< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
The Game Awards 2022 kazananları açıklandı: 2022 yılının en iyi oyunu belli oldu! (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Son yıllarda oyun oynarken daha çabuk sıkılmama rağmen oynadığım 150 saatin 1 saniyesinde bile beni sıkmayan, her noktasında ince detay barındıran Elden Ring'in kazanması sevindirdi. Hikayesinin de derinliği olmasına karşın casual oyunlar gibi anlatımı yoktu, bu yüzden herkese hitap etmemesi normal.
GoW Ragnarök de çok güzel (ki şu an oyunun sonlarına yaklaştım) ancak hafiften baymaya başladı. Yan görevleri yapasım gelmiyor artık, direkt ana hikayeden devam ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 10 Aralık 2022; 0:4:45 > -
Tebrikler Elden Ring tebrikler Miyazaki hak eden aldı.
-
GOW hype oyunu geliyor bana. Herkes oynadım, çok iyiydi demek için "sürü psikolojisi" ile hareket ediyor. Güzel oyun ama en iyisi değil, oynayan herkesin bilinç altı bu şekilde eminim.
-
Kesinlikle, hikaye ve müzik olarak Elden Ring god of war ragnaroktan katkat daha iyi.
-
Belirli kesime hitap ediyor dediğimiz oyun 17 milyon sattı.
-
-
çok kafayı yorma cansucuğum. ilk hafta 10 milyonun üzerinde satan bir oyundan söz ediyoruz. şubatta çıktı hala konuşuluyor. köküne kadar hak etti, kimsenin hakkı da yenmedi 2018 hariç.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
cod modern warfare 2 almamış
-
Elden Ring'in almasına sevindim.Soulslike türü oyunları normalde hiç sevmem ve oynamazdım ama 100 saatimi bu oyuna gömerek resmen beni bu türe aşık eden bir tür haline getirdi.
Müzikleri de çok iyiydi aslında GoW'a nasıl kaptırmış şaşırttı açıkcası.
-
Yılın oyunu ya Elden War ya da God of Ring yazmalıydı.
Cidden ikisi de muazzam olmuş. Kim kazanırsa kazansın hakediyor. İkisi de kazanamaz mıydı bu ödülü. Öyle bişey yapsalardı harika olurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İngilizce yok herhalde sende :D
-
para saçma işinin piri Microsoft'tur. Milyarlarca dolara stüdyolar alırlar ancak her yılı boş geçirirler :D
-
Vay anasını gow lobisini nasıl yendi bu oyun.
En iyi oyun falan eyvallah da. En iyi strateji nasıl mario olabilir? Strateji oyuncularının kaçı oynadı abi bu oyunu?
Ben de şaşırmanıza şaşırdım, Botw 2'nin olduğu bir listeye hangi oyunu koyarsanız koyun seçilmesinin imkanı yok. Zelda botw ile çığır açtı, hatta genre oluşturdu. Goty kazanan ER bile Botw'den ilham alınarak yapılmış bir oyun, yine aynı şekilde deli gibi adı geçen Genshin Impact da yine Zelda'dan alınan bir oyun. Botw gibi birçok oyun var tutulmuş, tutulmamış ve gelecek olan kısaca 1 genre oluştu evet. Böyle bir oyunun devamını geçebilecek herhangi bir oyun duyrulmuş değil.
Onu geçtim, Zelda olmasaydı zaten Hogwarts alırdı kesin, harry potter fanlarını küçümsememek gerekir ki o oyunun animasyonları ve çevresi muazzam duruyor. Starfield gösterdiği son trailer ile herkesin kafasında soru işareti oluşturdu, çok bekleyeni hype yapanı varsa da artık yok
-
Zamanında Souls oyunu olarak Sekiro da ödül aldı ve hak etmişti gerçekten ama Elden Ring'in hakettiği tartışılır bence. Neyse kısa zamanda daha fazla takla atmamıza imkan sağlayan yeni takla teknikleri içeren bir Goty edition gelir Elden Ring için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X