**2008 ÖSS'ye Girecek Olanlar Kulübü*(çalışmalar nasıl gidiyo)
(En Son Oy Tarihi: 14.7.2011)
Giriş
hakkaten ya birsürü konu var..bide ben ünv de okuyorum hem dershane hem okul çalışıcam ama kararlıyımm...yaparız ya boşverin çalışmak lazım günde 2 saatle başlayıp sonra arttırırsak başarırız herkese kolay gelsin..
ekleyin benide
quote:
Orjinalden alıntı: Nihlathak
100 konu olsa 250 gün çalışsak 2.5 günde bir konuyu bitirmemiz gerekiyor. korkutucu
zoru başarırız imkansız biraz zaman alır
quote:
Orjinalden alıntı: MoriKalina
ekleyin benide
quote:
Orjinalden alıntı: _L@STM@N_
quote:
100 konu olsa 250 gün çalışsak 2.5 günde bir konuyu bitirmemiz gerekiyor. korkutucu
yaz aylarında geometri ve mat1i halleden yaşadı..... yıl içinde gayet rahat olurlar....... ben de bitiremedim :(:(:(:(
quote:
Orjinalden alıntı: KaBaRDeY
quote:
quote:
yaz aylarında geometri ve mat1i halleden yaşadı..... yıl içinde gayet rahat olurlar....... ben de bitiremedim :(:(:(:(
iyi o zaman benim mat1-geo1-geo2 full :D yaşadım
arkadaşlar şimdi size bir sorum var. bu soruma dershanedede cevap bulabilirim ancak sizlerede sormak istiyorum.
benim bölümüm sözel. ben daha çok hangi derse ağırlık vererek çalışmalıyım. edebiyat mı?
yaz benide 3. kez girecem ama güzel sanatlara girmek için sadece.
sözelci _lastman_ bende bu bölümdenim. edebiyat-türkçe, tarih, coğrafya ,felsefe grubu sıralamasından git..
quote:
Orjinalden alıntı: UniLéE
yaz benide 3. kez girecem ama güzel sanatlara girmek için sadece.
sözelci _lastman_ bende bu bölümdenim. edebiyat-türkçe, tarih, coğrafya ,felsefe grubu sıralamasından git..
saolasın
quote:
quote:
quote:
NEy ? ben yazın çalışmadım yetişir mi yau? fizik1i yaptım biraz. mat1 fln tek başına olmuyo. konu anlatımına bakıyorum mesela teste geçiyorum o da ne, konu anlatımıyla ilgisi yok soruların. ama okul zamanı çok sıkı çalışacağım.pff fena oldum şimdi.
bir de bu bölümler ile ilgili bilgi verebilecek var mı? 1. bölümün 2. bölüme katkısı nedir? katsayıları nasıl? açıkçası hiç bir şey bilmiyorum bu konuda
ben
benide yaz bu üçüncü girişim olcak ilk 2 de iyi sonuc alamadık bu son inşallah
quote:
Orjinalden alıntı: kestane:)
arkadaşlar niye hiç msj yoook herkes ders mi çalışıyo?başlayaan varmı bu arada balıkesirde hazırlanan mvarmı?
Atı alan Üsküdar'ı geçti,konu bırakmayan arkadaşlarım var
quote:
Orjinalden alıntı: kemalton
quote:
Orjinalden alıntı: kestane:)
arkadaşlar niye hiç msj yoook herkes ders mi çalışıyo?başlayaan varmı bu arada balıkesirde hazırlanan mvarmı?
Atı alan Üsküdar'ı geçti,konu bırakmayan arkadaşlarım var
quote:
Orjinalden alıntı: kominiko
quote:
quote:
quote:
iyi o zaman benim mat1-geo1-geo2 full :D yaşadım
helal olsun valla ben de geometrinin büyük bi çoğunluğunu hallettim mat1 önceden de iyidi ama biraz eksiğim var onları halletmem lazım ama biyolojim pek iyi değil yaa maalesef :(:( biraz kastırmam lazım.....
quote:
quote:
quote:
quote:
NEy ? ben yazın çalışmadım yetişir mi yau? fizik1i yaptım biraz. mat1 fln tek başına olmuyo. konu anlatımına bakıyorum mesela teste geçiyorum o da ne, konu anlatımıyla ilgisi yok soruların. ama okul zamanı çok sıkı çalışacağım.pff fena oldum şimdi.
bir de bu bölümler ile ilgili bilgi verebilecek var mı? 1. bölümün 2. bölüme katkısı nedir? katsayıları nasıl? açıkçası hiç bir şey bilmiyorum bu konuda
arkadaşım bi an önce çalış derim.... yazı iyi geçiren okul zamanı rahat eder... avantajın bu olurdu yani yazın yatan kazanamaz diye bişi yok.... adamın biri son iki ay çalışıp kazanmış hem de derece ile.... öyleleri de var yani.... katsayılar hakkında benim de bilgim yok biri aydınlatsa iyi olur...............
Benide ekleyin :)
bende bu yaz full geometri çalıştım 1.bölümle alakalıda deneme falan çözdüm eksiklerim var tabii onları gördüm amaen azından geo dan üçgenler konusu bitti zati nerdeyse tamamı bunla alakalı...geo hakkaten yıl içinde çok zaman alır şimdi halletmek en iisi...herkese selamlar..bua arada ünvde okuyupta hazırlanan var mı başka?
2. bölümden gircekte olsan herşeydede 1. bölüm yapmak zorundasın..