Bildirim
Honda civic elegance benzin+lpg
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Guzeeeellllll
-
Olması gereken fiyat 220bin ama honda nasılsa satıyoruz düşüncesiyle okutabildiği fiyata okutuyor hala. 1 yıldır aksesuar diye kitliyor kazığı.
-
Bos paket renault megane otomatik 2020 model arabaya 215 bin isteyen renaulta göre honda konforuna 244 bana uygun geldi -
Aynen sapasağlam kaportası,kaputu ve yüksek performansı da cabasi daha nolsun.Hayirli olsun aksesuar ve korumalari bayi mi zorladı siz mi istediniz
-
Paket halinde satıyoruz diye biraz zorunlu tuttular ama disarda sadece seramik kaplama ve cam filmi zaten 2000-2500 tutuyor. Çok fazla gözüme gelmedi. Bu paketi 3000 TL olarak fatura ettiler. -
Honda için ucuk fiyat değil artık. Vede yalıtım işi çok iyi olmuş yerli üretim olduğundan beri yol sesi yalıtımı sıkıntılı -
Gecen hafta eregli 241, ankara 243k fiyat vermisti. Ne ara arttirdilar -
Bende gecen hafta 243 uzerinden kapora verip anlaştım. Bu hafta stoklari azalmis cok da talep olunca 255 altina vermeyin diye merkezden talimat almışlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X