Şimdi Ara

Jaecco 7 alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1.9 m şeklinde 4x2 sine fiyat aldım? Sizin düşünceniz neler bu araç alınr mı ? Alternatif olarak tekliflere açığım. Önceliğim f/p

• İsmini de doğru yazabilirsen alınır

• f/p tiggo8 pro max alınabilir. 2100 e lynkco 01 veya yeni mg hs bakılabilir. byd seal u beklenebilir. jaecoo premium falan değildir premium markası exeed dir.

• Chery ikinci eli nasıl ? Hızlı mı ? Ben hrv ve bunun arasında kaldım
  • Kulvarları farklı farkındayım, ama hrv ikinci eli daha hızlı olacağını düşünüyorum
  • 4x4 olanı 1.9'a verseler alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

f/p tiggo8 pro max alınabilir. 2100 e lynkco 01 veya yeni mg hs bakılabilir. byd seal u beklenebilir. jaecoo premium falan değildir premium markası exeed dir.

Jaecoo chery'nin ultra lüks premium markasıdır arkadaşım! İç detaylarda ki kalite falan bunu hissetirir.

• 2. Eli yavaş olacağını düşünüyorum. Hrv, corolla cross ve bunun arasında kaldım
  • Moueson kullanıcısına yanıt

He cnm he çok biliyonuz^^ Hissettiriyomuş asdkfnmsdjgnf :D chery ile birebir aynı malzeme motor mu premium? :D git biraz exeed lere bak öyle gel kardeşim.

• Malesefe jaecoo premium sınıf değilmiş beyler, sadece satış stratejisi Chery 8 promax daha iyi segment olarak d sınıfı
  • SertyAdams kullanıcısına yanıt

Premium deyince aklınıza ne geliyor ki? Atla deve değil ama detaylarda belli ediyor kendini. Audi A3 le golf arasında, seat leonla cupra leon arasında da benzer durum var.

• Jaecoo 7 güzel bir araba. İçi geniş, sürüşü konforlu, donanım iyi, fiyat bu vergilere rağmen makul. Hrv den falan daha iyi araba. Hrv ekonomisi sunamaz. İkinci el olarak da piyasa belirsiz. Bu markaların önü açık. Hrv den çok kötü olacağını sanmıyorum.

Sorunuzun cevabı daha iyi, konforlu, güvenli bir araç mı daha ekonomik daha garanti bir araç mı?
  • commandx C kullanıcısına yanıt

tiggo8 ne kadar premium ise jaecoo da o kadar premium😂 A3 neden passat fiyatında acaba? Golf R ile RS3 arasında ne kadar fark var bi bakın👍

• commandx C kullanıcısına yanıt

Araç kötü değil tabi ama ek vergi olmasa f/p olabilirdi. tiggo 8 den pahalı olması saçma

• Jaecco 7 alınır mı ?

Detaylı bilgi almak isterseniz forumdan aradığınızı belirterek İstanbul Çekmeköy Yüzbaşıoğlu bayisini arayabilirsiniz 02164846666

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimmorrison84 -- 13 Aralık 2024; 15:12:12 >
  • eyldzz E kullanıcısına yanıt

corolla cross için kapora verdim bu çinli markaların hiçbiri dikatimi dahi çekmedi.

servis yedek parça arge ve marka algısı.ve 2.el

alana hayırlı olsun

• TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt

Sen arabanı satmamışmıydın?? Hatta arabasızlık daha iyi falan diyordun . Zamanında çok kişi ile tartışmıştın . Sanırım fikrin çok çabuk değişmiş .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.