|
Bildirim
Hak eden kazandı souls gibi herkese hitap etmeyen bir oyunun yılın oyunu ödülünü alması büyük bir başarıdır
|
Hak edene vermişler sonunda keşke zamanında rdr2 nin hakkı yenmeseydi
|
"Sadece belirli bir kesim..." muhabbetine açıklık getirmek istiyorum. Kasım 2022 itibari ile satış rakamları:
GoW (2018): 23 Milyon (ps+ pc 4 yıl) GoW Ragnarok: 5.1 Milyon (ps 1 ay) Elden Ring: 17.5 Milyon (10 ay pc+ps+xbox - ayrıca ilk 2 hafta da 10milyondu) Yeni bir isim ile gelip bu kadar satan oyuna sadece belirli bir kesim demek komik kaçıyor artık. |
Ben kesin Sony paraları saçar ve God Of War alır diye düşünmüştüm, helal olsun Elden Ring e verdiler. Zırıl zırıl ağlar şimdi forum bir kaç gün
|
Ses müzik hikaye v.s çoğu yerde GoW
Ama en iyi oyun Elden Ring. Saçmalık |
Boss kesmeli,hikayesiz tırt oyun.
|
ulan deliricem. sadece belirli bir kesimin oynayabildiği oyuna nasıl yılın oyunu ödülü verilir. şaka mısınız. bu ne saçmalık. god of war gibi bir başyapıt dururken inanamadım gördüğüme... hakkı yendi kesinlikle... |
Soulsçulara tebrikler, Goty alan oyun hak etmiştir o da Elden ring oldu bu yil ... Playstation sahiplerine tebrikler, Ragnarok en çok ödül alan oyun oldu ... Xboxculara gecmis olsun, yine koca yili bomboş geçtiler, yine Goty adaylari yoktu ... |
Selam olsun gönülleri kazanan GOW RAGNARÖK'a
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawministration -- 9 Aralık 2022; 10:40:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ulan deliricem. sadece belirli bir kesimin oynayabildiği oyuna nasıl yılın oyunu ödülü verilir. şaka mısınız. bu ne saçmalık. god of war gibi bir başyapıt dururken inanamadım gördüğüme... hakkı yendi kesinlikle... |
|
|
İlk 6 ay Elden ring sonrasındaki 6 ay God of War olmalıydı!! |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |