Şimdi Ara

2008 Dobloya LPG taktırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Foruma baktım bulabilirmiyim diye ama maalesef bulamadım.

2008 Model Doblo Dynamic aracıma gecenlerde LPG taktırmak istedim.

Bagaja ihtiyacım olduğundan Stepne yerine taktırmak zorundayım. Ama bir ustanın dediği kafamı bulandırdı.

Diyor ki; Sizin aracınızda Stepne yerine takınca TÜV'de onaylanmıyormuş. Gerekçesi de; araçlarda Arka Tampon ile LPG tankı arasında belli bir mesafenin olması gerekiyormuş. Bu mesafe de Doblo'larda kurtarmıyomuş.

Çok araştırdım ama maalesef bir sonuca varamadım. Bu konu hakkında duyum alan veya bilgisi olan arkadaşlar varsa ve beni bilgilendirebilirse sevinirim.

Şimdiden herkese teşekkür ederim.

• iyigünler doblo araçlarda altdan tank geçiyor

yalnız takacak firmanın altdan tank projesi olması gerekir

detaylı bilgi için info@cetinsayotogaz.com 216 574 97 33
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdin006

Arkadaşlar merhaba,

Foruma baktım bulabilirmiyim diye ama maalesef bulamadım.

2008 Model Doblo Dynamic aracıma gecenlerde LPG taktırmak istedim.

Bagaja ihtiyacım olduğundan Stepne yerine taktırmak zorundayım. Ama bir ustanın dediği kafamı bulandırdı.

Diyor ki; Sizin aracınızda Stepne yerine takınca TÜV'de onaylanmıyormuş. Gerekçesi de; araçlarda Arka Tampon ile LPG tankı arasında belli bir mesafenin olması gerekiyormuş. Bu mesafe de Doblo'larda kurtarmıyomuş.

Çok araştırdım ama maalesef bir sonuca varamadım. Bu konu hakkında duyum alan veya bilgisi olan arkadaşlar varsa ve beni bilgilendirebilirse sevinirim.

Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Aracınız da 2 tank modelide montaj yapılabilir silindir tankda simit tankda uygulanabilir .Simit tank için ise aracın altına stepne olan kısma montajı yapılır ayriyetende tankın üzerine de metal korumalık takılıyor ve altdan tank projesiylede vize işlemleri yapılıyor
    DACIA ,RENAULT KANGO ,DOBLO da altdan tank uygulaması yapmaktayız ve sorunsuz bir şekilde vize işlemleri olmaktadır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.