Şimdi Ara

HYUNDAİ TUCSON 2016 DTC BENZİN LPG ROLANTİ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DEĞERLİ ARKADAŞLAR, 2016 MODEL HYUNDAİ TUCSON ELİT PLUS PRİNS VS2 SIVI SİSTEM LPG'Lİ ARACIM VAR. ARAÇ ROLANTİDE ÇALIŞIRKEN DEVİR SAATİ DÜŞÜP KALKIYOR VE TAM BU ESNADA MOTOR VURUNTULU ÇALIŞIYOR VE BUNU KOLTUKTA OTURURKEN RAHATLIKLA HİSSEDİYORSUNUZ. AYAK FRENDE İKEN DE RAHATLIKLA HİSSDİLİYOR VE ÇOK RAHATSIZ EDİCİ BİR DURUM. DÜN ARACIN BUJİLERİ DEĞİŞTİ VE %80 ORANINDA VURUNTU GİTTİ. ANCAK İKİ YILDIR UĞRAŞIYORUM ÇÖZÜM BULAMADIM. AYNI SORUNU YAŞAYAN VE ÇÖZÜM BULAN ARKADAŞLAR YAZABİLİRLERSE ÇOK SEVİNİRİM. YARDIMCI OLACAK HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

• Hocam lpgli araçlarda hele böyle direk enjeksiyonu araçlarda bu sorunlar malesef herzaman olacaktır. Usta usta gezersin, oldu dersin 3 gün sonra başa dönersiniz. tavsiyem komple tesisatı sokturun.sogutma sistemindeki ekleri ve direk enjeksiyon LPG kitini komple iptal ettirmeyiz.yada daha az yakan bir suv almanız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene ya, emeğine zamanına yazık. Kafaya takmanın ve masraflarda çabası.hic ama hiç inatlasmayin, bu yollardan gecen birisi olarak hemen satıp az yakan bir araç almanızı tavsiye ediyorum.ayrica bindiğiniz arac inanın vazgeçirmeye ek bir araç değil; aşırı hype lenmis bir araç bana kalirsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye LPG yi sever elinde elentrada kullandığı 1.6 motoru neden i30 ve tucson da kullanmadı anlamak zor
    Bir arabanın motoru lpg uyumsuzsa uyumsuzdur yok bu sistem yok şu sistem hikaye sonları hep hüsran ısta usta gezersiniz
    Pejo 308 aracımda ustanın çok iyi ayarlamasına rağmen yine hüsran 1.4 turbo astra yine hüsran
    Balıkesir ve Ankara tarafındaysanız bir usta tavsiyesinde bulunurum bir baktırın belki iyi bir afr ayarı ile çözülebilir
    Balıkesirdeki usta 308 ayarını yapmış hataları gidermişti iyi ustadır yapılan yanlış montajın hatalarını düzeltmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kucukaksoy -- 19 Nisan 2023; 18:49:16 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt

KARDEŞİM VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDRİM. HAZİRAN AYI SONUNDA ANKARA'DA OLCAĞIM. ANKARA'DA OLAN USTAYA GİDEBİLİM. YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.

• HLMP H kullanıcısına yanıt
    https://www.sadikotogaz.com/
    Bu balıkesirdeki usta bu arkadaşların oluşturduğu bir lpg platformu var sizin bulunduğunuz bölgede yerleri varsa yönlendirebilirler
    3 yıl öncesi için konuşuyorum bir arayın konuşun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.