Şimdi Ara

toyota corolla motor yıkama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2003 model corolla aracımın motorunu yıkatmak istiyorum ama bazıları yıkatmanın iyi olmadığını savunuyor bazıları ise motor yıkamanın faydası olacağını savunuyor biraz kafam karıştı toyota servislerinde motor temizliği bakımı yaptırıp memnun kalan varmı acaba özel şirketlerde yıkama yapıyor ama en garantilisi serviste yaptırtmak sanırım sizlerin düşüncesi nedir acaba?

• Bende yaptırmayı düşünüyorum ama aynen bende senin gibi şüpheliyim.Bir yere götürdüm yıkadıktan sonra kurutma yapıyoruz problem olmaz dedi ancak güvenemedim.
  • Ben 4 ayda bir yetkili servisimde toyota motor temizleme spreyi ile temizletiyorum. motor kapağından tutun görünen her yer ilk aldığım günkü gibi oluyor. fiyatı da 10 lira üstelik. Bunun dışında sonaxı önerebilirim motor temizliğinde.
  • toyota servisi 110 tl fiyat söyledi sonax 75 tl bu servisler artık iyice uçmaya başladı
  • Arkadaşlar servisten iki tüp motor temizleyici spreyi satın alıp bir tenhada kendiniz halledin..Bu çok zor bir şey değil..Sprey güçlü bir yağ çözücü yağları ve motor blokuna yapışık pislikleri eritip akıtıyor...İşi yaparken ....Beyni bir naylon ile güzelce sarın..Islanmasın...Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 28 Mart 2011; 22:58:47 >
  • arkadaşın dediği çok doğru.. düşünülecek bişey değil, tanıdıklardan duymuştum yapanlarda oldu bir sıkıntı yok...
    bende 96 kasa corolla GLi var gerçi ben bu şekilde yapmıyorum.. 3 ayda bir mazotlu su ile yıkatıyorum, şükür hiçbir sıkıntı olmadı, motor hala saat gibi...
  • Beynine su kaçmaması gerekiyor.Bende çok yıkattım birşey olmadı.Ama olmayacağı anlamına da gelmemeli.
  • en garantilisi servise yaptırtmak sanırım bir kereliğine servise yıkatıp arada bezle kendim temizlemek en güzeli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.