Şimdi Ara

2008 connect için teyp tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 model connect 90ps deluxe aracımın dandik olan cd çaları bozulduğu için orjinaliğini bozmayacak bir teyb arıoyorum.acaba şu ford un mp3 çalarlı sonyleri yada diğer modelleri olurmu ? orjinalliğini bozmak istemiyorum aracın ama radyoya mahkum olmak da artık cok sıkıcı bir hal almaya başladı. bu dandik teybler 1.8 din olarak geciyormuş 2 din olanlar olmaz diyen var olmaz olurmu hiç diyenlerde var arada kaldım çok. bu konuda tavsiye ve yardımlarınıza ihtiyacım var .

• 15 kişi okumuş ama tavsiyede bulunacak aradaşlar yok sanırım. galiba bu durumdan bir tek ben müzdaripim
  • o dandik dedigin cd çalardan beslenen müzik sistemi var aracımda ve ufak tefek bi kaç sorun dışında(mp3 çalmaması fazla özelliginin olmaması gibi) bi sorun çıkarmıyor...

Senin cd çalardan tam olarak beklentilerin neler?
    Orjinalligi bozmak istemiyorum derken ford'un diğer araçlarındakı cd çalarlarından birinimi düşünüyorsun?(servisten alınırsa fiyat çok yüksek olur)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurkamil -- 25 Nisan 2010; 23:10:00 >
  • sadece cd çalsa bana yetecek cok fazla bi beklentim yok ama malasef cd çaları bozuldu. bende fordun diğer teypleri olurmu acabasındayım sonucta servise gidip o kadar para verip taktırmam ama piyasada cok temiz ve cok daha uygun fiyatlara bulmak mümkün o teypleri
  • sadece cd çalsa bana yetecek cok fazla bi beklentim yok ama malasef cd çaları bozuldu. bende fordun diğer teypleri olurmu acabasındayım sonucta servise gidip o kadar para verip taktırmam ama piyasada cok temiz ve cok daha uygun fiyatlara bulmak mümkün o teypleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruhiruhi

sadece cd çalsa bana yetecek cok fazla bi beklentim yok ama malasef cd çaları bozuldu. bende fordun diğer teypleri olurmu acabasındayım sonucta servise gidip o kadar para verip taktırmam ama piyasada cok temiz ve cok daha uygun fiyatlara bulmak mümkün o teypleri

Siz şuanda en kaliteli cd çaları bile taksanız eskisinden çok daha kaliteli bi ses çıkışı alamazsınız cünkü araç üzerindeki orjinal hoparlörler çok dandik

Daha kaliteli(güçlü ses çıkısı olan cd çalar) + orjinal hoparlörleri değiştirirseniz o zaman ses kalitesi azda olsa artar, daha kaliteli bişey içinde anfi bas vs gibi sistem olması gerekli...

Ford'un diğer araçlarındakı cd çalarları hakkında bilgim yok ama boyutları aynı olan modelleri uyum saglar(örnek olarak senin araçtakı cd çalar eski kasadakı focuslarda var)

• Benım orjinal cd çalar üzerindeki sistem, birçok kişiyi tatmin edebilcek kalitede ses çıkışı sunuyor...

-> ORJİNAL CD CALAR TEYİP
    -> 2 Tane LG HOPARLÖR(ön kapılara)
    -> 1 TANE 1800 WATT 4 ÇIKIŞLI ANFİ
    -> 1 TAKIM JBL KOMPANAT(bagajda)
    -> 1 TANE(bagaj durumuna göre 2 tane) 30cm KENWOOD BAS 600 WATT
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses sistemi tavsiyesi Ford Connect
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim bence sen piyasadan düzgün normal bi cd çalar al fiyatı uygun bir şey bul sonra da connecte uygun teyp çerçevleri satılıo ayrı olarak ondan al 30 tl olması lasım tam bilmiyorum ama consola yerleştir ben eski aracıma uyguladım çokta güzel oldu
    quote:

Orijinalden alıntı: ruhiruhi

2008 model connect 90ps deluxe aracımın dandik olan cd çaları bozulduğu için orjinaliğini bozmayacak bir teyb arıoyorum.acaba şu ford un mp3 çalarlı sonyleri yada diğer modelleri olurmu ? orjinalliğini bozmak istemiyorum aracın ama radyoya mahkum olmak da artık cok sıkıcı bir hal almaya başladı. bu dandik teybler 1.8 din olarak geciyormuş 2 din olanlar olmaz diyen var olmaz olurmu hiç diyenlerde var arada kaldım çok. bu konuda tavsiye ve yardımlarınıza ihtiyacım var .

• Başka cd çalarla direksiyon kumandası çalışmaz, biliyorsununuzdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

Başka cd çalarla direksiyon kumandası çalışmaz, biliyorsununuzdur.

Çalışan bazı modeller var ama onların fiyatıda yüksek
  • teyp çok uzakta değilki direksiyon kumandanın bi anlamı olsun. bn 20tl ye çerçeve bide pioneer 5150UB teyp aldım çok memnunum. şimdi aynı fiyata yeni modeller var. mid takım alırsan hertz hsk 130 şiddetle tavsiye edilir. yetecek kadar ampfi. alırsan mükemmel ses alıyorsun
  • aynı radyo sorunu bende de vardı.cd çalamıyordum.kasetçalara mahkumdum.Çakmaklıktan çalışan premiur mp3 çalar aldım.istediğim müziği bilgisayarımdan atıyorum.sonra da fm frekansından çalıyorum.orijinalini bozmadan basit bir çözüm buldum.iyi de gidiyor... çevrende birinden emanet al dene istersen.kafana yatarsa satın alırsın.
  • İstanbul dışında çok güzel bir çözüm ama İstanbul'da boş frekans yok. :( Sürekli cızırtı yapar)

Ben kendi aracımda ön kolonları cadence taktırdım. Yetiyor. CD kısmı çok seçiyor diye bir de teyp alacağım. Dediğiniz gibi çerçeveler var onlarla beraber taktırmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcake± -- 7 Ekim 2010; 10:57:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

İstanbul dışında çok güzel bir çözüm ama İstanbul'da boş frekans yok. :( Sürekli cızırtı yapar)

Ben kendi aracımda ön kolonları cadence taktırdım. Yetiyor. CD kısmı çok seçiyor diye bir de teyp alacağım. Dediğiniz gibi çerçeveler var onlarla beraber taktırmayı düşünüyorum.

bnim araçta 6lı cd çalar var mp3 çalmaması kötü tabi..
    çakmaklık aldım ama yeterli performansı alamadım bide orjinal hoparlörlar fazla seste cızırtı yapıyodu
    ön kapılara jvc kompenat taktırdım arkalarada jbl 13 cm lik hoparlördenden taktırdım ses sisteminden farkı kalmadı..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.