Şimdi Ara

**2008 ÖSS'ye Girecek Olanlar Kulübü*(çalışmalar nasıl gidiyo) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
815
Cevap
0
Favori
45.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki

**2008 ÖSS'ye Girecek Olanlar Kulübü*(çalışmalar nasıl gidiyo)

(En Son Oy Tarihi: 14.7.2011)
Giriş

Orjinalden alıntı: hEnrY_rDL

Özdebir nasıldı?

çok fenaydı ya 240 gelicek :/ güvendere de girdim bugun 250 o da :/
  • son zamandan say2 267 rekorumu kırdım inşallah 270-280leri görürüz ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetaMode -- 10 Mayıs 2008; 21:21:42 >
  • millet siz baya iyi yapıyosunuz ben ÖSS'de zaten 245-250 arası ham puan hedefliyorum.Uğur'a giden arkadaşlar bizim dershanenin puanlama sisteminde bir farklılık mı var?Deneme sınavlarından yaptğım netleri internetnetten hesaplayınca aldığım puanın 10-15 puan fazlası geliyor sizdede böyle mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Heghan

millet siz baya iyi yapıyosunuz ben ÖSS'de zaten 245-250 arası ham puan hedefliyorum.Uğur'a giden arkadaşlar bizim dershanenin puanlama sisteminde bir farklılık mı var?Deneme sınavlarından yaptğım netleri internetnetten hesaplayınca aldığım puanın 10-15 puan fazlası geliyor sizdede böyle mi?

ben uğurun kendi sitesindeki puan hesaplamadan yapıyorum sınav sonunda aynı puan geliyor birebir nerdeyse
  • Uğur'un tek 1 şeyi güzel

puan hesaplama sistemi, biraz da yayınları

gerçi yayınlarındaki soruların çoğu FEM,Güvender'den (ç)alıntı. Ama işte, hiç çözmesemde uğuru,arada bakıyoruz.

Uğur psikopat yaptı beni

Geçen Sınav'ın sınavına girdim.Çat çat çözüyorum mat-2 leri. Diyorum ala ala,30 sn de nasıl çıktı. Nerdeyse her soruyu baştan çözdüm

sonuç, 28 mat-2 neti (sınav dershanesi)

Uğur 1 bağlamda işe yaradı

Not : Uğur'a gidenler, ziliniz nasıl ?
    Sizdede 1 tahta,1 tebeşirle başlayan bu bilmem neyi.. Uğur dershaneleriyle gençlere gülümsüyor diye mi çalıyor.
    yoksa ?

Geçen sene bizim şubede, Eminem - Smack That çalıyormuş

• quote:

Orjinalden alıntı: judith

Uğur'un tek 1 şeyi güzel

puan hesaplama sistemi, biraz da yayınları

gerçi yayınlarındaki soruların çoğu FEM,Güvender'den (ç)alıntı. Ama işte, hiç çözmesemde uğuru,arada bakıyoruz.

Uğur psikopat yaptı beni

Geçen Sınav'ın sınavına girdim.Çat çat çözüyorum mat-2 leri. Diyorum ala ala,30 sn de nasıl çıktı. Nerdeyse her soruyu baştan çözdüm

sonuç, 28 mat-2 neti (sınav dershanesi)

Uğur 1 bağlamda işe yaradı

Not : Uğur'a gidenler, ziliniz nasıl ?
    Sizdede 1 tahta,1 tebeşirle başlayan bu bilmem neyi.. Uğur dershaneleriyle gençlere gülümsüyor diye mi çalıyor.
    yoksa ?

Geçen sene bizim şubede, Eminem - Smack That çalıyormuş

Bizde yılın başından beri Tarkan'ın vay anam'ı çalıp duruyo sınıftakilerde hay anan.. diye değiştiriyor bi arada hande yener çalıyordu.Judith bu arada aşmışsın kendini hangi üniversiteyi hedefliyorsun?

• yok be Heghan ya çok kolaydı,sınavın soruları

güvenderde bile 26 yapabildik mat-2 den ..

İst. Hukuk istiyoruz ama bakalım kısmet bu işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judith -- 11 Mayıs 2008; 15:33:30 >
  • töder'e ve birey türkiye geneline girenler... nasıl geçti sınavlar?
  • birey tahmin ettigim gibi geometriyi kasmıştı. mat1 soruları bile zorladı beni. normalde fullüyrdum ama bu denemede daha düsük gelecek
    diger soruları güzeldi bence, giren arkadaslar farkettiniz mi gecen senenin sorularının kopyları vardı nerdeyse birebir =) güvenderdeki soruların benzeri de vardı. yada o kdr soru gördüm ki hepsi benzer geliyor bana
  • sınava giriş yerlerimiz ne zaman açıklanıyor bilgisi olan var mı ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: maglor55

sınava giriş yerlerimiz ne zaman açıklanıyor bilgisi olan var mı ???

mayısın son haftası gibi gelir heralde yada haziranın başlarında
  • Evet bende bunu soracaktım ne zaman gelecek bu giriş yerlerini gösteren belgeler.Demek mayıs sonu hımm
  • quote:

Orjinalden alıntı: hicrett

birey tahmin ettigim gibi geometriyi kasmıştı. mat1 soruları bile zorladı beni. normalde fullüyrdum ama bu denemede daha düsük gelecek
    diger soruları güzeldi bence, giren arkadaslar farkettiniz mi gecen senenin sorularının kopyları vardı nerdeyse birebir =) güvenderdeki soruların benzeri de vardı. yada o kdr soru gördüm ki hepsi benzer geliyor bana

Alaattin Altuntaşın sahibi olduğu dershanenin TGS kolay olsaydı büyük bir şok olurdu zaten

Geometriye karşı aşırı ilgim vardır.. Ankara'da hiç haberim olmadı Bireyin Türkiye geneli sınavından keşke girseydik.

Neyse kitapçığı alırız artık

• izmir alsancak finalde olan varmı
  • bişi sorucam arkadaşlar ben 2006 öss de 310 ea 2 puanıyla türkiye 10300 küsür bişi olmuştum şu anda durumlar nasıl bu puanlarla sıralamadaki yer nasıl olur
    gerçi o sene sınav sistemi değişmişti de düşük puanlarla tercih yapmıştık ne günlerdi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkant10 -- 18 Mayıs 2008; 19:29:36 >
  • Şu lanet olası sınava beni de ekleyin daha yeni yeni çalışmaya başlicam..
  • benide ekleyin
  • Yaz beni de yaz aaaah !!
    Töder 241 say2 almışım ulan.0 sosyalle.Yetiştirebilseydim şu sosyali 255 alırdım rahat Off off!
  • Türkiyenin Uğuruna inananlar basmış burayı

@judith geçen sene bizim şubede (Beşiktaş) zil sesi olarak şu Peugeot reklamlarında çalan hint müziği çalıyordu...Zaten öğrencilerin isteğine göre değiştiriyorlar zil sesini...Hatta müdür eğer sınıfın rengini beğenmezseniz sınıflarınızıda boyatırız demişti

Uğur'un denemelerinde ÖSS seviyesinde değildir maalesef...Gerek Türkçe,sosyal ve en önemlisi Mat1 çok zordur...Genelde Uğur'da yaptığınız puanın 5-10 puan fazlasını alırsınız ÖSS'de bir aksilik olmazsa..Bu Öğretmenlerin deneyimiyle sabittir..

@judith Uğur'un sorularının FEM'den (ç)alıntı olduğuna inanmıyorum...Çünkü gözlerimle hocaların soru hazırladıkları kaynakları gördüm..Aynı şekilde Selim İnanç denilen Facebook'ta bile fan cılabı olan hocamız Geometri sorularını hazırlamasıyla ünlüdür..Sorular benzer olur mu tabiki olacaktır konu başlıkları sabit çünkü..

Aynı şekilde İsmail (nam-ı değer iso) derslerde çözdüğü sorularla ÖSS'de soruları çakıştırabilen bir insandır..2005 ÖSS'sinde 8 tane soruyu (derslerde çözdüğü) bilerek öğrencilerini sınav esnasında şoka girmelerini sağlamıştır..

Neyse Yarın eski ÖSYM başkanının hazırladığı 100 soruluk bir Deneme uygulayacaklar bize bakalım nasıl bişi çıkacak...Şimdiden o denemeye gircek olan arkadaşlara başarılar dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 22 Mayıs 2008; 20:37:53 >

• sayısalın a............. seçmez olaydım
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.