Şimdi Ara

2004 Hyundai admire alarm ve merkezi kilite uzaktan kumanda takmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2004 hyundai admire aracım da merkezi kilit mevcuttur. aracıma uzaktan kumandalı kilitleme sistemi eklemek istiyorum. acaba hiç takan taktıran oldumu montajı zormudur.uzaktan kumanda takmak için merkezi kilit beynine bağlantı oluyormuş bu beyin denilen veya o parça admirenin neresinde bulunuyor.
    ayrıca alarm takmak istiyorum çoğu alarmlarda uzaktan açma kapama özelliği var sanırım.alarm taktırdığım zaman alarmın merkezi kilit sistemine komut etmesi için beyne bağlantı olması gerekiyor sanırım o yüzden merkezi kilit beyni benim araçta nerede acaba.
    admirelere alarm takmak zormudur forumlara baktım direksiyon altındaki kablolarla falan işlem yapılması gerekiyor ve bunu istemiyorum çünkü arabamda motor kiliti ( immobilizer ) var bu sistemlerin zarar görmesinden korktuğum için direksiyon altındaki kablolara dokunulmasını hatta onların sıyrılıp işlem yapılmasını istemiyorum.onun yerine başka bir uygulama varmıdır uzaktan kumandalı merkezi kilit uyumlu alarm taktırmak için.
    örneğin siğorta kutularından bağlantı olamazmı veya başka bir çaresi yokmu bu işlem için siz değerli üstadlardan bu konuda yardım rica ediyorum.
    kolay gelsin

• arkadaşlar bu konuda bir bilgisi olan varmı varsa lütfen bir cevap bu forumda çok değerli üstadların olduğunu biliyorum herhalde gözden kaçtı benim sorunum.
    kolay gelsin.
  • aracınızda merkezi kilitleme var ise sadece takılacak mevcut alarm ile işiniz görülebilir.Beyin alarm ile beraber monta ediliyor.Bu sayede elinizdeki kumandadan beyne hükmediyorsunuz zaten.cenmax veya desi bilindik markalar ve servisleri vardır.Daha ucuz ve iş görsün derseniz.ınwels in alarmlarımda iş görür.
  • aracımda merkezi kilit var yalnız uzaktan kumanda yok.benim öğrenmek istediğim bağlantıları nasıl oluyor kimisi direksiyom kutusunun içindeki kablolardan diyor kimisi sigorta kutusundan bunu öğrenmek istiyorum.
    yani montajı nasıl oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner19 -- 23 Şubat 2010; 18:30:25 >
  • anladığım titiz bir kullanıcısınız.Fakat öyle her yeri dağıtım kesme biçme gibi bir işlem olmadı benim aracım polo idi.cenmax taktırmıştım.arayın konuşun.En iyisi gidin yerlerini görün,gayet işinin ehli insanlar.Sonuçda burası bir paylaşım yeri fakat her şeyin detaylı ve uygulamalı şeklinide burdan beklemek gerçekçi olmaz.
  • Cenmax yada Cyclone tavsiye ederim.Özellikle yeni tipleri çok güzel.Kumandadan çalıştırma,titreşim,darbenin yerini gösterme falan gibi birçok özellik var ...
    http://www.regi.com.tr/tr/urunler/oto_alarm/l-2000_oto_alarm/
    http://www.regi.com.tr/tr/urunler/oto_alarm/l-2300_oto_alarm/
    http://www.regi.com.tr/tr/urunler/oto_alarm/l-2400_oto_alarm/

• çok teşekkürler arkadaşlar evet biraz titiz biriyim biraz araştırdım netten ve öyle kablo falan bulma işleri falan diye yazanlar olmuş en iyisi sizin dediğiniz gibi bu işi yapan ustalara sormak.yardımlarınız ve önerileriniz için teşekkürler.
    evet bende bu iki marka için olumlu şeyler duydum bu iki marka üzerinde duracağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konu eskimiş fakat ben de sormak istedim
    merkezi kilidi olan ama uzaktan kumandası olmaysn araçlara uygulama nasıl oluyor?
  • Merkezi kilidi olup uzaktan kumandası olmayan araçların şoför kapısında kapı kilit motoru olmuyor diye biliyorum. Ekstradan kapı kilit motoru ve o motora gidecek olan tesisatı çektirmeniz lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.