SSD'lerin sağlığı neden düşer?
Arkadaşlar, SSD'lerin sağlığı zamanla neden düşüyor? İkinci el bir disk bakıyorum. Birisi bir yıl kullanmış, sağlık %84 diyor. Sadece işletim sistemi ve bir oyun kurduğunu söyledi. Ben bu diski alsam acaba sağlık düşmeye devam edecek mi? %50'nin altına düştüğünde kullanılmaz hale mi geliyor mesela? Ya da kapasitesi mi düşüyor, ne oluyor?
Huawei P20 alınır mı?
Twitter iki gündür sorunlu
Dün sabahtan beri anasayfada twitler yüklenmiyor. Trend topikleri görebiliyorum. Arama ve bildirimler de çalışıyor. Benim hesapla ilgili bir durum mu acaba?
Ve düzeldi.
160 bin liraya 2011 model Peugeot 508
Dünyada çip krizi yokmuş gibi davranırsak, sizce bu araç alınır mı? Bazen kronik sorunları oluyor ya araçların. Öyle durumları var mıdır? Bana biraz ucuz geldi ama tramer kaydı da oldukça düşük.
Beetle dedim ama genel olarak bir otomobilin yıllar içinde yenilenen modellerinde ne gibi değişimler olduğunu nasıl öğrenebiliriz? Otomobil üreticileri bu tip bilgileri paylaşmıyor herhalde.
Javascript reklamları...
Siteye ilk girdiğimde hangi linke tıklasam javascript aracılığıyla bir reklam sayfası açılıyor. Normalde bir kere açıldıktan sonra ikinci tıklamada reklamın açılmaması gerekmez mi? Az önce dört kez tıkladım, hepsinde reklam sayfası açıldı. Siteyi yeniden yüklediğimde ancak düzeldi.
Browser: Firefox 79
Aylık 3 TL'ye 1000 SMS?
Hattıma ek sms paketi yüklemek için online işlemlere girdim. Orada bir şey göremedim. Bu sefer google'dan arattım. Gelen ilk sayfa:
Ayda 3 TL'ye 1000 SMS diyor. Bu kampanya geçerli mi acaba?
Bir de şöyle bir şey var:
Burada da 500 SMS 9,18 TL/ay diyor. İlki geçerliyse bunu kim alacak?
SSD alacağım, nereden alayım?
Burada alışveriş sitesi ismi veremiyoruz galiba ama bir deneyeyim. Hepsiburada üzerinden sipariş verecek olursak bir sürü satıcı çıkıyor. Bu firmalar ürünleri sanırım spot olarak getiriyor. Garantiye gitmesi gerektiğinde hepsiburada bunların sorumluluğunu alıyor mu mesela? Bu firmaların çoğu bugün var, yarın yok. Nasıl oluyor acaba bu işler? Bilgisi olan var mı? Yoksa en mantıklısı hepsiburada'nın satıcı olduğu ürünlerden sipariş vermek midir? Ya da Mediamarkt, Vatan Bilgisayar gibi şirketlerin online mağazalarını mı tercih edersiniz mesela? Bir de itopya firmasının ismini duyuyorum. Burası da güvenilir herhalde?
|
Attainable Net Data Rate: 0.972 Mbps 17.820 Mbps
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.968
İkinci El Bölümü Mesajları: 653
Konularının görüntülenme sayısı: 85.568 (Bu ay: 926)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 21 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El