Şimdi Ara

2008 Mazda 3 Nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben hayatımda bir kez mazda'ya bindim. Sanırım 2011 model mazda 3'dü. Şoför koltuğunun yanında oturdum. Süspansiyonlar diğer arabalara göre daha sert gibi geldi. Mazda'larda böyle bir durum var mı gerçekten?
  • 2011 Model Mazda 3 e Amerikada binmistim. Arabanin icindeki 4 kisi doner donmez Avis'e giderek araci degistirmeye karar verdik. Yoldan aldigi gurultuden birbirimizi duyamiyorduk neredeyse. Mazda ile tek tecrubem bu..
  • Bende bu arabaya ısındım yakın zamanda 2. el alacağım ancak 2. eli pek kuvvetli değil, zor satılıyor . Tek endişem bu.
  • Lpg sorunları mevcut subap eritme riski olan bir model. Bunun dışında eksileri fazla müsrif yakıt tüketimi, yol sesini fazla alması, sert süspansiyonlar.
  • beğendiğim modeller arasındadır bence al
  • Arkadaşım 2008 model Tiptronik 1.6 16V Hatchback olanından almış, bugün inceleme şansım oldu. İç tasarımını güzel yapmışlar, orijinal ses sistemi 2006 model Toyota Avensis' ten bile iyi görünüyor. Ama yakıtı bana biraz fazla geldi. Arkadaşımın araç ile benim aracı karşılaştırdığımda bakıyorum ikisi de LPG' li, benimki 1996 model (motor teknolojisi 12 yıl geride), 2.0 turbo 5 silindirli ve 20 valfli motora sahip 210 beygir ve manuel vitesli bir araç (Volvo 850 T5) olmasına rağmen yakıtları hemen hemen aynı. Benim ihtiyara göre çok daha yeni teknolojye sahip olan Mazda 3' ten daha az yakmasını beklerdim (Ya da arkadaşın LPG ayarı yaptırması gerekiyor.)...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.