Şimdi Ara

**2008 ÖSS'ye Girecek Olanlar Kulübü*(çalışmalar nasıl gidiyo) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
815
Cevap
0
Favori
45.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki

**2008 ÖSS'ye Girecek Olanlar Kulübü*(çalışmalar nasıl gidiyo)

(En Son Oy Tarihi: 14.7.2011)
Giriş
    1.sinin say2 puanı ; 246
    2.sinin say2 puanı ; 258
    ve daha çalşmaya başlamadım
  • ben de katılacam beni de yazın.. sözelciyim..
  • Arkadaşlar beni de ekleyin sayısalcıyım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erensenturk1990

Bizim edebiyatçı dedi ki:Günde 1000 soru çözüyodum. Nevrim döndü.1 ayda 30 gün var.1 ayda toplam 30000 soru.Ohaa...
    Bırak o kadar soruyu çözmek 30000 soru bulamam bile

YA kardeş böyle bişey olabilirmi ya 1 soru 30 sn de çözse 1000 soru 30000 sn yapar, oda 8,3333333333 saat yapar imkan var mı? Oda daha 30 snden hesapladım.Sadece bu kadar süre soru çözcek ve hiç ders filan çalışmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi collegetunc -- 13 Aralık 2007; 16:31:32 >

• beyler nasıl gidiyo çalışmalar puanlar kaç
  • beeen
  • arkadaslar fazlada kastırmayın
    bende bu sene kazandım
    sımdı kocaelı ünivdeyım
    o kadar mat 1 calıstım ama olmadı olmadı olmadı
    netler
    turkce 29
    mat1 13.75
    sosyal 27.50
    edebiyat 27
    mat2 17.75
    bu kadar yaptım
    yeterlı oldu kanımca baslarda bende yapamayacagım dıyordum ama hergun 3 saat calıstım kımı zaman 2 saat ders calıstım 1 saat soru cozdum kımı zaman 3 sattede soru cozdum oldu sonucta bu arada cok eksıgım felan deemeyın bende dıyordum ama sonava bı gırdım eksıklık falan kalmadı
    bu arada fem denemelerı kolay oluyor arkadaslar onuda belırtıyım ben ugura gıdıyordum baya kastırıyorlardı
    toderın sınavına gırmeyı ıhmal etmeyın cunku sınavla basabas cıkıyor

• bıraktım üniversiteyi. bende girecem bu sene...
  • neden bıraktın kardes bolum neydı?*
  • bu yıl herkes girecek hea kimse yok die sevinirken..üniversiteden memnun olmayan gelio kardesm beğenmiyordun da neden başta girdin.Bizim önümüzü kapadın..şimdide kapayın bakalım
  • Arkadaşlar evde kendim çalışıyorum fizik 1 ve 2 için sizce en iyi konu anlatımlı kaynak hangisi cevap verenlere şimdiden teşekkürler
  • fem,güvender,esen bunlar iyidir.ama git incele sen gene soruları
  • quote:

Orjinalden alıntı: quicksand

bu yıl herkes girecek hea kimse yok die sevinirken..üniversiteden memnun olmayan gelio kardesm beğenmiyordun da neden başta girdin.Bizim önümüzü kapadın..şimdide kapayın bakalım

sanane yahu adam gibi konuşsana benimle. istediğim zaman girerim seni ilgilendirmez

@broklyyn
    kardeş ben öss ye girmedim daha. askeri okuldaydım bıraktım...
  • istediğim gibi konusurum sana mı dert?
  • quote:

istediğim gibi konusurum sana mı dert?

ukalalığın yeri değil. sana hesap verecek değilim. ölene kadar istediğim sınava gimre hakkım var. seni ilgilendirmez. içine dert olduysa 2 soru falzadan çöz. seninle uğraşacak değilim bayram bayram
  • işte senin gibiler yüzünden ülke geriye gidiyor..Madem okumuycaksın ne diye kontejyan dolduruyorsun?
  • quote:

işte senin gibiler yüzünden ülke geriye gidiyor..Madem okumuycaksın ne diye kontejyan dolduruyorsun?

sanane arkadaşım.istediği kadar girer ,hakkı var
  • quote:

işte senin gibiler yüzünden ülke geriye gidiyor..Madem okumuycaksın ne diye kontejyan dolduruyorsun?

kardeşim sananeeeee? adam gibi çalış geçilme. sana çalışma diyenmi var bu 1...
    ben daha öss ye girmedim, liseden direk geçiş yapmıştım bu 2....
    geçtiğim yere öss ile alım erkeklere yok bu 3....
    benim girme hakkım var ve sonsuza dek girebilirim bu 4...
    benim gibiler yüzünden değil senin gibiler yüzünden ülke geri gidiyor. sen bana ne bakıyorsun. gerektiği gibi çalışırsan istediğin yere girebilirsin bu 5...
    sen daha süt içip, karı kız peşinde koşarken biz ülkemiz için mitinglere koşturuyoruz bu 6...
    sen bana kızıyorsun acaba yılda kaç kitap okuyorsun bu 7....

hala adam gibi konuşmayı öğrenemedin. şımartmışlar seni bu 8...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arhavi08 -- 21 Aralık 2007; 16:10:33 >

• hay sizin laf dalasiniza burayida bozdunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: gottebache

hay sizin laf dalasiniza burayida bozdunuz

ben hakkımı savunuyorum. sanki öss ye girince suçlu oluyormuşum gibi konuşan bir gafil var orada.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.