bi honda klubü yada cr-v klubü kursak
  • bu honda cr-v nin aksesuar fiyatları nelerdir? bilen varmı yan basamak yukarıda olan jantlar falan bilginiz varmı?
  • arkadasım aksesuar fiyatı olarak mutluhan bana arabayı 76.000 yaptı (benzinli) ön cam filmini bedava verdi:) jant+lastik+şehir paketi 7.000 ytl oluyo yani 83.000ytl ye mal oldu bu arada cr-vler için klüp kuralım LİTEON arkadasım bu arada jant ve lastik 6.000 ytl jant 19inch 245 lastik dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarkan_70 -- 30 Aralık 2007; 11:04:29 >
  • 18inç bunun için ideal bence 19olunca süspansiyonlar iyice sertleşecek ama o jantların duruşu güzel ona sözüm yok.Honda o konuda pek düşüşe gitmiyor fiyat bakımından,2007 ila 2008 arasında herhagi bi fark varmı bazı firmalar değişikliğe gidiyorda
  • ARKADASLAR ARAÇ HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZİ ALALIM AYRICA ARAÇ SAHİBİ OLAN ARKADASLARIM ARACIN İÇİNİ DIŞINI AYRINTILI Bİ ŞEKLİDE FOTOĞRAFLIYABİLİRLERSE SEVİNİRİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyTaCH_01 -- 30 Aralık 2007; 17:32:15 >
  • Arkadaşlar aracın resmini koyucam ama dosya çok büyük diyor,küçültüncede hiç güzel durmuyor bazı arkadaşlar büyükde koyuyordu
  • işin içinde mutluhan vars aben yokum kardeş

quote:

Orjinalden alıntı: tarkan_70

Arkadaşım öncelikle merhaba... Şehir paketi içeriğinde aerodinamik ön tampon, bagaj spoileri, nikelajlı egsoz ve yan basamak koruma barı var bi de jantımı hondadan aldım CR-V'nin tescilli jantı ayrıca bu jantı sadece mutluhan getiriyor. JANTIM: 19inch

• http://imageshack.us/ sitesinden resimleri istediğin boyutta yükleyebilirsin

gözattan resimleri seç host it yap biraz bekle en alttaki linki msj bölümüne [simage] burya yapıştır Direct link to image uzantısını yapıştır [/simage] diğer fotoğraflarıda aynı şekide yap fotolar çıkar
  • Ya 800x600'e bile çok büyük diyor ben böle işin
  • Ne büyüğü yaa dev gbi foto yüklerim şimdi burya

• Kardeşim onu bende biliyorum dışardan alınmış resimleri bende yükleyebiliyorum ama kendim çektiğim resimler büyük olunca kabul etmiyor d....k kadar resmide koyunca hiç bişey belli olmuyor
  • Result:
    Dosya çok büyük !

Aha bu yazı çıkıyor
  • n dısarısı yaa benım kendi makınamla çeklmiş fotolarım dısardan alıp burya koymadım kımsede yok bu fotolar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.