Şimdi Ara

corolla | megane (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • megane mı başrol oyuncusu.....o yüzden corolla dünyada sınıfının en çok satan arabası.....o yüzden dünyanın en sorunsuz arabalarından biri toyota....en iyi motorları o yüzden hep japonlar üretir vsvsv.....
  • yorumlar için teşekkür ediyor gece gündüz daha yenilerini bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: RX-7

megane mı başrol oyuncusu.....o yüzden corolla dünyada sınıfının en çok satan arabası.....o yüzden dünyanın en sorunsuz arabalarından biri toyota....en iyi motorları o yüzden hep japonlar üretir vsvsv.....

megane daha çok satmadı mı ya ayrıca corolla kağıt gibi araba bi dikkatli bakın megane 1.5 dci privilege modelini tavsiye ederim hem makyajlı yeni ruj fondoten filan sürmüşler

asker indirimi piyasa fiyatıyla hemen hemen aynı ben aldığımda araştırdım onu yüksek fiyattan düşüyorlar git bi showroom a onlar sana daha fazla indirim yaparlar bi araştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kürsad -- 23 Nisan 2006; 10:03:17 >

• Tüm dünyada corollanın daha çok sattığı gerçek, fakat bunun başlıca nedeni devasa ABD pazarıdır. Japonlar (honda, toyota ve nissan) resmen söğüşlüyor amerikalıları. amerikalılar da hayranlıkla baktığımız kendi arabalarını bırakıp bence tipsiz bu arabaları alıyorlar (alınmayın, oradaki arabaların tipleri avrupadan kat ve kat çirkin sanki özellikle hepsine çirkinlik makyajı yapmışlar buradakiler gibi değiller) . eminim japoncu bir arkadaşımız bile görse bunlar ne yapıyor yaw deyip isyan eder. Bu amerikalıların araba anlayışı kesinlikle bizden ve avrupalılardan farklı.

Avrupada ve Türkiye'de ise işler daha değişik. Burda megane çok daha fazla satıyor. Zaten megane ile corollanın yeni çıkacak modeli karşılaştırılabilir. Bu modeli değil. bu model rakiplerinin güncel modelleri karşısında biraz zayıf kaldı.

Her arabada sorunlar çıkmakta, bence renault ile toyota arasında dikkate değecek bir sorunsuzluk farkı yok. Çok bulunan ve satan arabadaki sorunların çok göz önünde olması doğal. Servis ve yedek parça olarak Renaultun Turkiye de daha önde olduğu da gerçek.

Bence corolla da verso haricinde ciddi bir tip sorunu var. hele sedanı bence çok kötü bir dış görünüşe sahip, araba yüksüz halinde bile sanki bagajı doluymuş da önü havaya kalkmış gibi duruyor. Ama bunlar bence kişiye göre değişir.

Her ikiside normal kullanımda iyi arabalar (zaten normal kullanımda işimi görsün dersen lada samara da çok iyi araba). Ama megane daha güncel daha özellikli ve tasarlanırken üstüne daha çok düşülmüş bir model.

• quote:

Orjinalden alıntı: likeNOother

kesinlikle megane
    daha güncel daha güzel daha güvenli bir araba

corolla 40mtlerda dururken makyajlı megane 37 mt duruyor..
    ncap 5yıldızı da var..
    ayrıca corolla seneye kasa değiştiriyor..

bide bir tek toyota perde havayastıklarını 2 hava yastığı sayıyor.. normalde 6airbag var megane da.. ama toyota hesabı 8

Çarpışma testlerinde Megane daha başarılı olabilir ancak fren sisteminde Corolla hala sınıfının en iyilerinden.
    Renault Megane 2003'deki arabam.com testinden fren sistemi:
    Renault'nun çok iddialı olduğu Megane'ın fren sistemi, testlerimizde 39 metrede güvenlik sınırlarının içinde duruşlara imza attı. Ancak yepyeni geliştirilmiş bir aracın 100 km/s hızdaki panik frende 39 metrenin altına inmesini beklerdik. Sistem soğukken 39 metrede durabilen otomobil, balatalar ısındıktan sonra duruş mesafesini 40 metreye yükseltti.
    Bu da 2002 Corolla yorumu.
    Corolla'nın düşük yakıt tüketimi ve mükemmel işleyen direksiyon sisteminden sonra göz kamaştıran bir diğer özelliği de fren testlerinde kendini gösterdi. 100 km/s hızda yaptığımız ani frende 37 metrede duran otomobil, sınıf standardını yeniden belirledi. Dozlanma kolaylığı ve ABS sisteminin devreye girme zamanlamasıyla BMW modellerinin frenini andıran sistem 120 km/s hızdaki panik frende de 55 metrelik mesafede güvenle durdu.

• Megane başrol oyuncusu hangi gezegende acaba ?
    1. Yol tutuş bakımından her iki otomobilin hb'lerini karşılaştırıyorum corolla tartışılmaz önde, inanmayan varsa viraj içinde panik fren yapın geyik testi yapın da ne demek istediğimi birde siz görün megane ile test sürüşümde viraj ortasında panik frende otomobil kafa atacak yer aradı neyseki yol genişti
    2. Corollanın fren mesafesi hiçte kötü değil 40m değil 38 m, haaa megane belki daha kısa mesafede belki durabilir fakat fren dozlaması sınıfının en kötülerinden
    3. Ses sistemi, corolla bu konuda da megandan önde ve yine söylüyorum megane 2 nin ses sistemini değil corolla ile bu sınıfın en kötüleri ile mukayese etmek lazım
    4. 1,6 cc için söylüyorum corolla megandan daha seri ve şunuda ekliyeyim corollanın motoru ve şanzıman sistemi megandan daha kaliteli
    5. Yakıt tüketimi konusuna gelince corolla'nın yakıt tüketimi Toyotanın sitesinde verilen değerlerden daha düşük en azından benim ve çevremdekilerin tespiti böyle merak ediyorum megane 2 kullanıcıları fabrika verilerini yakalayabiliyorlar mı?
    6. Malzeme ve plastik kalitesi, corollanın malzeme kalitesi tabiki daha yüksek megane aleminyum görünümlü süslemerle sanki daha kaliteli bir hava vermeye çalışmış ama bu aldatıcı, birisi corollanın sacına kağıt gibi demiş bence ilkin arkadaş gitsin plastikten oyuncaklara benzeyen megane 2 nin ön çamurlularına baksın adamlar sac bile koymaktan imtina ediyorlar plastik koyuyorlar eskiden anadollara tebessüm ederdik samandan diye eee şimdide plastik olanları var.

7. Meganların direksiyonlarındaki hissizlik zaten dilere destan iken corollanın direksiyonunun nekadar duyarlı olduğunu anlatmam her halde ayıp olacak
    8. Ayrıca en az sorun çıkartan ve sağlam otomobil olarak Toyotanın ve tabiki corollanın dünya çapında bir karizması var merak ediyorum megane 2 nin karizması nereden geliyor; Almanya'da olsun İngilterede olsun müşteri memnuniyetinde hep son sıraları kimselere kaptırmıyorlar buradan mı geliyor
    9. Meganın beğendiğim yanları yok değil tasarımı daha iyi, soğutmalı torpido özelliğini her donanımında var, hava yastığı sayısı daha çok, bagajı daha geniş
    Birde bir otomobil çok sattı diye iyi otomobil olduğu anlamına gelmez alın şahin çok iyi kaliteli sağlam olduğu için mi sattı yada çok satması şahini çok iyi kaliteli konforlu sağlam bir otomobil mi yaptı
    SONUÇ olarak otomobil işi birazda zevk işidir megane alanları ve kullananları tenzih ediyorum lakin yorum yaparken sallayanları kınıyorum. Elbetki beğendiyseniz ve imkanlarınızda musaitse dilediğiniz otomobili almanız sizlerin hakkı ve güle güle kullanmazı dilerim benim kızdığım şey şu; binlerce ytl vererek otomobil almayı düşünen ve forumlara soru soran arkadaşlar var onları lütfen yanıltmayalım

• sen arabam.com a güvenme özellikle karşılaştırma değilse.. yol durumu vs farklı oluyor

http://www.autobild.de/test/neuwagen/artikel.php?artikel_id=5255&artikel_seite=7

bu karşılaştırmada görün korollanızı
    42mt yaklaşmış fren mesafesi.. megane 37lerde duruyor.. dozlama falan hikaye panik frende dozlamaya mı bakıyorsun

quote:

Orjinalden alıntı: burakki

quote:

kesinlikle megane
    daha güncel daha güzel daha güvenli bir araba

corolla 40mtlerda dururken makyajlı megane 37 mt duruyor..
    ncap 5yıldızı da var..
    ayrıca corolla seneye kasa değiştiriyor..

bide bir tek toyota perde havayastıklarını 2 hava yastığı sayıyor.. normalde 6airbag var megane da.. ama toyota hesabı 8

Çarpışma testlerinde Megane daha başarılı olabilir ancak fren sisteminde Corolla hala sınıfının en iyilerinden.
    Renault Megane 2003'deki arabam.com testinden fren sistemi:
    Renault'nun çok iddialı olduğu Megane'ın fren sistemi, testlerimizde 39 metrede güvenlik sınırlarının içinde duruşlara imza attı. Ancak yepyeni geliştirilmiş bir aracın 100 km/s hızdaki panik frende 39 metrenin altına inmesini beklerdik. Sistem soğukken 39 metrede durabilen otomobil, balatalar ısındıktan sonra duruş mesafesini 40 metreye yükseltti.
    Bu da 2002 Corolla yorumu.
    Corolla'nın düşük yakıt tüketimi ve mükemmel işleyen direksiyon sisteminden sonra göz kamaştıran bir diğer özelliği de fren testlerinde kendini gösterdi. 100 km/s hızda yaptığımız ani frende 37 metrede duran otomobil, sınıf standardını yeniden belirledi. Dozlanma kolaylığı ve ABS sisteminin devreye girme zamanlamasıyla BMW modellerinin frenini andıran sistem 120 km/s hızdaki panik frende de 55 metrelik mesafede güvenle durdu.

• 1- megane ilk çıktığı anda focus tan sonra en iyi yol tutan otomobil diye geçiyordu... O zaman korolla nelerdeydi..
    2- karşılaştırmasda korollanın 42mt fren mesafesi var link yukarda.. megane mazda3 ile birlikte sınıf lideri 37mt
    3- Ses sistemi gayet yeterli ama corollanınkini bilemiyorum.. haklı olabilirsin
    4- Ara hızlanma ve tüketimde Megane daha iyi
    5- Gene yukarda kinkte test verileri var iki otomobilin.. Bak bakalım yakalıyor mu yakalıyamıyormu
    6- makyajlı meganeın daha iyi malzeme kalitesi var..
    7- haklısın
    8- sorunsuzlukta toyotanın daha iyi yüzdeler çıkardığı doğru ama bu iş şans işi
    9- girmeme gerek yok

bide senin girmeye cesaret edemediğin konulara giriyim
    yalıtımda megane sınıf lideri
    ncap ta korollanız 4yıldızlı

sonuç: forumda da kimsenin birbirini kandırmaya çalıştırnığını sanmıyorum herkesin bir dayanak noktası vardır mutlaka.. ha bu arada megane corolla dan iyi karşılaştırmalarla sabit

quote:

Orjinalden alıntı: drak

Megane başrol oyuncusu hangi gezegende acaba ?
    1. Yol tutuş bakımından her iki otomobilin hb'lerini karşılaştırıyorum corolla tartışılmaz önde, inanmayan varsa viraj içinde panik fren yapın geyik testi yapın da ne demek istediğimi birde siz görün megane ile test sürüşümde viraj ortasında panik frende otomobil kafa atacak yer aradı neyseki yol genişti
    2. Corollanın fren mesafesi hiçte kötü değil 40m değil 38 m, haaa megane belki daha kısa mesafede belki durabilir fakat fren dozlaması sınıfının en kötülerinden
    3. Ses sistemi, corolla bu konuda da megandan önde ve yine söylüyorum megane 2 nin ses sistemini değil corolla ile bu sınıfın en kötüleri ile mukayese etmek lazım
    4. 1,6 cc için söylüyorum corolla megandan daha seri ve şunuda ekliyeyim corollanın motoru ve şanzıman sistemi megandan daha kaliteli
    5. Yakıt tüketimi konusuna gelince corolla'nın yakıt tüketimi Toyotanın sitesinde verilen değerlerden daha düşük en azından benim ve çevremdekilerin tespiti böyle merak ediyorum megane 2 kullanıcıları fabrika verilerini yakalayabiliyorlar mı?
    6. Malzeme ve plastik kalitesi, corollanın malzeme kalitesi tabiki daha yüksek megane aleminyum görünümlü süslemerle sanki daha kaliteli bir hava vermeye çalışmış ama bu aldatıcı, birisi corollanın sacına kağıt gibi demiş bence ilkin arkadaş gitsin plastikten oyuncaklara benzeyen megane 2 nin ön çamurlularına baksın adamlar sac bile koymaktan imtina ediyorlar plastik koyuyorlar eskiden anadollara tebessüm ederdik samandan diye eee şimdide plastik olanları var.

7. Meganların direksiyonlarındaki hissizlik zaten dilere destan iken corollanın direksiyonunun nekadar duyarlı olduğunu anlatmam her halde ayıp olacak
    8. Ayrıca en az sorun çıkartan ve sağlam otomobil olarak Toyotanın ve tabiki corollanın dünya çapında bir karizması var merak ediyorum megane 2 nin karizması nereden geliyor; Almanya'da olsun İngilterede olsun müşteri memnuniyetinde hep son sıraları kimselere kaptırmıyorlar buradan mı geliyor
    9. Meganın beğendiğim yanları yok değil tasarımı daha iyi, soğutmalı torpido özelliğini her donanımında var, hava yastığı sayısı daha çok, bagajı daha geniş
    Birde bir otomobil çok sattı diye iyi otomobil olduğu anlamına gelmez alın şahin çok iyi kaliteli sağlam olduğu için mi sattı yada çok satması şahini çok iyi kaliteli konforlu sağlam bir otomobil mi yaptı
    SONUÇ olarak otomobil işi birazda zevk işidir megane alanları ve kullananları tenzih ediyorum lakin yorum yaparken sallayanları kınıyorum. Elbetki beğendiyseniz ve imkanlarınızda musaitse dilediğiniz otomobili almanız sizlerin hakkı ve güle güle kullanmazı dilerim benim kızdığım şey şu; binlerce ytl vererek otomobil almayı düşünen ve forumlara soru soran arkadaşlar var onları lütfen yanıltmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi likeNOother -- 23 Nisan 2006; 12:15:07 >

• bende coroolla derim.3 aşşa 5 yukari aynı ozelliklerde arabalar.ancak corolla gercekten sorunsuzluk abidesi.ayrıca malzeme kalitesi megane den cok daha iyi.megane plastikten yaw.
    yol tutuş olarak tam bişey soyleyemiiicem cunku yuksek hızlarda serrt virajlarda deneme fırsatım olmadi ama her iki arabada iyi bu konuda.
    corolla terra ile sol arasında alaşim jant,deri vites topuzu,deri direks,yon,kromajlı iç kapı kolları birde airbag farklair var bidiim kadarıyla.
    maddi imkan yeterse bende corolla sol der,m ancak terra da cok iyi.düşük versiyon olmasina ragmen tum diş parçalar govde rengi.
    ha birde park sensoru eger bitde buyuk sehirde oturuyorsanız cok guzel bir olay.gercekten park olayında acaip rahatlik veiyor.buda bir artı bence corolla için
    etabii bide tum dunyada bilinen bir corolla adi var.sorunsuz olmasi ve benım de tanıdıım tum corolla kullanıcılarının hep memnun oolmasi
  • quote:

1- megane ilk çıktığı anda focus tan sonra en iyi yol tutan otomobil diye geçiyordu... O zaman korolla nelerdeydi..
    2- karşılaştırmasda korollanın 42mt fren mesafesi var link yukarda.. megane mazda3 ile birlikte sınıf lideri 37mt
    3- Ses sistemi gayet yeterli ama corollanınkini bilemiyorum.. haklı olabilirsin
    4- Ara hızlanma ve tüketimde Megane daha iyi
    5- Gene yukarda kinkte test verileri var iki otomobilin.. Bak bakalım yakalıyor mu yakalıyamıyormu
    6- makyajlı meganeın daha iyi malzeme kalitesi var..
    7- haklısın
    8- sorunsuzlukta toyotanın daha iyi yüzdeler çıkardığı doğru ama bu iş şans işi
    9- girmeme gerek yok

bide senin girmeye cesaret edemediğin konulara giriyim
    yalıtımda megane sınıf lideri
    ncap ta korollanız 4yıldızlı

quote:

Orjinalden alıntı: drak

Megane başrol oyuncusu hangi gezegende acaba ?

1) Corolla HB'de 2002'de yenilendiğinde çıktığında o zamanki Focus'a en yakın model olarak görülüyordu yol tutuş konusunda.
    2) Fren testi tartışmalı. o teste güvenme ona güven. bu adamlar araba testi yapmasını bilmiyorlar mı? megane uzayda mı test ediliyor? benzer yol koşullarında.
    3) Sorunsuzluğun şans işi olduğuna katılmıyorum. Yıllardır sadece Corolla değil tüm Toyota modelleri üst sıralarda veya lider.(Bu arada bu durum japon arabalarının tümü için geçerli.)
    4)evet corolla 4*Ancak bu araba 2002 yılından beri kasa değiştirmedi..2002 yılındaki Megane ile karşılaştırırsan o da 4*'dı.yeni corolla emin ol 5* alır.Yaris bile aldıktan sonra
    5)tüketimde nerede daha iyi..Senin verdiğin testte de görülüyor.Teknik veriler Corolla'nın daha fazla ama pratikte corolla daha az tüketmiş.
    6)yine aynı test yalıtımda, 50/100/130 km.hızlarda ölçülmüş, megane 59/68/70 corolla 59/67/71 çıkmış.megane daha mı iyi bu durumda??
    7)Ara hızlanmada 60-100'de megane, 80-120'de corolla geçmiş. 0-100'de de corolla 2 salisede olsa takmış.birbirlerine bariz üstünlüğü yok.
    8) Corolla'nın direksiyon sistemi hala örnek gösteriliyor.megane değiştirdiğine göre kendisi de kabul etmiş ne kadar kötü olduğunu.
    9)

• 1- Megane, Corolla'dan daha sonra çıktığına göre
    Kullanım, konfor
    Megane II yumuşak olmamasıyla "klasik Fransız" tanımlamasından uzaklaştırıp Alman ekolüne yaklaştıran süspansiyon sistemi, yol tutuş kararlılığı ve kabin konforunu çok iyi dengeliyor. Otomobil, hızlı dönülen virajlarda tutunma kararlılığından ödün vermezken bu disiplinde zirvedeki model olan Focus'un başarısına en yakın model gibi görünüyor

bu daha geçerli olsa gerek

2- Bu test iki otomobilinde aynı zamanda aynı asfalt sıcaklığında vs yapıldığından daha kabul görebilir düşüncesindeyim

3- sorunsuzlukta şans faktörü önemli.. toyota nın arabalarıda boyalı çıkabiliyor.. ama toyota bu konuda liderdir hakkını yemiyelim

4- bende aynı şeyi diyorum.. ama megane1 1996 yılında çıkıp 4 yıldız aldı.. yani şöyle diyebiliriz corolla megane ı güvenlikte 1 adım geriden takip ediyor

5- evet benim baktıklarım fabrika verileriymiş yanlış olmuş

6- direksiyon sisteminde hak verdim zaten arkadaşa

7- dikkat edersen megane ın 60-100 deki üstünlüğü 1 saniyeye yakın

• BENCE COROLLA...
  • quote:

Orjinalden alıntı: piaasa krlı

BENCE COROLLA...

İmzaya bak : Altındaki renoyla makasa girme

Tabii ki bu adamdan Megane demesi beklenmez
  • tabikide megane
  • quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

quote:

Orjinalden alıntı: RX-7

megane mı başrol oyuncusu.....o yüzden corolla dünyada sınıfının en çok satan arabası.....o yüzden dünyanın en sorunsuz arabalarından biri toyota....en iyi motorları o yüzden hep japonlar üretir vsvsv.....

megane daha çok satmadı mı ya ayrıca corolla kağıt gibi araba bi dikkatli bakın megane 1.5 dci privilege modelini tavsiye ederim hem makyajlı yeni ruj fondoten filan sürmüşler

asker indirimi piyasa fiyatıyla hemen hemen aynı ben aldığımda araştırdım onu yüksek fiyattan düşüyorlar git bi showroom a onlar sana daha fazla indirim yaparlar bi araştır

ya nasıl kağıt gibi corolla sen heralde 90 larda üretilen kasayla karıştırıyosun kağıt gibi araba ncapten 4* mı alıyor. Arabanın kapısını kapat gözün kapalı alman arabası dersin. Optrinon göstergesi yeter yeni corolla nın rica edicem kullanmadığınız arabalarla ilgili kulaktan dolma yorum yapmayın ben yeni megane kullanmadığım için bi yorum yapmıyacağım ama corolla dan acayip memnunum. 29750megane fiyat almışsın iyi bi pazarlık yap corolla solları 31 e bırakıyolar.

• YA ARKADAŞLAR BU ESKİ MEGANE LARIN EN ÜST MODLİ HANGİSİ RXİ Mİ RXT Mİ ?????????????
  • RXİ ler daha üsttür

fakat 2001 yılında çıktı sanırım RXİ ler.. ondan önceki yıllarda en üst RXt idi..
  • dostum saçmalama. kaç kere amerikaya gittin de ordaki japon arabalarını gördün?şu an amerika'da en şekil otomobiller kesinlikle japonlar. bak sana amerika'da niye japonların 1 numara olduğunu anlatayım. amerika'da hizmet sektrörü işçilik maliyetlerinden dolayı çok pahalı.bu yüzden amerikalılar sağlam ve sorunsuz mallara para yatırırlar. dünyanın en sorunsuz araçlarını toyota ve honda ürettiği için bu iki marka amerikan piyasasında başı çeker. yani söğüşlenen amerikalılar değil,bu kıytırık renolara bu paraları veren türkler.bak aynı şeyi almanlar için söyleyemezsin,çünkü onlar kaliteli üretim yapıyor ve amerika'da da takır takır otomobil satıyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: bsd

Tüm dünyada corollanın daha çok sattığı gerçek, fakat bunun başlıca nedeni devasa ABD pazarıdır. Japonlar (honda, toyota ve nissan) resmen söğüşlüyor amerikalıları. amerikalılar da hayranlıkla baktığımız kendi arabalarını bırakıp bence tipsiz bu arabaları alıyorlar (alınmayın, oradaki arabaların tipleri avrupadan kat ve kat çirkin sanki özellikle hepsine çirkinlik makyajı yapmışlar buradakiler gibi değiller) . eminim japoncu bir arkadaşımız bile görse bunlar ne yapıyor yaw deyip isyan eder. Bu amerikalıların araba anlayışı kesinlikle bizden ve avrupalılardan farklı.

Avrupada ve Türkiye'de ise işler daha değişik. Burda megane çok daha fazla satıyor. Zaten megane ile corollanın yeni çıkacak modeli karşılaştırılabilir. Bu modeli değil. bu model rakiplerinin güncel modelleri karşısında biraz zayıf kaldı.

Her arabada sorunlar çıkmakta, bence renault ile toyota arasında dikkate değecek bir sorunsuzluk farkı yok. Çok bulunan ve satan arabadaki sorunların çok göz önünde olması doğal. Servis ve yedek parça olarak Renaultun Turkiye de daha önde olduğu da gerçek.

Bence corolla da verso haricinde ciddi bir tip sorunu var. hele sedanı bence çok kötü bir dış görünüşe sahip, araba yüksüz halinde bile sanki bagajı doluymuş da önü havaya kalkmış gibi duruyor. Ama bunlar bence kişiye göre değişir.

Her ikiside normal kullanımda iyi arabalar (zaten normal kullanımda işimi görsün dersen lada samara da çok iyi araba). Ama megane daha güncel daha özellikli ve tasarlanırken üstüne daha çok düşülmüş bir model.

• he amerikalılar akıllı avrupalılar aptal zaten

renault batı avrupanın en çok satan markası.. grup bazında almassak.. grup bazında da ikinci

merak etme renault, nissan ın amerika bağlarını kullanarak 1-2 yıl içinde amerika pazarına geri dönüş yapacak..
    quote:

Orjinalden alıntı: hayathonda

dostum saçmalama. kaç kere amerikaya gittin de ordaki japon arabalarını gördün?şu an amerika'da en şekil otomobiller kesinlikle japonlar. bak sana amerika'da niye japonların 1 numara olduğunu anlatayım. amerika'da hizmet sektrörü işçilik maliyetlerinden dolayı çok pahalı.bu yüzden amerikalılar sağlam ve sorunsuz mallara para yatırırlar. dünyanın en sorunsuz araçlarını toyota ve honda ürettiği için bu iki marka amerikan piyasasında başı çeker. yani söğüşlenen amerikalılar değil,bu kıytırık renolara bu paraları veren türkler.bak aynı şeyi almanlar için söyleyemezsin,çünkü onlar kaliteli üretim yapıyor ve amerika'da da takır takır otomobil satıyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: bsd

Tüm dünyada corollanın daha çok sattığı gerçek, fakat bunun başlıca nedeni devasa ABD pazarıdır. Japonlar (honda, toyota ve nissan) resmen söğüşlüyor amerikalıları. amerikalılar da hayranlıkla baktığımız kendi arabalarını bırakıp bence tipsiz bu arabaları alıyorlar (alınmayın, oradaki arabaların tipleri avrupadan kat ve kat çirkin sanki özellikle hepsine çirkinlik makyajı yapmışlar buradakiler gibi değiller) . eminim japoncu bir arkadaşımız bile görse bunlar ne yapıyor yaw deyip isyan eder. Bu amerikalıların araba anlayışı kesinlikle bizden ve avrupalılardan farklı.

• ikisinide kullandım. RXT 2.0 8v motordu, RXİ 1.6 16v motordu.

RXİ Bunlar 2001 den sonra çıktı 16v dır. Muhteşem bir araç. Temiz ve otomatiğini bul araba uçuyo ve inanılmaz az yakıyo ve çok dengeli bir araç.

RXT ler 1998-2000 arası 8v dir. Gerçekten kalkış ve hızlanma berbat.

quote:

Orjinalden alıntı: zeybek243

YA ARKADAŞLAR BU ESKİ MEGANE LARIN EN ÜST MODLİ HANGİSİ RXİ Mİ RXT Mİ ?????????????
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.