Şimdi Ara

Uzaktan kumandalı araba motor güçlendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sekildeki gibi basit sıradan sade güzel 30tl fiyatında güzel bi araç.

Şimdi bu araca iki adet led şerit bağlayacagım.
    Gaza basıldığında ön farlara iki adet led ışık.

Bunları yaptığım takdir de fizik kuralına göre güç=volt.direnç oluyor, simdi ben direnci artırırsam güc düşecek bu yüzden voltu arttırmam gerek;

(Şuan ki sade haliyle olan gücü yetersiz)

Voltu arttırmak için yolları araştırdım
    1. 9voltluk pil bağlanması söyleniyor.
    2. Olarakta orjinal 3 adet AA 1.2 sarj edilen pillerin durması ve destek olarak aracın içine konulan 9 voltluk pil.

Bana sorarsanız orjinalini degistirmeme fikrindeyim ikinci yoldan fikir almak istiyorum.

Ve ayrıca voltun arttırılması ise yaranmadığı söylenmekte bu volt sınırlayan arkadaşı devreden nasıl söker atarım.

Ve ayrıca normal haliyle giderken bile sağa çekiyor düz gidemiyor.

Teşekkürler !
     Uzaktan kumandalı araba motor güçlendirme Uzaktan kumandalı araba motor güçlendirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerberkay -- 19 Ağustos 2015; 0:17:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel bir esc servo ile 25 30 kmh gibi hızlara çıkabilirsiniz arabanın kendi motoru ile hemde.

• Hocam yorumunuz için teşekkür ederim, bu verdiğiniz ürünü nereden temin edebilirim ve fiyat olarak ne paha biçerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerberkay

Hocam yorumunuz için teşekkür ederim, bu verdiğiniz ürünü nereden temin edebilirim ve fiyat olarak ne paha biçerler.

Hobicileri araştır 100 tlyede var 1000 tlyede

• Hocam zaten ögrenci adamız ugrasimiz vakit öldürme.

Bide hocam ben bu ledleri taktım da calismiyorlar ledleri denedim ayrıca ledlerde sorun yok ama arabaya takınca hic calısmıyorlar kısık felanda yanmıyor hicbir yasam belirtisi yok yani.
     Uzaktan kumandalı araba motor güçlendirme

• Ledleri direk motor kablosuna bağla bu kadar basit. Sen bastıkça güç motora ordan da ledlere oranda devreye geri dönecek.

Bu arada bende extra güç vermemen konusuna katılıyorum. Öyle yapa yapa 2 araba devresi yaktım. Ama ne yalan söyliyeyim motor ısınıyordu ama köpek gibi gidiyordu. 8 pil takmıştım gelçi ama yine iyi dayandı.

• Role kullan gaza basinca role ceksin ve motora ayri bir guc kaynagi bak noluyo

• O ledleri bunda çalıştırman zor. Bunlar için 5 amperlik en kötüde 5 V gerekiyor. Başka uğraşlara dön bence :)
  • Degerli yorumlarınıza teşekkür ederim.

• Zaten arac dandik çıktı biraz kullandım ama yetersiz gucunu felan bırakın sag sol yaparken tekerler takili kalıyor neresini tutsanız elinizde kalıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.