**2008 ÖSS'ye Girecek Olanlar Kulübü*(çalışmalar nasıl gidiyo)
(En Son Oy Tarihi: 14.7.2011)
Giriş
Orjinalden alıntı: *bu**rock
275 civarı alıyorum. Fen 2 hala 20 geliyor. Mat2 28. Daha integral bilmiyorum. Ama 290 yapmam lazım. Kasmalıyım galiba.
daha ne kadar yükseltceksinki derece mi yapmayı hedefliyosun öss'de bu civarda yaparsan tıp fakültesine bile kapağı atarsın.benimde 240 ham puan almam lazım polis akademisi için,ama en fazla 210 yapabiliyorum şimdilik tabi dershaneninde soruları uzaydan gelme orası ayrı
Denemelerde puanlar ne alemde arkadaşlar.Bide genel denememi oluyosunuz yoksa sadece gördüğünüz konulardanmı çıkıyo sorular?
sözelim mezunum bu ikinci girişim olucak odtü tarih istiyorum hayırlısıyla
dersanede genel olmuyoruz,230-240 alıyorum yani gördüğümüz yerler ve 180 soru..
başka yerlerde sınava giriyorum genel oluyor,görmedğim bisürü konu oluyor ama yinede 230 civarı alıyorum,sorun bende mi,dersanede mi,sınavlarda mı hala çözemedim
quote:
Orjinalden alıntı: hEnrY_rDL
dersanede genel olmuyoruz,230-240 alıyorum yani gördüğümüz yerler ve 180 soru..
başka yerlerde sınava giriyorum genel oluyor,görmedğim bisürü konu oluyor ama yinede 230 civarı alıyorum,sorun bende mi,dersanede mi,sınavlarda mı hala çözemedim
yahu ya bizim dershanedekilerin topu tembel yada zorunda zoru soruları var, bizde 230-240 yapsan dershane birincisi olursun.Ben hala 200-215 aralığındayım bazen 220
Arkadaşlar bugün Özdebire giren var mı?Nasıldı sınav sizce?Çoğu kişi kolay diyor ama zordu bence..
quote:
Orjinalden alıntı: semtex960
Denemelerde puanlar ne alemde arkadaşlar.Bide genel denememi oluyosunuz yoksa sadece gördüğünüz konulardanmı çıkıyo sorular?
bazen gördüğümüz konular bazen genel oluyoruz. sonuçlar eh işte
özdebir mat2 dışında kolaydı ama ztn öss'de de seçici sorular mat2 den çıktığı için tam öss ayarıydı diyebiliriz.
quote:
Orjinalden alıntı: magnolia
özdebir mat2 dışında kolaydı ama ztn öss'de de seçici sorular mat2 den çıktığı için tam öss ayarıydı diyebiliriz.
mat-1 de 24-0 türkçe 26-2 mat2 - 22 - 1 ed-sos 26 3
kötüydü açıkcası
görmediğimiz 3-5 konu vardı ama genede daha iyi olabilirdi
mat-2 bence katı cisimli soru hariç ki hocaya çözdürdüm halbuki çok kolaymış o kadar zor değildi
öss de böyle çıksa çok mutlu olurum
sosyal bilimlerde öss için en anlaşılabilir ve en etkili kaynak hangisi sizce?
okuldan rapor alsak da adam gibi çalışmaya başlasak artık. bize nisanın ortalarında izin vereceklerini söylüyorlar, çok geç. okulun bir katkısı da olmuyor sadece zaman kaybı.
daha nerdeyse 3 ay var simdi rapor alsan mayisita tekrar okula donmek zorunda kalirsin bence biraz sabret
Ne yasıkki bende giriom :(
quote:
Orjinalden alıntı: Sabotaj1148
Ne yasıkki bende giriom :(
++++
eklee!
quote:
Orjinalden alıntı: judith
quote:
Orjinalden alıntı: magnolia
mat-1 de 24-0 türkçe 26-2 mat2 - 22 - 1 ed-sos 26 3
kötüydü açıkcası
görmediğimiz 3-5 konu vardı ama genede daha iyi olabilirdi
mat-2 bence katı cisimli soru hariç ki hocaya çözdürdüm halbuki çok kolaymış o kadar zor değildi
öss de böyle çıksa çok mutlu olurum
dostum şimdi bi yerde duralım.insan bi ŞÜKÜR der ya belki hedeflerin yüksektir bilemem ama bu netleri az daha artırırsan derece bile yapabilirsin ne diim daha.biz bunu yapmak hedefimiz.sen bu netlere ağlıyosun.bırak Allah'ın seversen
Aof işletme 2. sınıftayım öss formunda öğrenim durumu bölümüne ne yazıcam?Ea mezunuyum say-1'den 240 ham puan almam lazım çok uğraşsamda matematiği yapamıyorum fen bölümü kolay geliyor ama sadece fenle olmuyor.
calpi o puanı mat-1 den en az 15 net yaparak alabilirsin tabi türkçe ve sosyal 25 + olması da lazım fende 16-20 arası yeter galiba
Ben de varım..
Ben yokum abi 4 sene önce bitti o fasıl.Ha çocuklar benden size tavsiye ünv falan kazanmayınHayata atılın gitsin Ostim sanayi tarım üretim vb sektörlerde eleman eksikliği yaşanıyor.Ünv mezunu olacaz diye meslek sahibi olamıyoruz.Bu gibi alanlarda da aptal insanlar tünüyor.Halbuki kalifiye eleman asıl bu alanlarda lazım.Bir ÖSS gazisinden nacizane uyarılar