Şimdi Ara

corolla | megane (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ne farkeder megane da değiştirsin eğer her kasa değiştiren araba çok satıyosa ayrıca amerika ve japonyadaki corollalar dışında bütün avrupa da aynı kasa satılıyo
  • tamam işte bende onu diyorum megane da avrupada corolladan çok satıyor
    Megane ailesi kompak sınıfta 650.000 adetle en çok satan araç
    kompak hb lerde Megane HB astra,focus, golf 3lüsünü takip ediyor..
  • Birisi güvenlik sorunsuzluğa değişilir mi diye soruyor? evet iki araç arasında ciddi bir güvenlik farkı varsa tabiki değişilmez lakin biri 5 yıldız almış diğeri ise 4 yıldız (çokta anlamlı bir fark değil) ve bu farkta anladığım kadarı ile kullanılan hava yastığı sayısından kaynaklanıyor. ozaman arkadaş tabiki sorunsuz olanı seçerim zırt pırt arıza çıkaranı hava yastığının bile açılacağından şüphede olanı değil.
    megane yol tutuştan frene pasif güvenlik her disiplinde önde kimin önünde murat 124'ün mü lütfen ayakları yere basan laflar edelim kullanan ve test eden herkes meganın ne olduğunu biliyor işte buyrun araştırın her disiplinde önde olan megane neden müşteri memnuniyetinde yerlerde sürünüyor?

• o yüzden hala en çok satan araba değil mi.. memnuniyetsizlikten adamlar çifter çifter alıyor
    Böyle fanatik yorumlar yapmayın..

zırt bırt arıza çıkartıyormuş altımda megane olmasa inanıcam.. 2003 model şimdiye kadar sadece sinyal ampülü patladı

evet daha iyi yol tutuyor.. aksini iddia eden kaynak göstersin.. ben autoshowu gösterdim kaynak olarak ilk sayfada

bu arada 4yıldız ile 5yıldız arasında az fark varmış
    biraz sonra da NCAP taraflı demeye başlarsınız siz

corolla | megane

corolla | megane

arada fark yok diyenlere selam olsun

edit: resimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi likeNOother -- 25 Nisan 2006; 14:35:06 >

• havayastığına bak birde açılıyor mu açılmıyor

http://****.de/files/13213125/megane_crash.wmv.html

**** yerine rapid-share yaz tiresiz

megane corolla değil hava yastığı varsa açılır.. bi testte 42mt de durup sonra 38 de duran dengesiz araba corolla dır
  • burada okuduklarımdan ve kendi bilgileri mi sentezleyerek;bu arada bilgi veren arkadaslari bilgilerinden dolayi kutluyorum.bu arabalari eger avantajlari ve dezavantajlari ile puanlarsak birbirlerine cok yakin puan alırlar.bu nedenle alıcının yok hava yastigi fren yok yıldız olayına bakmadan tamamen dizayn olarak hangisi kendini oksuyorsa onu almasini tavsiye ederim.ben ne mi alirdim?honda civic............
  • quote:

Orjinalden alıntı: likeNOother

havayastığına bak birde açılıyor mu açılmıyor

megane corolla değil hava yastığı varsa açılır.. bi testte 42mt de durup sonra 38 de duran dengesiz araba corolla dır

arkadaşım bu işi takım tutma olayına çevirdin. ben daha önce de yazmıştım meganenın neden daha çok satıldığını, ben arabayla ilgili olumsuz duyumlarımdan bahsettim bunları söylemedeki amacım da kararsız arkadaşlara yardımcı olsun diye, fakat corolla için kötü demek için insanın tamamen mantık süzgecinden yoksun olması lazım tamam eksi yönleri olabilir ama bu araba dünyada kendini kabul ettirmiş ve sorunsuz araba imajını bir iki test ile değil yıllardır kullananlara sağladığı güvenle kazanmıştır. bakın toyota ve honda gibi arabaları donanım eksikliği yalıtım zafiyeti gibi konularda eleştirebilirsiniz son nesil corolla hariç yada dizayn konusunda beğenmiyor olabilirsiniz ama dengesiz araba yada yaramaz araba demek biraz insafsızlık. sözün özü megane şık geniş ve bir çok teknojik ıvır zıvırla dolu bir araba yapmış olabilir ama bana sorarsan kalite konusunda önemli eksiklikleri var, corollanın bir takım eleştirilecek donanım eksiklikleri olabilir ama çok kaliteli bir arabadır ve bu 3-5 testle anlaşılacak konu değil kullandıkça farkedilecek bir şeydir. saygılarımla

• valla haklısın testler sadece ışık tutar ama bazı arkadaşlar direk mahalle ağzıyla murat 124 ten mi yada hacı murattan mı diye cevap verince bende karşılık veriyorum..
    etki tepkiyi doğurur
    quote:

Orjinalden alıntı: alonso s

quote:

arkadaşım bu işi takım tutma olayına çevirdin. ben daha önce de yazmıştım meganenın neden daha çok satıldığını, ben arabayla ilgili olumsuz duyumlarımdan bahsettim bunları söylemedeki amacım da kararsız arkadaşlara yardımcı olsun diye, fakat corolla için kötü demek için insanın tamamen mantık süzgecinden yoksun olması lazım tamam eksi yönleri olabilir ama bu araba dünyada kendini kabul ettirmiş ve sorunsuz araba imajını bir iki test ile değil yıllardır kullananlara sağladığı güvenle kazanmıştır. bakın toyota ve honda gibi arabaları donanım eksikliği yalıtım zafiyeti gibi konularda eleştirebilirsiniz son nesil corolla hariç yada dizayn konusunda beğenmiyor olabilirsiniz ama dengesiz araba yada yaramaz araba demek biraz insafsızlık. sözün özü megane şık geniş ve bir çok teknojik ıvır zıvırla dolu bir araba yapmış olabilir ama bana sorarsan kalite konusunda önemli eksiklikleri var, corollanın bir takım eleştirilecek donanım eksiklikleri olabilir ama çok kaliteli bir arabadır ve bu 3-5 testle anlaşılacak konu değil kullandıkça farkedilecek bir şeydir. saygılarımla

• evet aslında bu genel bir tavır, sen de haklısın
    quote:

valla haklısın testler sadece ışık tutar ama bazı arkadaşlar direk mahalle ağzıyla murat 124 ten mi yada hacı murattan mı diye cevap verince bende karşılık veriyorum..
    etki tepkiyi doğurur
    quote:

Orjinalden alıntı: alonso s

quote:

• likeNOother seni bu kadar kızdıracağımı düşünseydim fikirlerimi yazmazdım kusura bakma
  • quote:

Orjinalden alıntı: drak

likeNOother seni bu kadar kızdıracağımı düşünseydim fikirlerimi yazmazdım kusura bakma

yok arkadaşım kızmadım sonuçta fikir paylaştık
    ama murat124 olayı girince seviye biraz düştü sanki ama diğer topiclerdeki gibi değil çok az.. ben de özür diliyorum bu düşüşten.. fakat tartışmanın çok faydalı olduğunu düşünüyorum megane2 ve corolla arasında kalanlar için.. değişik kaynaklar, fikirler, bilgiler
  • Yeni kasa 1.6 megane kullandım.Bence o boyuttaki bi arabaya göre konfor sıfır.Ben daha oturaklı ve rahat kullanımı olan bi araba beklerdim ama bence yok.Kendi fikrime göre Toyota dan vazgeçme...Kalite konfor...
  • peki bu malzeme kalitesi düşüklüğü megane II makyajlıda da var mı benm baktıım baya kaliteli ve şık görünüyordu, güneşi sıcağı yiyince ne olur bilemem tabi.
  • konu yukarı!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.