Asus P526 güzel makine ancak, wireless yok o yüzden gelirse P750 tercih edilebilir, HP 600 serisi güzel görünüyordu ancak gelemedi, şansını kaybediyor, sanırım HTC Vox'u tercih edeceğim..
HP 900 serisini bekliyorum, ekranı küçük olduğu için az pil harcayacaktır. Zaten cihazda yok yok. Ama beklememin asıl sebebi 1840 lık pil dir.
i-mate ultimate 8150 ocak da geliyor bildiğim kadarıyla. bence HP'de asus'da bu cihazın yanında zayıf kalır.
quote:
Orjinalden alıntı: sadak
i-mate ultimate 8150 ocak da geliyor bildiğim kadarıyla. bence HP'de asus'da bu cihazın yanında zayıf kalır.
PDADB . net de karşılaştırma yaptım. İşlemci, RAM, ROM aynı VGA ekrana ve Grafik controllere sahip ve radyosu var
Yahu ne güzel makina, neden benim aramalarımda çıkmıyor diye karşılaştırma sayfasına bakarken cihazın GPS inin bulunmadığını gördüm.
Kişiye göre değişir ama isterse 5bin miliAmperlik pili olsun, isterse 50gram hafifliğinde olsun, GPS i olmyan cihazları artık pek normal görmüyorum.
Ama ekran kartı iyi, oyun oynamak isteyen PPC ciler için güzel bir cihazdır.
Kaşif; eğer GPS istiyorsan bence i-mate'in 9502'sine bakmalısın o zaman. yalnız o cihazda da radyo yok mesela. Gps olmayan cihazlar için de şöyle bir durum var, ben de bir Jasjam var neredeyse 8 ay oldu kullanmaya başlayalı 2,5 ay kadar önce garmin garmin'in bluetoothlu bir GPS modülünü aldım. ve gerçekten çok güzel çalışıyor, bu cihazı en az 3-4 sene kullanacağımı düşünürsem rahatlıkla GPS'i olmayan bir cihaz alabilirm. ama tüketici oplarak açık konuşmak gerekirse GPS'i bir aydır ilk defa bayramda ziyaretlere giderken açtım. onun dışında hergün işe gidip gelirken zaten bir anlamı olmuyor. bu arada çok önemli bir özelliği atlaömışsın, ultimatelerde 1024*768 projeksiyon çıkışı var ve bence en önemli özellik bu
9502 yi hala gözümün önünde canlandıramıyorum. Ekranı çok küçük gibi, ama 72mm büyük bir değer. Cihaz çok büyük görünüyor ama 60x116 lık normal bir boyutu var. Türkiyede uygun fiyata satılacağını bilsem beklerim, ama 1,5 milyardan aşağı satacaklarını sanmam. Kötü görünen tek özelliği ağırlığı gibi.
Herkesin beklentisi ayrıdır. Forumun 2. el bölümünde, PPC sini PS2 ile takas teklif edenler bana çok tuhaf geliyor mesela, PS2 veya herhangi bir oyun konsoluna 10YTL bile vermem. Ama tamamen kişisel tercihimdir, bu konsolları alanları da eleştirmem, zevk meselesidir.
GPS i son bir yıldır keşfedenlerdenim. Sanki cep telefonunu yeni keşfetmişim gibi geliyor. Doğma büyüme istanbullu birisiyim ama hala kayboluyorum. Benim için en önemli özellik GPS dir. İkinci sıraya boyut, 3. sıraya standby süresi gelir.
Projeksiyon çıkışı derken, VGA soketi şeklinde bir çıkış mı? Bir sitede SD VGA adaptörü görmüştüm ama bir özelliğin dahili olanı makbuldur, daha az sorun çıkarır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme