Şimdi Ara

2008 clk 200 kompressör

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kısa süre önce sl 320 bakınıyordum sonra fazla fantaziye gerek olmadığını düşünüp 184bg lik clk 200 komp. almaya karar verdim.
    araçla ilgili aklıma takılan tek şeyi sormak istiyorum
    aracın yakıtı performansına göre nasıldır yani 10 litre ya da 11 litre yakması önemli değil bu yakıta bu performans (0-100 9.1 gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam) nasıl sizce?
    ve bir de kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını almak istiyorum
    bu arada baktığım araç bu sizce nasıl fiyat olarak?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-acil-satilik-askerlik-53066030/detay/

• 2007 Aralık ayında 2008 model bir C200K aldım ve şu anda 60.000KM'ye geldim.
    Aracın yakıt tüketimi istanbul içinde yaklaşık 10lt/100km. Performansı gayet yeterli. Artık 1.4 ve 1.6 turbo motorlu küçük araçlar oldukça fazla yaygınlaştıysa da 100km'den daha yüksek hızlardaki hızlanmalarda C200K'nın keyfi hiç birinde yok. Sanki hızlı trene binmiş gibi oluyorsun.

Ben otomobilimden çok memnunum. 3,5 yılın ardından söyleyebileceğim şey şudur ki, otomobilim ilk günkü kadar keyif veriyor bana. 4 yıllık bir araç gibi değil, kullanım açısından halen daha ilk günkü kadar sessiz, yumuşak ve hızlı. Eskidiğini belli eden en küçük bir tıkırtı veya gıcırtı oluşmadı. Yeni görenler "hayırlı olsun" diyor, "sağol" deyip gülüyorum. Mercedes'in ipeksi sürüşü nedeniyle başka markalar hiç çekici gelmiyor. Hangi arabaya binsem "ne lan bu kamyon gibi" demekten kendimi alamıyorum. Hele bir kere A5 test sürüşüne davet edilmiştim, sürüş sonunda görüşlerimi söylerken ağzımdan "Süper hızlı bir Şahin SLX" çıktı, az daha şakayla karışık dövüyorlardı beni. Ama ne yalan söyleyeyim, yeterince hızlı olmasına rağmen diesel motorun titremesini gaz pedalında hissediyordum. Direksiyon öylesine sertti ki bir arıza var sandım. Neymiş efendim, hız arttıkça direksiyon sertleşiyormuş, "hadi len, neyse parası verir bi Mercedes'e binerim" dedim indim.

Bugüne kadar Audi A5 2.7 Diesel, Golf TSI 150HP, BMW 3.20D ve 2006 model 300HP Volvo 2.5R Volvo S60 deneme şansım oldu ve hiç biri keyif vermedi. Volvo çok hızlıydı ama sadece hızlıydı. Hızlanırken iyi gitmeyen birşeyler var gibiydi zaten o motoru bir daha başka bir modelde hiç kullanmadılar nedense. Eşimin 7 vitesli 122HP Golf otomobili var, buna rağmen benimkini kullandığında söylediği şeyi aynen yazıyorum sana. "Ben senin arabanı sevmiyorum ya, bu ne biçin şey böyle, insan yolu hissetmeli biraz.."

C serisinin bana göre tek negatif tarafı çok satmış olması. 1.6 motorlu modeli çıktıktan sonra o kadar çok tutuldu ki şimdi yer gök C serisi doldu. Kimi görsem "C180 çektim altıma" diyor gıcık oluyorum. :) Bugünlerde alacaklara yeni E serisini tavsiye ediyorum. SL 320 düşündüğüne göre eski kasa ama çok eski model değil, 2008 veya 2009 model falan bir SLK 200 de alabilirsin yakın fiyatlara. Sonuçta C serisinin yüzü de eskimeye başladı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.