< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
The Game Awards 2022 kazananları açıklandı: 2022 yılının en iyi oyunu belli oldu! (2. sayfa)
-
-
hak edenler kazanmış kısacası. tebrikler miyazaki. yaptığın her oyun devrim niteliğinde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sony yeterince fonlayamamış olsa gerek önceki gibi xd
-
Parayı veren, kulis yapan kazanır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ragnarok pek bir yenilik ve geliştirme barındırmayan, uzun bir DLC & expansion tadında yine iyi bir devam oyunu gibiydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 9 Aralık 2022; 12:56:59 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
God of War Ragnarök kazanır dedim ters köşe oldu elder ring herkes e hitap eden bır yapım değil ancak Steam inceleme ve yorumları cok iyi indirimlerde bı deneyimlemeyi düşünüyorum neymiş arkadaş bu elder ring...
Kime göre neye göre? O zamanda şuan GOW Ragnarok'un hakkı yendi. 2018 de GOW daha çok beğenilmiş o kazanmış.
-
Abi sony para saçıyor Gow olacak bilmem ne. Eee aldı Elden Ring :D
Tek üzücü sonuç Stray'e en iyi bağımsız vermişler. Yani birader Sifu ile Tunic var gözünüzü seveyim ya.
-
"Sadece belirli bir kesim..." muhabbetine açıklık getirmek istiyorum. Kasım 2022 itibari ile satış rakamları:
GoW (2018): 23 Milyon (ps+ pc 4 yıl)
GoW Ragnarok: 5.1 Milyon (ps 1 ay)
Elden Ring: 17.5 Milyon (10 ay pc+ps+xbox - ayrıca ilk 2 hafta da 10milyondu)
Yeni bir isim ile gelip bu kadar satan oyuna sadece belirli bir kesim demek komik kaçıyor artık.
-
Kar eklenmiş dlc'yi adaylığa bile eklemeleleri lazım. Bu game awards'ın sony awards'dan farkı yok zaten elden ring'e ödül vermelerine şaşırdım.
-
Hak eden kazanmış. Elden Ring, rakiplerine göre başka bir seviyede.
-
Tahmin ettim bütün hislerim Elden Ringin kazanacağını söylüyordu.God of War Teknik anlamda çok çok daha iyi olsada Elden Ring Oyuncuları okadar etki bırakmayı başardıkı alacağını kesin anlamıştım.Saçmapan tartışmalara gerek yok.İkisiden biri almalıydı Elden Ring aldı tebrik ediyorum.İnsanlar hemen saçmasapan argümanlara başlamış birileri demiş God of War her platformda yok birileri demiş o kitleye hitap etmiyor kendi aklınızca yargı yapmışsınız ama bu yargılarınız alın 2018 de RDR 2 vs Gow karşılaşmasına götürün.RDR 2 teknik anlamda Gow dan çok daha iyiken şaşırtıcı derecede ödülü Gow almıştı aynısı busefer Elden Ring yaptı çünkü ilk etki önemli olan Oyuncularda bıraktığı etki.
En çok beklenen oyunun starfield olmamasına çok şaşırdım
-
Tahmin ettiğim gibi Elden Ring hakkıyla kazanmış, helal olsun.
-
Souls oyunlarını hiç sevemedim hiç de oynayamadım buna elden ring de dahil fakat kendi türünü oluşturan herkese hitap etmemsine rağmen herkesi konuşturmayı başaran bir oyunun da yılın oyunu olması gerekir diye düşünüyorum
-
microsoft, activision alımını yaparken odakları kaydı napsınlar :D
-
Ben bu elden ringi bitirdim ama senaryodan hiçbişe anlamadım. Güzel oyundu birinci olmasına şaşırmadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Soulsçulara tebrikler, Goty alan oyun hak etmiştir o da Elden ring oldu bu yil ...
Playstation sahiplerine tebrikler, Ragnarok en çok ödül alan oyun oldu ...
Xboxculara gecmis olsun, yine koca yili bomboş geçtiler, yine Goty adaylari yoktu ...
-
Horizon Forbidden West hepsinden güzel oyun bence ve yılın oyunu ödülünü bu oyun almalıydı. Elden Ring'i oynadım ve bitirmeden sildim, ilk God of War bile bundan kat kat daha güzel bir oyun. Elden Ring'in bu kadar abartılması ve yılın oyunu ödülünü alması şaşırtıcı. Ya oyundan anlamıyorlar, ya da jüriler taraflı oy kullanmışlar. Hak etti diyenler var bir de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 9 Aralık 2022; 15:34:55 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X