Şimdi Ara

seat ibiza uzaktan kumanda problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
12.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen gün düğüne gittim.salonun önünde aracımı sorunsuz bıraktım.çıktığımda kumandayla kapıları açtım.fakat kontak lambası yandığı halde araç hiç çalışmadı.yani marş hiç dönmedi.kapıları açıp örtersem düzelir diye kumandadan bastım fakat kumandanın ışığı yandığı halde kapılar açılıp örtülmedi.pillerde sorun var diye pilleri değiştirdim.pazar günü diye iyide pil parası vermek zorunda kaldım.adam 1 tl lik pili 5 tl den sattı üstelik 2 adet almak zorunda kaldım hatta.ama sonuç aynı.vurdurup eve geldim.daha sonra sanayiye gittiğimde kontak termiğinden arızalı olduğunu öğrendim ve değiştirdik.ama kumanda hala çalışmıyor.sanayide anlayan yok kumandadan hemen servise git diyorlar.serviste kitler eminim.kapıdaki anahtar deliğinden açtığımda tüm kapılar açlıp örtülüyor sorun yok ama kumanda da sorun var.netten araştırdım ve bir çok yöntem denedim.ama işe yaramadı.denediğim yöntemleri aşağıda belirttim.ayrıca yedek anahtar var ama kumandasız olduğu için deneyemiyorum.ama aracın çalışmasında hiç bir problem yok.baştan bunları belirteyim.lütfen aynı şeyleri tekrar yazmayın.faydalı bilgi bekliyorum.ilgilenlere saygılar sunarım.

anahtar resim

Bunu yapmak için sürücü tarafındaki anahtar deliğine sustalı anahtarımızı takarak kilitleme yönünde çeviriyoruz. Kilitleme yönünde çevirilmiş vaziyette tutarken, bir yandan da kumanda kilitleme tuşuna basılı tutuyoruz. Yaklaşık 5 saniye kadar basılı tutulduğunda kapı kilidinden tıkırtı sesi duyacaksınız. Anahtarı çıkarın ve kumandadan kapı açma tuşuna basın. İşte bu kadar anahtarınız tekrar aracınıza tanıtıldı.
    Genellikle bu işlem servislerde yeni anahtar siparişi verildiğinde gelen anahtarı araca tanıtmak için yapılır. Bazen kumanda pilini değiştirdiğinizde

1- Yedek anahtar (kumandasız) ile kontakları araç çalışmadan on konumua getir
    2- Araç dışından (sol sofor) kapısından - 30 sn icerisinde
    3- Uzaktan kumandalı anahtar ile açma tuşu basılı iken
    4- Manuel olarak kapıları kilitle ve basılı vaziyette iken de tekrar aç ,,

Seat toledo uzaktan kumanda tanıştırma ( kodlama ) prosedürü

Herhangi bir mekanik, uzaktan kumandalı, aracı çalıştırsın veya çalıştırmasın bir anahtar ile kontak çevirilecek ( ışıklar görünene kadar)
    Bagaj dahil olmak üzere tüm kapılar kapatılacak tanıştıracağınız uzaktan kumandalı seat toledo anahtarı şöför kapısındaki kilidin içerisine sokulacak elinizle kilitleme yönüne çevirip kilitleme butonuna basacaksınız hemen ardından açma yönüne çevirip açma butonuna basacaksınız.
    İçeri geçip kontak kapatılacak ve tanıştırdığınız kumanda bozuk değilse kesinlikle çalışacaktır.
    Kumandanın yeni, uyumsuz ve orjinal olduğunu düşünüyorsanız uygulamayı bir kaç kez deneyin hızlı veya yavaş şekilde çeşitli aralıklarla.

• bu arada aracım seat ibiza stella 2001 model.
  • anladım ki kimseden fayda yok.yine olayı kendim çözdüm.demek ka azmin elinden bir şey kurtulmaz.kimseye eyvallah etmeyede gerek yokmuş..yinede buraya yazayımda benim gibi başka mağdur çıkıpta adi ustalara 300-400 tl ödemesinler.ustaya soruyoruz.yok aracın beyni değişecekmiş.yok kumanda bozukmuş.yok 600 dolar verecek mişim anahtar almanya ya gidecekmiş.başka çaresi yokmuş.böyle şeref..sizlik olur mu arkadaş.birde aracı görüyor.hani olmazdı.oldu işte hemde çok basit yöntemle buyrun izleyin görün.ayrıca buradanda yardım bekledik ama ilgilenen olmadı ne yazık ki.çok yazık...

• kaç kere videoyu yüklüyorum ama birisi mi engelliyor anlamıyorum umarım bu sefer olurhttp://www.youtube.com/watch?v=QCUqLTn8l7U
  • Benim de altea 2006 im var. Uzaktan Kumanda ile kapanıyor ama açmıyor kapılarını. Manuel açıyorum. Kafayı yedirecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uğraşcan bulcan arkadaş.kimseden fayda yok.benim gibi yap sende.kimseye eyvallah etme.burası dahil...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra j radyo çekim problemi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne asabi, ne alıngan adam çıktın arkadaş sen :) Millet sorunun cevabını bilseydi heralde cevap yazardı...
    Kendi adıma konuna baktım ama herhangi bir bilgim yada fikrim olmadığı için cevap yazmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boraaaaa

Ne asabi, ne alıngan adam çıktın arkadaş sen :) Millet sorunun cevabını bilseydi heralde cevap yazardı...
    Kendi adıma konuna baktım ama herhangi bir bilgim yada fikrim olmadığı için cevap yazmadım.

sana kişilik analizi yap demedik.biliyorsan cevabı yaz.bilmiyorsan uzak dur.bu kadar basit..mesaj sayını çoğaltmak için başka yere git.karşında çocuk yok çünkü.
  • ayrıca ben yine insanlık yapıp bulduğum çözümü burada paylaştım.kendim buldum arızanın çözümünü kimseye vermem diyebilirdim.mecburda değildim paylaşmaya.ama yinede yardımcı olmaya çalıştım.başka mağdurlar çıkmasın diye.ama sen teşekkür etmek yerine artislik yapıyorsun..neyse yazacak çok şeyim varda mübarek cuma gübü uğraşamam..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.