Şimdi Ara

**2008 ÖSS'ye Girecek Olanlar Kulübü*(çalışmalar nasıl gidiyo) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
815
Cevap
0
Favori
45.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki

**2008 ÖSS'ye Girecek Olanlar Kulübü*(çalışmalar nasıl gidiyo)

(En Son Oy Tarihi: 14.7.2011)
Giriş

sınava bu sene daha az kişi girecek deniyordu ama bakıyorum burada bukadar kişi varsa ,ohooo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Veloci

benide ekleyin,

sınava bu sene daha az kişi girecek deniyordu ama bakıyorum burada bukadar kişi varsa ,ohooo

• selam arkadaşlar lostman benide ekler misin?
    bu arada bu sne ahakkaten az kişi girecek diye o kadar çok boşuna giren var kiii genede ben onlardan korkmuyorum çünkü bu işler çalışmadan olmaz!bende ünvde okumama rağmen bölüm değiştirmek istediğim için bu yıl hazırlanıcam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kestane:)

selam arkadaşlar lostman benide ekler misin?
    bu arada bu sne ahakkaten az kişi girecek diye o kadar çok boşuna giren var kiii genede ben onlardan korkmuyorum çünkü bu işler çalışmadan olmaz!bende ünvde okumama rağmen bölüm değiştirmek istediğim için bu yıl hazırlanıcam...

yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

ne var len. dükkanın önünü kapatma
  • arkadaşlar niye hiç msj yoook herkes ders mi çalışıyo?başlayaan varmı bu arada balıkesirde hazırlanan mvarmı?
  • Beni de ekle. Bende 2. kez girecem ÖSS'ye
    Ama bu sefer bi yerlere kapak atacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: kestane:)

arkadaşlar niye hiç msj yoook herkes ders mi çalışıyo?başlayaan varmı bu arada balıkesirde hazırlanan mvarmı?

ben başladım hocam çalışmaya.

quote:

Orjinalden alıntı: ..Kg21Kco..

Beni de ekle. Bende 2. kez girecem ÖSS'ye
    Ama bu sefer bi yerlere kapak atacam

yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

• BENİDE EKLE YAW
  • Bu sene kazandık kazandık,diğer sene daha zor olacak işimiz,girecek kişi sayısı artacak...

Tıp kazanabilirsem giderim,gerçi kararsızım tıp uyar mı bana,yoksa Kimya istiyorum,Boğaziçi ya da İTÜ.Kısmet artık....

Gerçi durmadan değişiyor istediğim meslek,iyi bir puan yapalım da gerisini düşünürüz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jermaine723

Bu sene kazandık kazandık,diğer sene daha zor olacak işimiz,girecek kişi sayısı artacak...

Tıp kazanabilirsem giderim,gerçi kararsızım tıp uyar mı bana,yoksa Kimya istiyorum,Boğaziçi ya da İTÜ.Kısmet artık....

Gerçi durmadan değişiyor istediğim meslek,iyi bir puan yapalım da gerisini düşünürüz....

Haklısın dostum,danışman hocamın da dediği gibi;yeterli puanı aldıktan sonra tercih yapmak çok kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rumpelstilzchen -- 24 Ağustos 2007; 19:44:38 >
  • ekleee
  • arkadaşlar bende bu sene gircem benide ekleyin
  • çoookkkkkkk çalışmamız lazım çoookkk ....

bu sene mezun vermeyecek olan fen liseleri 2009da wereceği için şansımız iyice azalacak.... ben tatile girdikten bir ay sonra dersaneyle paralel çalışmaya başladım hala çalışıyorum.... bakalım ne yapabilicem; hedef yüksek............ sıkı tutalım arkadaşlar........... ....saygılar....
  • bu arada @_L@STM@N_ hocam beni listeye eklememişsin..... kırılıyom valla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monsieurje -- 24 Ağustos 2007; 23:10:02 >
  • ewet arkadaşım listede kendimi göremedim bende
  • Elveda DH öss den sonra görüşürüz.Niyetim buGerçi kendimi tutamıyom.Her gün 10dk DH de gezmediğim zaman aklımı derse veremiyorum.Aklım donanımlarda kalıyor.
    Yarışmacı arkadaşlara başarılar.
    İyi olan değil çok çalışan kazanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkacmaz -- 24 Ağustos 2007; 23:23:19 >

• balıkesirde hazırlanan var mı?
  • 100 konu olsa 250 gün çalışsak 2.5 günde bir konuyu bitirmemiz gerekiyor. korkutucu
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.