Şimdi Ara

**2008 ÖSS'ye Girecek Olanlar Kulübü*(çalışmalar nasıl gidiyo) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
815
Cevap
0
Favori
45.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki

**2008 ÖSS'ye Girecek Olanlar Kulübü*(çalışmalar nasıl gidiyo)

(En Son Oy Tarihi: 14.7.2011)
Giriş
  • ya simdi puanlar nasıl gidiyo diye sorsam sınavlarımız farklı soru seviyeleri farklı. kek kek sorularla kalkmıs bize 270 üstü puanlardan bahsedeceksiniz ayıp olcak mesela ben Fem dersanesine gidiyorum. zaman denemelerine giriyorum. gelin onlarla kıyaslayalım =) say2den giricem ben
  • bende giricem. ama ders çalışmıyorum. çalışana kolay gelsin.
    kahretsin çalışmaya ihtiyacım yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hicrett

ya simdi puanlar nasıl gidiyo diye sorsam sınavlarımız farklı soru seviyeleri farklı. kek kek sorularla kalkmıs bize 270 üstü puanlardan bahsedeceksiniz ayıp olcak mesela ben Fem dersanesine gidiyorum. zaman denemelerine giriyorum. gelin onlarla kıyaslayalım =) say2den giricem ben

Katılıyorum,bizimde uğur'un soruları öyle kazık mat-2'de kimse kolay kolay 13 net'i geçemez benim rekorumda 10,5

• quote:

Orjinalden alıntı: Heghan

quote:

ya simdi puanlar nasıl gidiyo diye sorsam sınavlarımız farklı soru seviyeleri farklı. kek kek sorularla kalkmıs bize 270 üstü puanlardan bahsedeceksiniz ayıp olcak mesela ben Fem dersanesine gidiyorum. zaman denemelerine giriyorum. gelin onlarla kıyaslayalım =) say2den giricem ben

Katılıyorum,bizimde uğur'un soruları öyle kazık mat-2'de kimse kolay kolay 13 net'i geçemez benim rekorumda 10,5

bende uğurdayım (ankara)

nasıl 13 ü geçemiyorlar anlamadım

20 den aşağıya düşmedim,hangi uğurdasın gülüm

• quote:

Orjinalden alıntı: judith

quote:

quote:

bende uğurdayım (ankara)

Adana uğur bizim burda sadece b1 ve b2'de bu netleri geçebilen var tabi sadece mat-2 de durum böyle sen dershanede hangi sınıftasın?

• Benide yazın!
  • Bende giricem sınava.
    Hayırlısıyla bu sene iyi bir üniversiteye yerleşsek çok güzel olacak.
  • eee millet cok az kaldı .. güvender 'e kaydolmayan yoktur dimi? gercekten güzel sorular olucak kayıtlar doldu heryerde. iste ona girince bi yazalım puanlarımızı suraya

dersanede okulda bu öss muhabbeti iyice sıkmaya basladı caktırmayın ama napıcaz baska secenegimiz yok ki .......
  • quote:

eee millet cok az kaldı .. güvender 'e kaydolmayan yoktur dimi? gercekten güzel sorular olucak kayıtlar doldu heryerde. iste ona girince bi yazalım puanlarımızı suraya

dersanede okulda bu öss muhabbeti iyice sıkmaya basladı caktırmayın ama napıcaz baska secenegimiz yok ki .......

kaç alıyon zamandan bilader ben daha 240 ı geçemedim say2

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: judith

quote:

bende uğurdayım (ankara)

Adana uğur bizim burda sadece b1 ve b2'de bu netleri geçebilen var tabi sadece mat-2 de durum böyle sen dershanede hangi sınıftasın?

Bende yarı Adanalı sayılırım Ama maalesef, Ankaradayım. Adana,ankaradan çok çok daha güzel. Neyse bu ayrı mesele

• yaf aynı dert bende de var en son 230 civarında seyrediyorum simdi zaman 13e girmeye gidiom bakalım kolay olcakmıs artık zaman soruları. umutluyum ve mutluyum sen ne alemdesin kardeş
  • aha hicret :):)

bende Maltepenin sınavına kaydoldum.Birazdan aynı sınava gircez

Sabah, Açının Türkiye geneline girdim. Sınavdan önce üşütmüşüm mideyi 1 güzel kustum . Sınavda koydu tabi. 17.30 da girmeyi düşünen varsa, 1 kere daha düşünsün

nerdensin hicretim ?

edit : sayısalmışsın ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judith -- 28 Nisan 2008; 15:54:16 >

• en son sınavım sayısal 1 286.045 sayısal 2 278.947
  • ekle beni de
    ( yarın öbürgün başlarım çalışmaya
  • şaka maka ne kadar kaldı şurda ama benim puanlar hala 230 civarı seyredior,bölüm ea napçam bilmiorum su mat2ye bi çözüm lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßoost

ekle beni de
    ( yarın öbürgün başlarım çalışmaya

ben bügün şuan itibariyle başladım

• quote:

Orjinalden alıntı: canss89

en son sınavım sayısal 1 286.045 sayısal 2 278.947

şuan itibariyle vazgeçtim
  • yaz benide yaz bende giriyorum sınava. bende ea yım ea2 hala 230 civarı. cidden mat2ye çözüm lazım yapamıorum yav
  • Sayısalcı arkadaslar FEN 2 netleriniz nasıl?Kac net yapıyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.