Şimdi Ara

corolla | megane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.6 terra
    2 ön 2 yan hava yastığı
    park sensörü
    28.700 ytl

megane:
    1.6 expression
    2 ön 4 yan 2 perde hava yastığı
    29750ytl (asker indirimi vs dahil)

hangisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stuthkfl -- 23 Nisan 2006; 0:47:26 >

• 4 ü arasından seçim yapmak gerekirse öncelikle 1.4 motorlu C4 ve Megane ı elerim. O kasalara 1.6 motor şart.
    Toyotanın 1.6 terra corollası 29600 YTL peşin fiyatı var 28'e düşeceklerini pek sanmıyorum. Bence Lancer full + spoiler de fiyata dahil 26000 ytl alt sınıf otomobil fiyatına çok güzel bir tercih olur. Ayrıca test etmenizi tavsiye ederim gerçekten kaliteli bir otomobil.
  • bende kullandığım için demiyorum ama corolla senin aradığın huzuru sana her yönüyle verir.
  • corollayı 28.500 e park sensörü ile veriyorlar peşin yaptığımız pazarlık sonucu.

ve megane 1.6 olacak sanırım yanlış yazmışım.

dikkatimi çeken şey 1.4 citroen c4 ün 0-100 hızlanma ve max sürat değerlerinin lancer 1.6 dan daha iyi olması! yani sanırım c4 e 1.4, 1.6 nın lancer a yettiğinden daha bile çok yetiyor
  • c4 diyecegim ama 1.6 olsaydi keske.

Corolla bu durumda.
  • yalnız C4 te 6 hava yastığı standart olması lazım. Benim 1,4 C4 aracımda var çünkü. Ama ben alalı 1 yıl oldu. Belki 4'e indirmişlerdir diyeceğim ama sıralamda yan hava yastıkları perde hava yastığından önce gelir. Yani mantık olarak yan hava yastığı olmayan arabaya perde hava yastığı takmak enteresan olur.

Bence bunu bir daha araştır.
  • sitesinde bahsetmemiş sanırım da, euro ncap testinde 6 hava yastıklı denendiğinden bahsediyor bence de ilginç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avensis..
    12 yıl önce açıldı
    Toyota corolla
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence c4 bunların arasında
  • 31 e corolla nın sol unu aldım ben +park sensörü bi 3 daha bulabilirsen corolla sol la terra arasında dağlar kadar fark var diğerleri içinde yine en iyisi corolla bence o artı verdiğin 3 milyara 4 tane çelik cant 8 hava yastığı, direksyondan kumandalı radyo cd ,kararan dikiz aynası,yağmur sensörü,metal görünümlü ön konsol,ön sis farı, bence 3 milyara aradaki fark çok fazla alabilirsen sol versiyonunu tercih et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoW_Rider -- 22 Nisan 2006; 13:12:32 >
  • peki ya megane kullanıcısı yok mudur içinizde yine asker indirimiyle bunun 29 700 lük expression modeli alınır mı;

yahut toyota satıcısı yada piyasanın yakın takipçisi var mıdır; sol mayısa girmemizle ucuzlar mı?

evet c4 te 6 hava yastığı varmış ama araba kalmamış izmirde istanbulu bilemiyorum
  • TOYOTA COROLLA TABİKİ
    MEGANEYE NASIL PARA VERİLİRKİ?? DAHA CD CALARI YOK Kİ BU GERCEKTEN KOMİK
    LANCER İSE PEK TUTULMUYOR DİGER MARKALARA ORANLA.2.ELDE PÜRÜZ YASARSIN
  • burada alınabilecek iki araba var birisi toyota corolla bir diğeri ise c 4 dür diğerleri fasa fiso işe yaramaz özelliklede megane
  • peki cd çaları vs... olan megane exellence mı yoksa corolla terra mı desem ?

megane 1 milyar daha pahalı farkı da ön ve arkayı komple kaplayan 2 perde ve arkalarda da olan yan hava yastıkları desem.. hangisi olur?

bir de renault megane ın yeni versyonlarından (makyajlı hali) olan var mı memnun mu? bugün cafede yanımdaki kişi 140 ın üzerinde arabada okadar çok gürültü oluyor ki bağırarak konuşuyorsun dedi ama hangi versyonu için dedi bilmiyorum.

özellikle kullananlar iki model hakkında da yorumlarını izlenimlerini iletirlerse çok sevinirim
  • buda sorulurmu corolla tabiki
  • quote:

dikkatimi çeken şey 1.4 citroen c4 ün 0-100 hızlanma ve max sürat değerlerinin lancer 1.6 dan daha iyi olması! yani sanırım c4 e 1.4, 1.6 nın lancer a yettiğinden daha bile çok yetiyor

yanlış !!!
    C4 1.4 90bg 0-100km 12.8 sn.
    lancer 1.6 98bg 0-100km 11.8sn

Aslında bunun önemi yok. Test sürüşü yapıp öyle karar vermeniz daha doğru .
    2-3 bin ytl farkı gözardı etmeyin 1 yıllık benzin parası ya da 3 yıllık kasko primi eder.

yan hava yastıkları olan aracı mi tercih edersiniz? yoksa alüminyum jantlı veya otomatik klimalı olanı mı?
  • hımm yanlış hatırlıyormuşum demekki, peki şu an son aşama aslında bir önceki sorum yani megane expression 1.6 mı toyota terra 1.6 mı?
    megane da 6 hava yastığı (ki bence 8 yan hava yastığı resme bakılırsa hem ön hem arkada var), megane birazcık daha az yakıyor
    toyotada 4 hava yastığı (perde yok), renault da olmayan park sensörü var arka koltukları sanki daha rahat.

megane 1 milyar daha pahalı (oyak fiyatı ile) ne alırdınız.
  • kesinlikle megane
    daha güncel daha güzel daha güvenli bir araba

corolla 40mtlerda dururken makyajlı megane 37 mt duruyor..
    ncap 5yıldızı da var..
    ayrıca corolla seneye kasa değiştiriyor..

bide bir tek toyota perde havayastıklarını 2 hava yastığı sayıyor.. normalde 6airbag var megane da.. ama toyota hesabı 8

• likeNOother cevap için teşekkür ederim, evet herkesin yorumlarını alalım boş geçmeyelim.
  • iki araç da gayet başarılı,güvenli,tutulan arabalar....ikisinden hangisini alırsan al,hata yapmış olmazsın...(yalnız güvenli deyince hb leri kastediyorum,sedanları ncap da test edilmedi...) ben megane nın frenlerine alışamamıştım...çok güzel ama çok hassas gelmişti.....belki zamanla alışılırdı...işte burada kişisel tercihler,beğeniler ön plana çıkıyor....en doğrusu gidip ikisini de test etmek.....ona göre karar vermek...
  • Megane gibi bir başrol oyuncusu varken corollaya bakılmaz bence. Yok HB tipini beğenmiyorum dersen o zaman toyota tercih edilebilir.. Arka süspansiyonlar hala bağımlı tip corollada. Megane sınıfının en sessiz otomabili bbu arada. Değil 140 dan sonra 170 den sonra bile içeride fazal ses olmuyor. Tecrübe ile saabittir. Frenleri ise mükemmel.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.