Şimdi Ara

VW GOLF 2015 TDİ MOTOR SUYU EKSİLTME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar. Dayımın 1.6 Tdi 17.000km de golfü var. Araç motor suyu eksiltme (antifiriz) uyarısı verdi. Bu uyarıyı verirken hararet 90 dan yukarıya çıkmadı.

Hemen en yakın benzinlikten antifiriz alınıp konuldu. Fakat yine antifiriz seviyesi minimuma yaklaşıyor.

Benim anlamadığım 17.000 km bir araç neden böyle bir sorun verir?

• kartalus kullanıcısına yanıt
    kartalus demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Yine Vw yine problem.

Nerden biliyorsun sorunlu oldugunu? Belki adam micirli yoldan gittik tas aradan gelip radyatorde ufak delik açtı burdan kacak yapiyor.

Adam belki aldi alalı arabayı bakıma goturmedi hala fabrika çıkışı gibi duruyor araba.

Bilinçli biri gibi yorum yapın boyle arabanın kadranina bakip vayy bu araba 260 yapıyor diyen babasinin arabasi x marka diye onu savunan cocuklar gibi yorum yapmayin.
  • Bir yerde bir kaçak vardır ayrıca yaptığınız yanlış bir şey antifiriz eklemekle, su eklenmeli idi benzinlikte satılan herhangi bir antifiriz eklendiyse şuan antifiriz bozulacaktır yüksek ihtimal içindeki ile aynı organik bazlı bir antifiriz konmadıysa, ki bizim benzinliklerde pek görmedim, ayrıca öyle kullanılmasın kaçak vardır garantisi varken en yakın sürede servise görürülme vr suyu komple değişmelidir yanlış antifiriz koyuldu ise.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine Vw yine problem.

• Gecen de 17binde tidiay passatın motoru ölü idi.

• Vw değildir o iyi bakın kesinlikle kabul etmeyiz forum olarak

• Anti vwciler gelmiş yine

• 17.bin km olması arıza cıkarmıyacagı anlamına gelmez ...mutlaka kacak vardır..benim meganede oldu arac dısarda oldugu için fare kemirmiş hortumu ...5 tl lik birşey ile halletmiştim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GOLF 5 şanzuman vuruntusu?
    5 yıl önce açıldı
    Ford Focus su eksiltme
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yine Vw yine problem.

Nerden biliyorsun sorunlu oldugunu? Belki adam micirli yoldan gittik tas aradan gelip radyatorde ufak delik açtı burdan kacak yapiyor.

Adam belki aldi alalı arabayı bakıma goturmedi hala fabrika çıkışı gibi duruyor araba.

Bilinçli biri gibi yorum yapın boyle arabanın kadranina bakip vayy bu araba 260 yapıyor diyen babasinin arabasi x marka diye onu savunan cocuklar gibi yorum yapmayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: doctor I

quote:

Yine Vw yine problem.

Tamam

• Benimde aracım su eksiltiyordu 1 yıl kadar önce sağolsun herkes yardımcı oldu. VW olunca hep trollemeye gidiyor mevzu.

Kesinlikle kaçak vardır. Benim aracın hortumu motorun arkasından geçiyordu ve araç çalıştığında kasılıp, gevşediğinde su eksilttiği için durdurduğumda hiç aracın altında sızıntı olmuyordu. Aralıklarla suyu kontrol ederek doğru tamirciye gitmeniz gerekir.
  • BEN BÖYLE BİR REZİLLİK GÖRMEDİM..

Vw bayisi değil sanki ramazan pidesi kuyruğunda millet. Servis danışmanları, hasar danışmanları yetişemiyor. Yaklaşık 4 saat evet tam 4 saat bekledikten sonra aracı incelemeye aldılar.

Sonuç: kırmızı değil de mavi antifiriz koyduğumuz için sistemi biz bozmuşuz. Garanti dışısın diyo yani.

700 lira da fatura çıkardı. Gece yolda kaldı bu araç Opet araçları pert edecek birşey satamaz herhalde ayrıca antifirizlerin kullanım amacının aynı olduğunu belirttim.

Özel servis buldum tanıdık. Oraya götürdüm. Garantin var adamlara baskı yap. Garantiden yapmamak için yapıyorlar. Ben bütün vw araçlara mavi antifiriz koyuyorum. Adamlar kaçak problemine odaklanmamış. Faturada sadece antifirizlerin parası yazıyor. Sakın kabul etme bu işin peşini bırakma dedi.

Şimdi arkadaşlar ben 5 yıllık bir Honda kullanıcısıyım. Garantiden neleri değişti inanın ben bile hatırlamıyorum. Direksiyon logosundaki deformasyon giderildi. Hava yastığı şişiricileri değiştirildi. El freni yıpranmıştı. Kullanıcı hatası olması gerekiyor değil mi? Hayır. Onu da değiştirdiler.

Vw bu tutumunu anlamıyorum. Gerekirse Almanya'ya mail atacağım.

• en guzel cevap "bir daha vw ile işim olmaz" demektir. ama distributorun bu saatten sonra bu lafı takacagini pek sanmıyorum
  • Arkadaşlar eski konu ama yanıtlamaya çalışayım

Servisteki arkadaşlarla bu konuyu konuştum başıma geldiğinden araçla sık sık dik yokuşları çıktığınızda zorlandığından üst kısımdaki soğutma deposu yada kabı eğimden dolayı fazla basınç uyguluyor ve soğutma suyu fazla olarak alğılıyor kapaktaki contada fazla olarak alğıladığı sıvıyı kapağın içindeki delikten kabın altına akıtıyor.

Conta yeni olduğunda arada sırada yapabilir çok sıkıştırınca orayı emniyet valfi gibi düşünebilirsiniz.

Eski olduğundan çok daha fazle eksiletecektir.

Çözüm Kapak alabilir. Yada iç contasını bulabilirseniz değiştirebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.