arkadaşlar belki verildi belki biliniyor ama ben yeni öğrendim ve paylaşmak istedim 1-eğer kumandanız çalışıyor fakat araça etkilemiyorsa kontağı marştan önce pozisyona getirin ve açma yada kapama düğmelerinde birine basın... böylece yeniden programlamış olacaksınız 2-malum kış aylarında aküler değiştirilir. akünüzü değiştirdiniz ve anahtar yada kumandayla kitlediğiniz de camlar kalkmıyor ise yine kontağı aynı konuma getirin ve her cam düğmesine en az 3 saniye basılı tutun böylece hafizaya alacaksınız
umarım işinize yarar
Bilgiler için teşekkürler kardeş.
ben bilmiodum çok teşekkür ederim
VECTRA C2'ler içinde geçerli mi? Tşk...
quote:
2-malum kış aylarında aküler değiştirilir. akünüzü değiştirdiniz ve anahtar yada kumandayla kitlediğiniz de camlar kalkmıyor ise yine kontağı aynı konuma getirin ve her cam düğmesine en az 3 saniye basılı tutun böylece hafizaya alacaksınız
Bende 2002 model Opel Combo var.
Kontak anahtarının üzerinde birisi açma diğeri de kiltleme olmak üzere 2 tane tuş var.
Eğer arabayı uzaktan kumanda ile kilitlersem , camları kaldırmıyor.
Ama anahtarı kapıdaki anahtar yuvasına sokup çevirip kilitledikten sonra anahtarı kilitleme yönünde tekrar çevirip , anahtarı geri bırakmadan , çevrili pozisyondayken 1-2 saniye beklersem o zaman camları kaldırmaya başlıyor...
Ben aracı 2. el almıştım ve aldığımdan beri böyle bu olay.Acaba sizin dediğiniz gibi daha önceden akü felan söküldüyse ondan olabilir mi camları kaldırmaması ???
Yada bu söylediğiniz tüm opel modelleri için geçerli mi?
Yani opellerde uzaktan kumandadan cam kaldırma olayı standart mı?
Eğer standart değilse bide tuşlarla oynayıp hazırdaki hafızasını kaybetmeyelim sonra?? Bu konuyla ilgili bilgi verebilir misin arkadaşım ?
Aracımın ve kontak anahtarının resimlerini koyuyorum.Kontak anahtarının butonlarının dış yüzeyi zamanla biraz yıpranıp deformasyona uğramış ama tuşlar çalışıyor...Yani bastığın zaman kapıları kilitleyip açıyor...
Teşekkürler
@dainesee bildiğim kadarıyla o uzaktan kumanda camları kaldırmıyor.