Şimdi Ara

**2008 ÖSS'ye Girecek Olanlar Kulübü*(çalışmalar nasıl gidiyo) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
815
Cevap
0
Favori
45.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki

**2008 ÖSS'ye Girecek Olanlar Kulübü*(çalışmalar nasıl gidiyo)

(En Son Oy Tarihi: 14.7.2011)
Giriş

Orjinalden alıntı: LastSoldi3r

Beni de yazın.Dil bölümünden gireceğim, süper liseler kalktığı için bu sene katılım biraz daha az ve bu yüzden biraz avantajlıyız.
    Yapmam gereken netler:
    İng : 92
    T1:28
    S1:25
    M1:10
    Yaptığım netler:
    İng:87
    T1:26
    S1:25
    M1:8

mat1 den nasil o kadar dusuk yapiyorsunki bence biraz calis 15 in uzerine cikar
  • arkadaşlar ekledim isteyenleri.

bu arada öss formları çıkmış diyolar doğrumu.bitermi hemen gidip alalım mı?
  • Eğer fenciyseniz ve fen2 için kaynak soru bankası arıyorsanız birey dersanesinin fizik2 soru bankasını alın. Final, Fem ve pi analitik yayınlarının 3ünüde çözmüş biri olarak bunu söylüyorum. Bireyinki bunların 10 misli daha zor ve öğretici ama bireye ilaveten bunlarıda çözün ki sonra fizik netleriniz ilk bölüm 13 net ikinci bölüm 12 net oluversin
  • benide ekliin dicem ama çalışmaktan konuuyu yeni buldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: lasts0ul

benide ekliin dicem ama çalışmaktan konuuyu yeni buldum

Tabi ne demek ekledim bile.iyi çalışmalara
  • Ö.S.Y.M g.tümü ye

Yazın beni de. Çalışıyoz ama disiplin nerdeeee.
  • Valla ben bugüne kadar bir soru bile çözmedim ama dersi iyi diniyorun ve anlıyorumm.Say 2 den 230-240 falan alıyoruzz..Ben sadece ezberleri bilmiyorumm.Yani bilgiye dayalı soruları yapmıyorum.Şimdi adam trigonometri,türev,integral falan sormujş.Formülleri bilmedikten sonra yapmak imkansızz..
  • bende bu sene girmek istiyorum. nasıl başvuracaz. formları filan nerelerden alacaz, harcı filan nereye yatıracaz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: captain_turkiye

bende bu sene girmek istiyorum. nasıl başvuracaz. formları filan nerelerden alacaz, harcı filan nereye yatıracaz?

pazartesi günü herhangi bir ösym merkezinden yada okulların idare bölümlerinden alabilirsin 20 nisana kadar süresi var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Heghan

quote:

Orjinalden alıntı: captain_turkiye

bende bu sene girmek istiyorum. nasıl başvuracaz. formları filan nerelerden alacaz, harcı filan nereye yatıracaz?

pazartesi günü herhangi bir ösym merkezinden yada okulların idare bölümlerinden alabilirsin 20 nisana kadar süresi var

parası da bankaya yatırılıyor
  • Arkadaşlar sizce şu andan itibaren kaç puan yükseltilebilr?
  • nerde oldugnuna baglı.

280 lerdeysen en fazxla 10

ama 200 lerdeysen 50 falan yukselebılırsın
  • 275 civarı alıyorum. Fen 2 hala 20 geliyor. Mat2 28. Daha integral bilmiyorum. Ama 290 yapmam lazım. Kasmalıyım galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: = RaiKoNéN =

nerde oldugnuna baglı.

280 lerdeysen en fazxla 10

ama 200 lerdeysen 50 falan yukselebılırsın

220 civarlarında alan bi adam ne kadar yükseltebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: *bu**rock

275 civarı alıyorum. Fen 2 hala 20 geliyor. Mat2 28. Daha integral bilmiyorum. Ama 290 yapmam lazım. Kasmalıyım galiba.

Dershane denemelerini 285 ile kaparsan ÖSS'de bir aksilik olmazsa 290-295 yaparsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

quote:

Orjinalden alıntı: *bu**rock

275 civarı alıyorum. Fen 2 hala 20 geliyor. Mat2 28. Daha integral bilmiyorum. Ama 290 yapmam lazım. Kasmalıyım galiba.

Dershane denemelerini 285 ile kaparsan ÖSS'de bir aksilik olmazsa 290-295 yaparsın...

neden ?
  • fazla kasmaya deli gibi çalısıp kendini hayattan soyutlamaya gerek yok bence.tabii ki çalısmak gerekir ama insanın kendisine de zaman ayrıması lazım bence:) be sene giricem bende ama yok stresmiş yok bilmem ne yok puan da fena değil ege üniv işletmeye attım mı kapağı tamamdır benim için..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Efe_

fazla kasmaya deli gibi çalısıp kendini hayattan soyutlamaya gerek yok bence.tabii ki çalısmak gerekir ama insanın kendisine de zaman ayrıması lazım bence:) be sene giricem bende ama yok stresmiş yok bilmem ne yok puan da fena değil ege üniv işletmeye attım mı kapağı tamamdır benim için..

neden işletme istiyorsun?
    puanları da düşük normalin biraz altında

işletmeyi okuduktan sonraki hedefin ne diye sorsam daha doğrusu ?
  • bölümü eşit ağırlık olduğu için istiyorum işletmeyi,2. si işletme okudun mu birçok alanda işletme eğitimi almıs oluosun,iş imkanı çok yani,ayrıca eişt ağırlıkta secebileceğim fazla tercih olmadığı için bana işletme daha yakın ve mantıklı gelıor..hukuk veya psikoloji düsünmüyorsan tabi..
  • hukuk güzel aslında ama puanları güzel değil
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.