Foruma baktım bulabilirmiyim diye ama maalesef bulamadım.
2008 Model Doblo Dynamic aracıma gecenlerde LPG taktırmak istedim.
Bagaja ihtiyacım olduğundan Stepne yerine taktırmak zorundayım. Ama bir ustanın dediği kafamı bulandırdı.
Diyor ki; Sizin aracınızda Stepne yerine takınca TÜV'de onaylanmıyormuş. Gerekçesi de; araçlarda Arka Tampon ile LPG tankı arasında belli bir mesafenin olması gerekiyormuş. Bu mesafe de Doblo'larda kurtarmıyomuş.
Çok araştırdım ama maalesef bir sonuca varamadım. Bu konu hakkında duyum alan veya bilgisi olan arkadaşlar varsa ve beni bilgilendirebilirse sevinirim.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
iyigünler doblo araçlarda altdan tank geçiyor
yalnız takacak firmanın altdan tank projesi olması gerekir
Foruma baktım bulabilirmiyim diye ama maalesef bulamadım.
2008 Model Doblo Dynamic aracıma gecenlerde LPG taktırmak istedim.
Bagaja ihtiyacım olduğundan Stepne yerine taktırmak zorundayım. Ama bir ustanın dediği kafamı bulandırdı.
Diyor ki; Sizin aracınızda Stepne yerine takınca TÜV'de onaylanmıyormuş. Gerekçesi de; araçlarda Arka Tampon ile LPG tankı arasında belli bir mesafenin olması gerekiyormuş. Bu mesafe de Doblo'larda kurtarmıyomuş.
Çok araştırdım ama maalesef bir sonuca varamadım. Bu konu hakkında duyum alan veya bilgisi olan arkadaşlar varsa ve beni bilgilendirebilirse sevinirim.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Aracınız da 2 tank modelide montaj yapılabilir silindir tankda simit tankda uygulanabilir .Simit tank için ise aracın altına stepne olan kısma montajı yapılır ayriyetende tankın üzerine de metal korumalık takılıyor ve altdan tank projesiylede vize işlemleri yapılıyor DACIA ,RENAULT KANGO ,DOBLO da altdan tank uygulaması yapmaktayız ve sorunsuz bir şekilde vize işlemleri olmaktadır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme